Reklama

Reklama

Po letech přelétavých vztahů a pohodlného života bez závazků žijí čtyři kamarádky ve vztazích, které se zdají vážné a trvalé. Spisovatelka Carrie Bradshawová si našla se svým "Panem Božským", bohatým elegánem Johnem Jamesem Prestonem, nový byt a chtějí se vzít. Právnička Miranda Hobbesová se provdala za Stevea Bradyho, obchodnice s uměním Charlotte Yorková si vzala právníka Harryho Goldenblatta a společně vychovávají adoptovanou čínskou holčičku Lily. Přelétavá manažerka Samantha Jonesová žije s televizní hvězdou Smithem Jerrodem. Zdá se však, že jejich životy zdaleka nejsou tak spokojené, jak by se mohlo zdát. Zatímco Miranda se vyrovnává s manželovou nevěrou, na níž má vinou své pracovní vytíženosti také podíl, náruživá Samantha zjišťuje, zejména při pohledu na potentního souseda, že jí v životě něco chybí. Charlotte, toužící po vlastním dítěti, sice otěhotní, ale bojí se, že o dítě přijde. A Carrie, jejíž svatba se vlivem okolí začíná měnit ve velkolepou společenskou událost, se vinou nedorozumění rozejde ve svatební den se svým vyvoleným. Těžkosti sice kamarádkám pomáhají ulehčit chvíle společně trávené na nákupech, módních přehlídkách a klábosením v luxusních restauracích, časem se však ukáže, že jim sice spraví náladu, ale potíže nevyřeší. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (616)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Patřím mezi dámskou část obdivovatelek seriálu, takže bohužel musím dát nižší hodnocení. Seriál je sám o sobě o tom, jak to chodí s chlapy, bez jakéhokoli studu, stojící především na skvělých (sprostých)hláškách. Zato filmy jsou už klasické slaďárny, které chlapům asi fakt musí připadat hrozné, kde se neustále omílá to samé dokola a prostě to ztrácí ten "šajn"a vtip. Kdyby to byl samotný film, který by nenavazoval na tak (pro mě)skvělý na nic nehrající si seriál, klidně bych dala plný počet, ale protože to tak není..3*. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Ze seriálu jsem neviděla ani jeden díl, ale tenhle film byl fajn. S hromadou lechtivějších scén byl zároveň vtipný a milý. Je skvělé mít tři nejlepší kamarádky, se kterými můžete sdílet cokoliv. Já jsem ale na tento druh přátelství přestala věřit ve chvíli, kdy se mi to v jednom období mého života šeredně vymstilo. Od té doby si držím všechny přátele ženského pohlaví více od těla. V rámci žánru nemám výraznějších výhrad. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Slušne spravené vyvrcholenie, ktoré je pridlhé a tým pádom riedke. Kniha rovnako ako seriál stojí na prestrihoch, rozbitom rozprávaní a posedeniach pri káve. Tu sú hrdinky často spolu a konajú spolu, čo odhaľuje plytkosť celého námetu. Film však ide plynule do svojho cieľa a má atmosféru seriálu, len nie je tak šikovne kočírovaný ako samotný seriál... ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

po dvaceti minutách jsem znechuceně odešel z kina, nedovedu si představit, že bych tohle vydržel dvě a půl hodiny! možná to v nějaký slabý sadomasochistický chvilce dokoukám na dvd... :) - - - edit téměř po 16 měsících: slabá chvilka nastala a musím říct, že jsem téhle estrogenové radiaci ze začátku opět nevěřil. nicméně po příšerném zážitku se Ženami jsem byl celkem příjemně překvapen. scénář byl nad očekávání nedebilní, celkem uvěřitelný a bezbolestně převedený na devatenáctipalcové "plátno". vadil mi prakticky jen konec (jak už tomu u romantických komedií USA bývá) a přehnaná délka... kdyby mi někdo před druhým pokusem o dokoukání tohoto snímku řekl, že tomu dám 70%, pošlu ho na psychiatrii. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Chcelo sa to tváriť lepšie, než aké možnosti to malo. Pretože možnosti samotné neboli dotiahnuté. Avšak pri scénach, kde sa objavil Chris Noth (škoda že v strede filmu jeho muky nie sú vôbec zobrazené) to bolo o niečom celkom inom. Bolo to krásne a úprimne zahrané. Ako na celok sa na to raz dá pozrieť. ,,(iphone) Neviem ako sa stým robí,, :) ()

Galerie (67)

Zajímavosti (36)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 152,6 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 418,8 mil. (NIRO)
  • Jako kostýmy posloužily zbrusu nové modely, které se dosud neobjevily ani na přehlídkových molech. Natáčet se s nimi mohlo jen pod dozorem ochranky. (Reiniš)
  • Film se natáčel ve studiu Silvercup ve městě Queens, kde se natáčela většina scén původního seriálu. (don corleone)

Reklama

Reklama