Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (338)

Psema 

všechny recenze uživatele

Ultimátní guilty pleasure, které postrádá jakoukoliv, opakuji JAKOUKOLIV myšlenku kromě vypouštění nepřirozeně velkého množství tělních tekutin, provozování nekončícího sexu a ukazování zatraceně žhavých a povolných slečen v tom nejlepším věku. Je to imbecilní a zavání to totální zhovadilostí, ale co... bijte si mě, protestujte, třeba tomu dávejte odpad, já dám smířlivou jednu hvězdu za pár slušných fórků, Davea Maula, parkour honičku s prasetem a... a spoustu dalších věcí, které jsou tak guilty, až se vážně stydím, že jsem si je na sto procent užil. P.S. Na kalbu se stejně naladěnými přáteli imho ideální. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Rok se s rokem sešel a máme tu opět další American Pie, ach jo. Návrat Stiflera jsem už opravdu nečekal a ani vlastně nevím, proč jsem se po hrozné pětce vůbec odhodlal na šestku podívat, asi proto, že příští rok se taky chystám na kolej a Beta House by mi mohl názorně ukázat, jak vlatně takový život na výšce vypadá... Ne, tak to asi určitě nebude, Beta House nám naprosto zhovadile prezentuje svět, kde holky slouží jen jako hloupé, avšak na pohled krásné stroje na šukání. Jenže pánové, musíme si uvědomit, že ženy jsou taky lidské bytosti a měli bychom k ním mít přece úctu :) ... Ne, tak to asi taky určitě nebude, kdo by měl přece úctu k ženám, že? :) Zpět k filmu - American Pie 6 má opět ještě více nechutnější humor a vyskytuje se v něm ještě více krásných bab než minule. Jako celek tedy jakžtakž dokáže aspoň zaujmout, když už nic. Proto si dovolím velkoryse udělit 2 hvězdy, resp. 3/10 ()

Reklama

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Převážná většina lidí to zná: přijde někam na rozjetý večírek, kde jsou už všichni v určitém stupni alkoholového opojení a padají vtipy, které všem připadají ohromně vtipné, ale pokud jste střízliví a nerozjetí, vnímáte jejich neskutečnou trapnost. Tenhle film za střízliva a bez vstřícné nálady snad ani konzumovat nelze, jak neuvěřitelně je tupý a laciný. Od původní verze se ještě víc vzdálil směrem k naprosté nenáročnosti, takže nejlepší je ho použít jako kulisu k nějakému večírku, kde se sejde parta rozjařených teenagerů obojího pohlaví. Celkový dojem: 0 % (bohužel jsem nebyl na večírku). ()

necisty 

všechny recenze uživatele

No, sranda to byla, ti trapáci se od posledně naučili trošku hrát, ubylo nechutností, nebo na ně aspoň nešlo vidět, přibylo opravdu moc krásných pohledů na ženské obnažené těla a ... to je myslím vše. Dal bych tomu slabé 4, kdyby se to nejmenovalo American Pie. Za tohle vyžírání kvalitní značky uděluji trest ve výši odnětí jedné hvězdičky po dobu ... navždy. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nejaká sranda by tu bola, ale zázraky nečakajte. Väčšina vtipov funguje presne podľa šablóny z predchádzajúcich dielov tejto nekonečnej série, pričom vo väčšine prípadov si humor podáva ruku s trápnosťou. Opakovaný vtip už proste nie je vtip. Viac k tejto zbytočnosti nie je čo dodať. 25/100 ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Natáčanie trvalo sedem až osem týždňov. (Greenpeacak)
  • Keď štvorica oficiálne vstúpi do spolku Beta, začne v pozadí hrať melódia "Faber College Theme" od Elmera Bernsteina, čo je vlastne hlavná zvučka filmu Zverinec (1978). (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama