Reklama

Reklama

Blood Car

  • Velká Británie Blood Car
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Zásoby ropy sú takmer vyčerpané. Autá sa povaľujú na šrotoviskách, pretože pohonné látky si môžu dovoliť iba tí najbohatší. Archie, mladý učiteľ a vegetarián, hľadá alternatívny zdroj energie. Náhodou zistí, že poháňať autá je možné krvou. Avšak iba ľudskou... A tak sa Archie "kvôli vedeckým účelom" uchyľuje ku skutkom, ktorých by nikdy predtým nebol schopný. Blood Car je nízkorozpočtová čierna komédia a zároveň skrytá, nenápadná kritika modernej spoločnosti a ľudí. (BigFishPop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

korok odpad!

všechny recenze uživatele

Céčková nudná perverzní sračka. Světlým momentem byla účast Marly Malcolm, která se ukázala i nahoře bez, avšak mihla se zde asi jen na tři minutky, než byla rozemleta v kufru auta. A to je setsakra málo, abych tomu dal alespoň za jedna. Divím se, že jsem to vůbec dokoukal. Ještě, že to trvalo jen asi 70 minut. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

V štátoch asi točí celovečeráky každý, čo má dieru v zadku. Nad slaboduchosťou filmov 100 MIL. BC a WW2 sa človek bavil, no tupý amaterizmus tohto dielka miestami urážal. Tú bandu strýkomrdov, čo naskrutkovali Vivaldiho do tejto 13 dolárovej nechutnosti (chudák skladateľ sa musí v hrobe točiť ako brúsny kotúč), by som poslal zakopávať káble pre Orange minimálne na 2 roky. Jediná hviezda za nedotiahnutú scénku likvidácie uviazaného psa a dialóg s černochom v aute. Zbytok je odpad. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Jak je mi líto veverky. Slibuji, že tě nesním. Budeš palivem. Promiň..." Ten parchant zabil veverku! Naštěstí pak asi deset čoklů, tím si to u mě trochu vylepšil. Dobře, podobnost s Upírem z Feratu (podle povídky J.Nesvadby) je více než zřejmá (škoda, že se tenkráte nemohl Herz více odvázat), ale tohle je větší sranda a ptákovina k tomu. Pomalejší rozjezd končí masakrem, kdy je třeba hledat stále další a další palivo. Bohužel, pro diváka bohudík, na zvířecí krev auto nefachá. Skvěle upravený je kufr, kam Archie umístil velkou ozubenou vrtuli. Pak jen stačí šoupnout nebožáka dovnitř, otočit klíčkem a hurááá na rande. Kvalita filmu notně kolísá mezi polohou amatérský a nezávislý experiment. Mohl být veselejší a černohumornější (jako když háže s úsměvem mimino do kufru), odvázanější (jen pěkná prsa, soft sex, náznak nezvyklých sexuálních praktik, náznak...) i krvavější (dobře, scéna s otevřeným kufrem a šrotovaným agentem s gejzíry krve dokola se povedla). Vůbec konec je povedený. K tomu spousta muziky, kdy kromě kytar a kláves (např. Rump Posse) zazní klasika - Vivaldi, Mozart, Chopin... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hororová komedie o autě jezdícím na lidskou krev. Což sice není až tak originální páč i u nás máme takovej bourák(Upír z Feratu) ale tohle je větší taškařice. Ikdyž mohla z toho bát i daleko větší prdel. Je pravda, že na můj vkus se to drží hodně při zemi a já jsem od toho očekával mnohem víc zábavy. Ale pár fórků se povedlo. Navíc je to zabaleno do celkem sympatické stopáže(jen 76minut) a ten povedenej závěr přeci jen rozhodl o tom, že ty 3slabší hvězdy dám. ()

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Galon benzínu stojí šestatřicet dolarů, takže i hasiči musí k požárům pěšky, když mladý učitel vymyslí motor na krvavý pohon. Jako jediný na světě si jezdí károu a tak mu každá chce dát, pokud možno v autě a za jízdy. Námět šílený, ale to je to nejmenší. Zbytek je amatéřina, která spadá do absolutně jiné dimenze uvažování. Chvílemi je to homevideo pro kamarádskou VHS párty, občas je to vyfiltrované a obrazově švenkující jako od Greengrasse. Tematicky to navíc osciluje mezi komedií a vážnou agitkou za politicko-ekologické změny. Jenže všechno je to hlavně jenom trapná snaha být cool & funny a výsledek je tomu odpovídající. S klidným vědomím můžu zkonstatovat, že tohle je prozatím ten nejhorší film, jaký jsem kdy ve svém životě viděl. Nebetyčná sračka! ()

Reklama

Reklama