Reklama

Reklama

VOD (1)

Keith Ripley je starý zkušeny lupič, který se řídí nepsanými zákony zlodějů: odvést svou práci, krýt partnerovi záda, nezdržovat se a nikdy nespolupracovat s policii. Jeho bývalý partner Victor se těchto pravidel bohužel nedržel a zaplatil za to životem. Nyní však Keithovi docházejí síly a on dluží příliš peněz ruské mafii, aby se do nějaké větší akce pustil sám. Objevuje se ale Gabriel - mladý a poněkud temperamentní pomocník, který s Keithem nejprve těžko hledá řeč, ale později s ním vytváří sehranou dvojici. Společně se poušti do jejich životni akce, která by jim oběma - v případě úspěchu - zajistila klidný důchod. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (195)

Olík 

všechny recenze uživatele

Nevinná zlodějská pohádka bez sebemenších ambicí být originální či se zapsat do širšího diváckého podvědomí. Její bytí tak trochu parafrázuje představitele jedné z hlavních rolí Antonio Banderase, který ať je sympatický jak chce, tak jeho krátký bivak na hereckém Olympu se vztahuje již k notně zaprášenému datu (tedy jestli tam někdy vůbec pobýval) a jeho současným vrcholem je propůjčení hlasu kreslené postavičce. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Solidná kriminálka, ktorá ale stavia na známych menách hlavne a jedine Banderas a Freeman, ktorých role sú dobré a fajn sa dopĺňajú...film je takým obyčajným tuctovým, vieme čo sa bude diať, nič nás nemôže prekvapiť..ale predsa si to radi pozrieme...ja dávam za 3, ale hlavne je to kvôli hercom...a Radha Mitchell opäť vyzera vynikajúco... ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Ano, jako ostatní jsem se nechala nalákat slibným obsazením (ovšem místo Freemana a Banderase, který je mimochodem pořád kus chlapa, jsem se těšila na Hardyho) a nyní lituji ztraceného času. Můj oblíbenec se na scéně objeví asi na pět minut, film působí jako špatná směsice "Dannyho parťáků" a "Lovců pokladů" a snahu tvůrců nacpat do závěrečných minut co nejvíc zvratů jsem taky neocenila. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA CINEMA HD - Ale tak, pánové. Mohli jste ze sebe vydolovat více. No myslím tebe, Antonio a Morgane. Tohle bylo přece jen nadprůměrné krimi. A nebo za to může režisér či námět? No..tak jako tak bych čekal více. Koukám, že většina uživatelů si myslí totéž, přece jen 56% na kontě opravdu není moc. 65% (with J.) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Prítomnosť takéhoto hereckého ansámblu svetovej triedy v nudnom béčkovom heist movie je zarážajúca. Banderas, Freeman, Mitchell, Serbedžija a vtedy asi aj Hardy mali zrejme vážne problémy so svojimi agentmi. Takýmto scenárom by totiž pohrdol aj taký Jason Statham. Samozrejme nesmie chýbať záverečný zvrat, keď hlavnej postave konečne dojde, ako sa veci v skutočnosti majú a zároveň dojde aj nám, že sme sa pozerali na ešte o jednu triedu horší film, ako sme si 100 minút mysleli. No tak Mitchell je tu sexi a to je asi tak všetko. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

  • Scény z metra odehrávající se v New Yorku byly natočeny v Sofii (Bulharsko) a vozy byly ruské výroby (typ 81-714.2). (FilmFan24)

Reklama

Reklama