Reklama

Reklama

Perníkový táta - Série 4

(série)
USA, 2011, 10 h 12 min (Minutáž: 45–51 min)

Tvůrci:

Vince Gilligan

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bryan Cranston, Anna Gunn, Aaron Paul, Dean Norris, Betsy Brandt, RJ Mitte, Bob Odenkirk, Giancarlo Esposito, Jonathan Banks, Ray Campbell, Emily Rios (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Držitel ceny Emmy Bryan Cranston se vrací jako Walter White, učitel chemie, ze kterého se stal výrobce perníku. Tentokrát musí přelstít drogového bosse Guse Fringa. (Netflix)

Recenze (57)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalšie zakčnenie seriál výrazne zmenilo. Pri predchádzajúcich sériách som konštatoval, že pri Breaking Bad uprednostňujem rodinné (vedlajšie) dejové línie pred tou hlavnou. Tu pre ne nezostalo miesto. Walter na streche s detonátorom v ruke, na konci predposlednej epizódy, je už skrátka iný vesmír. Asi sa mi zatiaľ najviac páčila S03, ale zas tá posledná časť je bomba a je to majstrovsky vygradované. Že neriešim kopiace sa diery v logike. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase je to o level lepší než předchozí série. Paráda! Scénář, ach jak já miluju práci na scénáři u tohohle seriálu. Má to zvraty, úžasně vygradované scény, herecké výkony, které nemají konkurenci, a celé to provedení je bezchybné. Breaking bad is best show ever! Od 5 série očekávám ještě víc, pojď mi! " I won". ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak se mi zdála být třetí série naprosto dokonalou, čtvrtá mi připravila nemalý zklamání. Bylo to statický- žádný nový figury, zbytečně ukecaný a roztahaný a hlavně se tomu už nedalo věřit- švárovi Hankovi patrně neporanili páteř, ale mozek, když si na základě všech těch indicií nedal dohromady, co se to u těch Whiteů děje... Blbku udělali scénáristé i ze Skyller: Pět dílů ji nechají omýlat dokolečka dokola slovo myčka, coby spásu a čistírnu pro rodinný špinavý prachy, a teprve když tu myčku konečně skutečně získá, začne se pídit po tom, kolik v ní Walter potřebuje vyprat prachů... Ach jo, je to škoda, nemuselo se to posrat tak rychle. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkovou překombinovanost a roztěkaný dojem z první části série byl rozmetán do malých kousíčků potom, co si manažer kuřecího občerstvení a největší distributor pervitinu v Americe elegantně poradil s mexickým drogovým kartelem - neskutečné,jak se tvůrcům stále daří držet laťku na 100 %......................moje hodnocení = 10 z 10. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť som viac epizód série ohodnotil menším ako plným počtom, ale dokopy to neprekvapivo zase dáva stopercentný zážitok. Na BB je asi najpozoruhodnejší fakt, že sa každou sériou lepší a lepší a je vidno, že tvorcovia nevaria z vody a zrejme majú dosť dopredu premyslené, kam bude seriál smerovať aj povedzme o dva roky. Alebo už sú do písania scenárov o Waltovi a spol. tak in, že to ide proste samo a seriál akoby žil svojim samostatným životom. Mám dojem, akoby im postavy z fikčného sveta v snoch našepkávali, čo budú robiť ďalej a scenáristi to iba ráno dávali mechanicky na papier. ()

Galerie (196)

Zajímavosti (19)

  • Pokoutní prodejce zbraní Lawson (Jim Beaver) rozmluví Walterovi (Bryan Cranston) koupi zbraně Ruger KP-89 a prodá mu revolver Ruger LCR ráže .38 special. (ČSFD)

Reklama

Reklama