Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John a Kate tvoří navenek idylický manželský pár. Zdánlivě jsou šťastní a bezstarostní, ale ztráta nenarozeného dítěte je chtě nechtě bez přestání pronásleduje. V minulosti obou manželů se skrývají temná místa, zejména Kate si má co vyčítat. Aby alespoň zčásti zmírnila své utrpení, rozhodne se spolu s manželem k synovi Danielovi a jeho sestřičce, hluchoněmé Max adoptovat třetí dítě. Sirotek Ester ve svém rodném Rusku osiřela, její adoptivní rodina zemřela při požáru. Ušlechtile působící a inteligentně se vyjadřující dívka si ihned získá jejich srdce. Zdá se, že je pro narušený domov přímo požehnáním. Postupně ovšem začíná vycházet najevo, že s osobností Ester to není až tak jednoduché. Je prostě "jiná". V jejím podání to znamená skryté, manipulativní a krvavé zlo, jehož hranice lze těžko odhadnout. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (1 219)

somnar 

všechny recenze uživatele

Bezesporu vlajková loď hororových thrillerů pro rok 2009. Hutnou atmosférou ne nepodobné britským Dětem, napínavé po celou stopáž, skvěle zahrané (Vera Farmiga, Isabelle Fuhrman) a vypointované skutečně úderně a působivě. Navíc řemeslně precizní, s několika svěžími nápady, což je (vzhledem k předchozím snímkům režiséra) hodně překvapující. Jen tak dál! 85% ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Mistrovské dílo na poli dětského () hororu/thrilleru. Film, který se pozvolna rozjíždí, krásně graduje, navenek vypadá uhlazeně, ale ve skutečnosti je opravdu drsný, a který mě nakonec totálně rozbil. Začíná to introvertní malou exotkou, pokračuje vypočítavou manipulátorkou a končí pořádnou noční můrou. Výborná Isabelle Fuhrman, výtečná Vera Farmiga, maximální překvapení. ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Silně nadhodnocený horor, který je tak předvídatelný a dopředu čitelný, že prakticky po titulcích a expozici mohl skončit. Neupírám mu řemeslné kvality a silné herecké výkony, ale co je to platno, když si celý film jako divák říkám ,,aha, tak tohle jsem čekal.." Horor bez překvapení, bez imaginace, divná konstelace... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nesympatický párik zazobaných Američanov si adoptuje zo sirotinca malú, ruskú devačku. Z tej sa vykľuje poriadne prefíkaná, psychicky narušená potvora. Toť vsjo. Keď som tu uvidel vysoké hodnotenie tohto filmu, tak som sa tešil na silne atmosferický horror pri ktorom sa počúram od strachu. To som sa však poriadne prepočítal. Je to len priemerný thriller s mierne prihlúplym rozuzlením. Pre mňa osobne dosť veľké sklamanie. Hodne nadhodnotený titul. Ja mu veru viac ako tri hviezdičky nedám. *** ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Brutální začátek bych rozhodně nepouštěl budoucím maminkám, bylo to trošičku moc i na mě, ale jinak parádní žánrovka. Dokonce jsem uvažoval i o pěti, ale nesedl mi jeden twist na konci (na druhou stranu je tam díky němu jako vždy parádní Karel Roden). Ale jinak co se týče mě... kladívko udeřilo na hlavičku. :) ()

Galerie (40)

Zajímavosti (30)

  • Původní název filmu byl Infant Terror. (Chatterer)
  • Ve Francii vyšel film pod názvem Esther. (Chatterer)

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Pokračování hororového Sirotka má obsazení

Pokračování hororového Sirotka má obsazení

03.11.2020

Horor Sirotek z roku 2009 vyprávěl o páru (Vera Farmiga a Peter Sarsgaard), který po smrti svého nenarozeného dítěte adoptoval záhadnou devítiletou dívku jménem Esther (Isabelle Fuhrman) pocházející… (více)

Hororový Sirotek dostane prequel

Hororový Sirotek dostane prequel

21.02.2020

Hororový tvůrce William Brent Bell (Brahms: The Boy II, Ďábel v těle) se upsal režii pokračování thrilleru Sirotek od režiséra Jaume Collet-Serry. Nebude se však jednat o klasický sequel, nýbrž o… (více)

Dracula zase trochu jinak

Dracula zase trochu jinak

10.02.2011

Nejslavnější příběhy mají tu smůlu (nebo štěstí?), že se tvůrci pořád snaží o jejich nová, originální zpracování. Někdy to vyjde, někdy vznikají bizarní projekty. Stokerův Dracula není výjimkou – z… (více)

Reklama

Reklama