Reklama

Reklama

Na naši modrou kulatou planetu už zase zaútočili mimozemšťané. Ještěže máme obrovskou zásobárnu hrdinů, kteří se jim mohou postavit! V animovaném filmu společnosti DreamWorks Animation Monstra vs. vetřelci se vydávají na misi zachránit planetu Zemi ti nejneobvyklejší hrdinové. Enormika, Dr. Šváb, Chybějící článek, Hmyzosaurus a B.O.B. spojují své síly, aby se ubránili útokům vetřelců. Úchvatná animace a zábavný příběh dělají z tohoto velkolepého dobrodružství monstrózní zábavu pro všechny! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (585)

KarelR 

všechny recenze uživatele

Vynikající animák, ze kterého se dá citovat klidně celý den po projekci (ozkoušeno - Vivat Gallaxhar!). Jen bych dal cokoliv za originální znění (ač je dabing rozhodně povedený), které by možná odstranilo těch pár méně vtipných pasáží a dovolilo mi jít na pátou hvězdu. Želé Bob je každopádně boží. P.S. Pro uvedení 3D technologie si česká kina nemohla vybrat lepšího kandidáta. Akorát to chce sedět blízko u plátna (nejlépe taková čtvrtá řada) a vydýchat vyšší vstupné, které má být nekřesťanských 219 korun. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Planéta Zem je v ohrození. Napadli ju agresívni votrelci. Ľudstvo nemá šancu sa im ubrániť. Preto sú do boja vyslané zmutované monštrá. Začína bizarný súboj medzi pozemskými monštrami a mimozemskými votrelcami. Monštrá verzus votrelci. "Monsters vs. Aliens". Tento americký, rodinný, animovaný sci-fi film z roku 2009 je taká bežná oddychovka. Dalo sa na to pozreť, ale nijak zvlášť ma to neuchvátilo, ani nepobavilo. Tieto celovečerné pestrofarebné animáky ma už akosi neberú. ** ()

Reklama

Madison 

všechny recenze uživatele

Za filmové odkazy a niektoré vtipné hlášky dávam 2*, ale inak je to tak chaotické, divné a vizuálne odpudivé, že som sa takmer zbláznila od nudy. Aj pri animákoch potrebujem najmä komplexný ucelený príbeh, ktorý vo mne vyvolá záujem aspoň o niektoré postavy a nejaký ten dej a dramatické vyvrcholenie. Viem, že nie všetko by sa malo brať vážne a že tu ide len o snahu preukázať poctu všetkým možným sci-fi béčkam minulého storočia, no mňa to minulo oblúkom. Na zažehnanie negatívnych dojmov si idem radšej okamžite pustiť Tangled a rozplývať sa nad disneyovskou nebeskou romantikou... ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých zábavných jednohubkový animákov (Megamind, Cloudy with a Chance of Meatballs...). Príbeh je predvídateľný, bez akýchkoľvek prekvapení a na zvraty a originalitu jeden z najchudobnejších v poslednej dobe, no všetko vynahrádza humor a skvelý dabing na čele s bravúrnym Sethom Rogenom. Ďalší z radov animákov, ktoré mali na viac... ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Měl jsem rozhodně větší očekávání. Jasně, 3D efekty parádní, rád budu chodit animáky do kina dál, jenže příběhově to zase tak úžasné nebylo. Když už se objevil výborný vtip, tak byl přebit haldou trapných. Přitom potenciál film má, všechny monstra mají výborně vykreslené postavy, jenže to prostě vázne. Problém je totiž všude okolo. Vetřelci jsou naprosto trapní a postava prezidenta ještě dvakrát tolik. Takže bohužel, tenhle animák měl dobrý nápad a pár výborných postav (s Hmyzosaurem v čele), ale nikam to nedotáhne. Nuda. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (21)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 175 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama