Reklama

Reklama

Na naši modrou kulatou planetu už zase zaútočili mimozemšťané. Ještěže máme obrovskou zásobárnu hrdinů, kteří se jim mohou postavit! V animovaném filmu společnosti DreamWorks Animation Monstra vs. vetřelci se vydávají na misi zachránit planetu Zemi ti nejneobvyklejší hrdinové. Enormika, Dr. Šváb, Chybějící článek, Hmyzosaurus a B.O.B. spojují své síly, aby se ubránili útokům vetřelců. Úchvatná animace a zábavný příběh dělají z tohoto velkolepého dobrodružství monstrózní zábavu pro všechny! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (585)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Vždycky když nastane taková vážná chvíle, tak se na chvilku zamyslím a řeknu si co by dělala Oprah...'' :-))))) ---- Tak jsem se zase jednou u animáku pro děcka pořádně zasmál a jsem si jist, že mi leco z fórů uteklo, proto snesu i nezbytné opakovaní do umrtvění (2-3x minimálně). Podobně jako si někteří tvůrci čas od času natočí filmeček, který si na nic nehraje a je takové vymazlené béčko avšak udělané s láskou, tohle je námětově dost podobné. Ovšem co do neuvěřitelnosti děje o to více možností a vtipů film nabídl. Monstra vs. Vetřelci si utahují z řady postapo filmů, kdy zemi napadnou emzáci což musí řešit prezident USA s US. Army. A tak je jako vždy nasazena tajná zbraň, tak tajná, že se nesmí ani vyslovit :-). Řekl bych, že zatímco děti fandí hrdinům podle jednoduchého klíče boje dobra se zlem, dospěláci si užijí taktéž, protože se jim vybaví všechny ty Dny nezávislosti a další sci-fi filmy řešící den, kdy se nám na Zemi objeví něco s čímž si nebudeme vědět rady a co bude na snahy navázat kontakt reagovat agresivně. Tady už k páté hvězdičce chyběl opravdu jen krůček ! Dávám tedy za 4 čisté prezidentovy spoďáry po vyhlášení hnědého stupně. * * * * ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně natřískaný, v porovnání s geniálně vypointovaným Za plotem, nebo žánrově křišťálově čistou Kung Fu Pandou však občas zaostává. Na druhou stranu opět posouvá hranice toho, co je možné (a přípustné) narvat do animovaného rodinnho filmu a místy je ve svém nekompromisním a nekorektním glosování a shazování snad úplně všeho prostě bombastický. Ke skutečné ENORMNOSTI tak chybí jen nepatrný kousíček... ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Přicházím v míru! Neublížím vám! A všichni zemřete!..... Dětská Akta X zahalená kamufláží a fritovaná v paranoidním spiknutí, (jakákoliv) blízká setkání (kteréhokoliv) třeba třetího druhu, MIB, Superman a enormní groteskní těla ocení všichni, kteří upřednostňují veselejší stránku nad tím ostatním. Nám (mě a dětem) se to líbilo. To, že je to vtipné jsme ocenili víc než maniakální smích šíleného vědce! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Nechápu, proč mám jeden palec kratší. 2.) Jsem voják z povolání a chci (konečně) vidět generála, který má nejen nápad, ale i plán. 3.) Chystám se křížit geneticky modifikované rajče s chemicky modifikovanou polevou na dort s farmářskou příchutí. 4.) Jsem sliz. 5.) Mám raději filmy k pobavení než k přemýšlení. PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

somnar 

všechny recenze uživatele

U křesla Stephena Hawkinga, za animák s takovou kadencí vtípků (za všechny infiltrace lodi vetřelců, respektive diskuze s ultradementním klonem!) a nejrůznějších citací (nejen klasické sci-fi fláky, ale i Nepříjemná pravda Davise Guggenheima) se u DreamWorks vůbec nemusí stydět. Na příběh se moc nehraje, caparti se taky nijak neponaučují. A výsledek? Čirá zábava. Tudy cesta VEDE. 80% ()

Zíza odpad!

všechny recenze uživatele

Já si fakt nemůžu pomoct... vyvolávalo to ve mě pocit pomalu na zvracení. Nechápu jak to, nikdy se mi to nestalo, ale tohle mě tak znechutilo, že i když hrozně nerada dávám odpad, tak tohle si ode mě nic jiného nezaslouží. Fakt sorry, ale nuda a odpor, co jsi ve mně vzbudil filme, se jen tak odpustit nedají. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (21)

  • Na obřího robota pálí stíhačky typu F-14 Tomcat a helikoptéry AH-64 Apache. (HellFire)
  • Klávesy, na které hraje prezident Hathaway (Stephen Colbert) při komunikaci z robotem, jsou Yamaha DX7. (HellFire)

Reklama

Reklama