Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (866)

castor 

všechny recenze uživatele

Má to své mouchy, ale po American Pie přišla jedna velká díra a nejedna laciná křeč - korunovaná tím, že i u nás si kdejaký amatér usmyslel, že teenagerovská komedie je slušný business. Scénárista Adam Herz byl u všech tří úvodních dílů série, zřejmě netušil, jak velkou vlnu napodobovatelů rozpoutal, nicméně naštěstí leccos pochopil, takže díky tomu je jednička vtipná, svěží i roztomilá. Takže už jen v porovnání například s tuzemským „Panicem" buďme za úderný a místy inteligentní humor bratrů Weitzových jenom rádi. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

První díl má oproti dalším pokračováním ještě relativně solidní úroveň a pár scén je skutečně vtipných. Dějově se samozřejmě jedná o naprostý žánrový standard. Postavy jsou ploché a předvídatelné a sled scén je jedno velké klišé. Přesto se to díky relativně krátké stopáži dá v klidu přežít. Vodu příjemně čeří Sean Williams Scott se svými výtečnými hláškami. Na druhé straně mně velice zaujala Tara Reid a Mena Suvari. Žádná bomba to není, ale v rámci žánru se jedná o relativně solidní projekt. Další díly jsou už víceménně zbytečné. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Film balancuje po úzkém trámku přes bažinu nechutností a humpoláckých vulgarit celkem úspěšně, párkrát si sice šlápne vedle, do ještě teplého koláče i do něčeho nechutně rosolovitého, už jen zbůhdarma mrskajícího bičíky, a nateče mu to do bot, ale co... Ponožky se dají vyprat a boty vyleštit. Pravačkou. Film o čuňačinkách našeho mládí, kterým se teď v dospělosti už jen smějeme. Moment, říkal jsem smějeme? No vida, takže to opravdu JE komedie. Mě už dnes sice moc nepotěší, ale ani nijak neurazí. Body i za to, jaký je to fenomén, se kterým jsou dodnes srovnávány veškeré fekální komedie, od trapných sraček až po ty vtipně čvachtavé. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát o stupeň míň, ale pak jsem si uvědomil, že jsem na tom vlastně vyrostl a že to je kult. Právě tady jsem si oblíbil především Scotta a Coolidge. Strýc říká, že jsem podobný Biggsovi, asi to bude tím, že máme stejnou barvu vlasů pár prvků na ksichtě možná taky je, ale doufám že né moc, protože to není zrovna pornoherec :D ()

Galerie (79)

Zajímavosti (58)

  • Internetová adresa pro sledování přenosu z webkamery, kterou Jim (Jason Biggs) emailem posílá svým kamarádům, je "http://128.220.27.192/temp/NadiaVision". IP adresa ve skutečnosti patří Katedře Psychologie Univerzity Johna Hopkinse v Baltimoru. (ČSFD)
  • K napodobení erekce v jedné scéně štáb použil vařený párek z ranní snídaně, přilepil ho na tužku a zabalil do alobalu. Když ho položili Jasonu Biggsovi (Jim) mezi nohy, byl ještě teplý. Biggs dostal na výběr mezi středním a velkým. Vybral si velký. (Kulmon)

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama