Reklama

Reklama

Blood Car

  • Velká Británie Blood Car
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Zásoby ropy sú takmer vyčerpané. Autá sa povaľujú na šrotoviskách, pretože pohonné látky si môžu dovoliť iba tí najbohatší. Archie, mladý učiteľ a vegetarián, hľadá alternatívny zdroj energie. Náhodou zistí, že poháňať autá je možné krvou. Avšak iba ľudskou... A tak sa Archie "kvôli vedeckým účelom" uchyľuje ku skutkom, ktorých by nikdy predtým nebol schopný. Blood Car je nízkorozpočtová čierna komédia a zároveň skrytá, nenápadná kritika modernej spoločnosti a ľudí. (BigFishPop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

kingik 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla vážně hustá perverzní šílenost. která se zrodila v hlavince režiséra Alexe Orra. Děj je jednoduchý. Mladý učitel na základní škole Archie je nejen vegetarián, ale ve svém volném čase se zabývá vynalézáním a jednoho dne sestrojí motor poháněný krví, protože benzín si mohou dovolit jen ti nejbohatší vzhledem k prudkému poklesu zásob ropy. Jeho původním záměrem bylo vynalézt alternativní zdroj energie a ještě šetřit životní prostředí a tedy vynalézt auto jezdící na trávu, ale auto jezdící na krev je podle něj větší bomba. A tak to v rámci kvalitního paliva schytá snad úplně každý: psi, bezdomovec, naivní blondýnka nebo mimino. Stejně jako se ve filmu hojně vraždí, tak se v něm i vydatně a hlavně perverzně souloží, protože na Archieho se baby jen lepí a Katie Rowlett je pěkná perverzačka pro kterou jsou všichni okolo jen odpad a ráda si libuje v perverzních sexuálních praktikách. Po delší době je zde k vidění kdysi dětská hvězda Anna Chlumsky, která hraje dívku na stánku prodávající výtažky z trávy. Stejně tak je naprosto netradiční hudební doprovod, kdy se Vivaldi střídá s Mozartem a Mozarta střídá hip hop. Je to legrace, je to krvavé, ale ne tolik, protože se hodně vraždí mimo záběr a je to vystupnované až do extrému vyhnaného závěru ve kterém se o "zázračný" vynález začnou zajímat tajní agenti, kteří za sestrojení dalších krvavých vozítek udělají hlavního hrdinu prezidentem. A to byla prostě bomba, která se nevidí každý den. Zkrátka dost "ujetá" hororová komedie. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nefunguje to moc jako komedie (byť pár slušných a zábavných kousků tam je, např. blonďatá stopařka, flashback sestřih toho, co Archie dělal s Denise), ani moc jako horror. V obou případech tomu pořád něco chybí, vždy to je jakoby o krok pozadu. Filmu však nelze upřít dvě věci – nápaditost a snahu. Doufám, že tvůrci ještě někdy něco natočí. Mohlo by to být lepší. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hororová komedie o autě jezdícím na lidskou krev. Což sice není až tak originální páč i u nás máme takovej bourák(Upír z Feratu) ale tohle je větší taškařice. Ikdyž mohla z toho bát i daleko větší prdel. Je pravda, že na můj vkus se to drží hodně při zemi a já jsem od toho očekával mnohem víc zábavy. Ale pár fórků se povedlo. Navíc je to zabaleno do celkem sympatické stopáže(jen 76minut) a ten povedenej závěr přeci jen rozhodl o tom, že ty 3slabší hvězdy dám. ()

whack 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá čiernohumorná komédia, na ktorej mi vadila len neprirodzená chladnosť hlavného hrdinu, nemyslím tým spôsob získavania paliva (síce tú veveričku a psa mohol ušetriť), ale najmä zvláštny vzťah k Lorraine (Anna Chlumsky). Nápad je dobrý, ale žiadnu agitku tam bohužiaľ nevidím, je to len taká sranda, pri ktorej netreba ani trochu rozmýšľať. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

V štátoch asi točí celovečeráky každý, čo má dieru v zadku. Nad slaboduchosťou filmov 100 MIL. BC a WW2 sa človek bavil, no tupý amaterizmus tohto dielka miestami urážal. Tú bandu strýkomrdov, čo naskrutkovali Vivaldiho do tejto 13 dolárovej nechutnosti (chudák skladateľ sa musí v hrobe točiť ako brúsny kotúč), by som poslal zakopávať káble pre Orange minimálne na 2 roky. Jediná hviezda za nedotiahnutú scénku likvidácie uviazaného psa a dialóg s černochom v aute. Zbytok je odpad. ()

Reklama

Reklama