Reklama

Reklama

Cesta do středu Země

  • USA Journey to the Center of the Earth (více)
Trailer 1

VOD (1)

Geolog Trevor Anderson přednáší na univerzitě o tektonice zemských desek. Od nepřejícího profesora Kitzense se dozví, že laboratoř, v níž pracoval s bratrem Maxem, bude uzavřena a jako neefektivní zrušena. Doma navíc Trevor zjistí, že zapomněl na třináctiletého synovce Seana, kterého slíbil švagrové Elizabeth na několik dnů pohlídat. Ta současně Trevorovi předá krabici s věcmi po Maxovi, který před deseti lety zmizel během jedné ze svých výprav. Uvnitř Trevor objeví starý výtisk Verneovy Cesty do středu Země, plný bratrových poznámek. Později si v laboratoři všimne seizmického čidla, které Max umístil na Islandu. Pochopí, kam by se měl vydat, aby zjistil, co se s bratrem stalo. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (595)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Dobrá, té čtvrté hvězdičce dost pomohl 3D efekt, ale když ho odmyslím, šlo pořád o svižnou jízdu bez zástavky. Odmýšlet ho každopádně nehodlám, protože 3D: ***** v tomhle filmu je jedno z nejpropracovanějších, jaké lze na BR disku sehnat. Úžasně prostorové, ale hlavně hravé. Žádný jiný film ještě neprocvičil moje instinkty v takové míře. Cesta do středu země je v nejedné scéně de facto na úrovni technologických dem a já musím konstatovat, že spojení děje, který je pořád v pohybu, a efektu samotného, do obýváku přináší dojem perfektní atrakce, na kterou se nejen díváte, vy si jí i užíváte. Jednoznačně doporučuju, kéž by takhle vypadaly všechny filmy s prostorovým dovětkem. Film 60%, 3D 100% ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Andrew Lockington: 1. Journey Theme [1:16] ,2. Morning Routine [1:13] ,3. Max's Things [1:55] ,4. Iceland [2:28] ,5. Hannah and the Institute [1:11] ,6. Climbing Sneffels [1:30] ,7. Trapped [2:56] ,8. Rope Descent [2:10] ,9. The Generator [2:26] ,10. Mine Car Adventure [2:37] ,11. Diamonds and Muscovite [1:53] ,12. Water Drop [3:10] ,13. The Center of the Earth [4:44] ,14. Mushroon House and Artifacts [3:52] ,15. Goodbye Max [2:44] ,16. Building the Raft [3:45] ,17. Storm [3:24] ,18. The Search for Sean [4:00] ,19. Magnetic Rocks [3:45] ,20. Meet at the River [3:12] ,21. Dinosaur! [2:59] ,22. Skull Rescue [2:00] ,23. Volcano [4:00] ,24. The Return [4:00], ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Na klasiku z 50.let nemá ani náhodou. Indiana Jones kouká z celého filmu jako sláma z bot. Stačí připomenout jízdu na vozících( Chrám zkázy), přechod po zmagnetizovaných balvanech( Poslední křížová výprava), či jízda na spodní čelisti dinosaura( Chrám zkázy - jízda na člunu). Triky jsou neuvěřitelně laciné a odbyté, což by se dalo odpustit, pokud příběh by byl strhující a dechberoucí. A proč se zde, rovněž po vzoru série s I.Jonesem, opět setkáváme s protivnou ženskou, která po všech peripetiích padne svému skorozachránci kolem krku? Klišé na klišé... Na jedno podívání v TV dostačující. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Na takové typy snímků jsem už asi příliš stár, abych je ocenil a přitom příliš mlád, abych si je odpustil.. Dobrodružná jízda důlním vozíkem pro celou rodinu na trase Island - Sicílie, tu a tam odlehčená vtipem, většinou však šinoucí se do mírného kopce a přitom ani neopustíte studio s modrým pozadím. Nudil jsem se a ani představa o cestě do středu Anity Briem to nespravila - s takovou cestovní kancelář pana Breviga brzy zkrachuje.. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

PROBOHA, pro koho byl tento film natočen? Pro jaké diváky? Pro děti do 5 let? Pokud ano, tak fajn, ale pokud to bylo pro širokou veřejnost....... KATASTROFA. I studio kamarád a nebo večerníček je více akční, než tento film. Ke všemu děsná nuda a otrava. Když si vzpomenu, že jsem se na tento film těšil..... rozbolí mne hlava. Cesta do středu Země na Hallmarku je proti tomu ARMAGEDON 2! ()

Galerie (129)

Zajímavosti (11)

  • Kvôli častým pádom musel Brendan Fraser (Trevor) použiť chrániče na kolená a lakte. (Tolf)
  • V zahraničí byl film kompletně ve 3D, což bylo jeho hlavní lákadlo i částečně i důvod jeho vzniku. Do Čech se ale dostala jen "plochá" verze snímku. (duklak2)

Související novinky

Fruit Ninja míří na velké plátno

Fruit Ninja míří na velké plátno

24.09.2016

Ačkoliv Angry Birds vydělali 346 milionů dolarů a Warcraft 433 milionů dolarů, kvůli rozdílným rozpočtům (73 milionů vs. 160 milionů) se nejspíš dočká pokračování jen první jmenovaný film. Co to… (více)

Jules Verne potřetí a počtvrté

Jules Verne potřetí a počtvrté

18.08.2014

Ačkoliv z letošního Hercula filmová série nejspíš nebude, Dwayne Johnson naříkat nemusí. V minulých letech totiž infiltroval hned tři jiné a žádná z nich zatím není u konce. Rychle a zběsile 7… (více)

The Rock jede na tajuplný ostrov

The Rock jede na tajuplný ostrov

02.09.2010

Fotky a videa z Faster a Fast and Furious 5 ukazují Dwaynea Johnsona zase jednou v akci a je to fajn. Na rodinné filmy se ale nevykašlal – nahradí totiž Brendana Frasera v pokračování Cesty do středu… (více)

Dan Aykroyd je méďa Béďa

Dan Aykroyd je méďa Béďa

08.11.2009

Nahradí tak Dawse Butlera, který poskytl hlas původnímu kreslenému Béďovi (alias Yogimu). Ve filmu studia Warner Bros. Yogi Bear, který kombinuje živou akci a digitálně animované zvířecí hrdiny,… (více)

Reklama

Reklama