Reklama

Reklama

Run! Bitch Run!

Trailer

Catherine a Rebecca jsou studentky katolické školy. Chodí po domech a prodávají zboží, aby si tak vydělaly na knížky a studium. Jejich situace se stává tragickou, když zaklepou na nesprávné dveře v nesprávné lokalitě. Snímek je natočen ve stylu sedmdesátých let. (Macabarman)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Opět jedna exploitation (ale i tak trochu grindhouse) pocta klasickým "Rape and Ravengem" flickům jako "Thriller En Grym Film", "Last House On THe Left", "I Spit on Your Grave" nebo "Ms. 45" z novějších pak třeba argentinsko / španělský "No moriré sola" nebo grindhouse "Planet Terror" či "Death Proof" ale tento film, troufá si říct že je daleko lepší než tyto dva známé grindhouse filmy! Dvě mladé katolické školačky, které se dostali do nesnází s partou třech pošahanců, jedna při jejich nechutných hrátkách bohužel zemře, druhá přežije, i když má na vlásku, poté začne z její strany, přestrojena jako sestřička, horkokrevná pomsta. Nízký rozpočet, rychlý akční pohled, špinavé, násilné, syrové scény, působivá kamera, trio nechutných pošahaných a zdrogovaných trýznitelů, pomstychtivá dívka s brokovnicí, drsné (gore?) finální zúčtování, parádní doprovodná kytarová hudba. Někdo film lehce odsoudí jako nechutnou pičovinu, bez pořádného děje, fanoušek 70' exploitace bude jistě rád za další povedený kousek, při kterém jsem se až na pár drobností, které sedají odpustit, téměř nenudil. Au, to muselo bolet, myšlena scéna s mačetou, na hotelu se štětkou ps: Kolikrát že tady vůbec zazní slovo "FUCK"? Komentář zde jako sedmý v pořadí.. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ten sedmdesátkový look mi seděl a stejně tak mě bavily pokleslé výkony všech zúčastněných, ale k danému formátu bych čekal mnohem víc krve a dalších chuťovek. tvůrci se to sice snažili kompenzovat kozama ve všech jejich podobách, ale to tady moc nefungovalo. Za výraznější pozornost tak stojí až dejme tomu posledních deset minut a to je málo. 30% ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Hodnotenia poniektorych ma navnadili na nieco fakt extremne,ale ako vacsinou to byva,nebolo to tak,krv takmer ziadna,brutalita na velmi nizkej urovni a naviac ma sklamal zaver,cakal som mega-pomstu,no az na jednu chutovku to bolo slabsie,ovela drsnejsie,krutejsie,realnejsie boli filmy ako I spit on your grave alebo trebars Chaos,takze tri hviezdicky stacia,viac si to nezasluzi...:-) ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak kdo tady vlastně koho opíchal!? :-) Narozdíl od většiny zdejších podhodnotičů jsem trailer doposud neviděla (dám si ho po dopsání komentu), takže mi ten film zas tak vopruzovej nepřipadal, prostě solidní grindhouse, který nepřináší nic nového, ale má všechno, co se mi na pokleslých filmech líbí. Prostě stojí za prd. V tom dobrém smyslu slova. Když ale vezmu v potaz Guzmana, udělaly na mě jeho Jepťandy s velkejma kvérama daleko větší dojem. PS: tak nepovedenou (čti trapně nudnou a bez šmrncu) lesboš scénu, jako je na konci filmu, jsem snad naposledy viděla v německém péčku z 90.let... ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

No tak to byl docela slušnej mazec. Čuměl jsem na to jak na zjevení, asi tak když jsem poprví viděl Dům tisíce mrtvol od Roba Zombieho. V něčem si to je dost podobný, ale především v šíleným zpracování si to je rovno. Opravdu se jedná o naprosto šílenou jízdu plnou fetu, koz, sexu, špíny, násilí a skvělé hudby. Není to sice pro každého, ale ten kdo si umí filmy typu Poslední dům na levo užít tak bude jistě spokojenej. Já teda byl. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Film se měl původně jmenovat Run Bitch!!! (Dlee)

Reklama

Reklama