Reklama

Reklama

V Las Vegas se právě koná setkání ufologů, na které zamířily tisíce nadšenců z celé země. Na shromáždění přijíždí i doktorka Alex Friedmanová, která je odbornicí na odhalování astrofyzikálních anomálií. Zatímco Alex v mimozemšťany věří, taxikář Jack se k této otázce staví skepticky a lidi v mimozemských převlecích považuje za cvoky. Krátce poté se v Jackově taxíku objeví dvě podivné děti, Sara a Seth, kteří si přejí odvézt na Horu čarodějnic do nevadské pouště. Jack netuší, že obě děti mají tak trochu nadpřirozené schopnosti, ani to, že se za chvíli ocitne v samém epicentru divokého dobrodružství. Musí ochránit své pasažéry před všehoschopnými zabijáky a na místo dojet první. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (317)

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Sympatičtí dětští představitelé nezachrání nezajimávý a naivní příběh, který ale nadruhou stranu obsahuje pár vtipných částí ale to je tak asi všechno. Dwayne Johnson tu slouží jen jako zbytečná reklama pro diváky. Filmu ale patří díky, že kvůli němu absolvovala AnnaSophia Robb cestu do České republiky. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Přesně tak přiblblé a naivní, jak by se po přečtení synopse a shlédnutí traileru zdá. Naštěstí to má fakt slušné tempo. Takže se člověk nenudí, protože se pořád něco děje. A hlavně to má sympatické herce v čele s Rockem, který má docela slušný hlášky (ale už by nemusel hrát v podobných filmech) a velice příjemnou AnnouSophii Robb, která po Therabithii opět dokazuje svůj talent. Celkově je to tedy nijak neurážející dětská sci-fi jednohubka. ()

Reklama

Bat55 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že tento film je až priveľmi priemerný. Dwayne Johnson, i keď ho mám strašne rád, proste mi do tohoto filmu ako taxikár nesadol. AnnaSophia Robb a Alexander Ludwing sú celkom dobrí, ale čakal som, že to lepšie zahrajú. Celkovo dej je príliš uťahaný a jediné, čo stojí za to, sú efekty a zopár vtípkov, väčšinou od Johnsona. Akcia tiež daako neohúri a celkovo je to slabý UFO film. A ten záver? Príšerné! Príšerne ukončené, respektívne nedokončené a film sa okamžite končí, keď mimozemšťania odletia. Ťažko hodnotiť tento film, pretože chvíľu sa hrá na super akčný orgazmus a zasa na chvíľu na úplne iný typ filmu. U mňa teda absolútné sklamanie a len za pár efektných spomalovačiek, hlášok a Robb, dávam priemerné tri. Kvalitu filmu vidím v percentách na 55%. Nič veľkolepé od toho neočakávajte, lebo sa stane, že si riadne nabijete hubu. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Heh. Taková blbůstka, kterou člověk nesmí brát vážně - vypnout mozek a dívat se na to s někým, kdo ještě nemá občanku (jinak hrozí vypnutí televize). Docela se divím Dwaynu Johnsonovi, že do tohoto projektu vlezl - buď už nemá prachy a nebo si nečte scénáře :-))) Tak či tak, je to filmek na odreagování s přemírou pitomých fórků, klišé a dalších různých ohraných ingrediencí, které (nutno přiznat k dobru) drží Útěk na Horu čarodějnic pohromadě. 55% ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Trevor Rabin: 1. Emergency (performed by Steve Rushton) (02:59) ,2. Boogie Woogie Saturday Night (performed by Brokedown Cadillac) (03:30) ,3. Southern Nights (performed by Brokedown Cadillac) (03:53) ,4. Into The Fridge (06:50) ,5. Long Goodbye (03:01) ,6. Siphon Searches (04:00) ,7. Make Me A Believer (04:09) ,8. Bump And Run (01:14) ,9. Unidentified Main Titles (03:10) ,10. Jack And Kids Escape (02:58) ,11. Tell Mr. Wolf I Meant It (00:50) ,12. Train Wreckage Survey (00:46) ,13. Burke's Deal (04:19) ,14. Tracking the E.B.E.'s (02:13) ,15. Stand Off (01:48) ,16. Tunnel Flight (02:17) ,17. Excess Baggage (02:07) ,18. Convention Escape (03:12) ,19. Meet The Press (01:36), ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

Související novinky

Carrie Bradshaw: První nákupy

Carrie Bradshaw: První nákupy

04.03.2012

Hrdinka Sexu ve městě se vrací. Bude však o něco hezčí a o hodně mladší. Sarah Jessicu Parker totiž nahradí osmnáctiletá AnnaSophia Robb, kterou si pamatujeme hlavně z Mostu do země Terabithia,… (více)

Jonny Quest jako akční velkofilm?

Jonny Quest jako akční velkofilm?

18.03.2009

První zmínka o plánech na hranou adaptaci kresleného seriálu z dílny Hanna-Barbera Jonny Quest prosákla ze studia Warner Bros. už někdy v létě 2007. Pak se na ní tak trochu zapomnělo. Těžko ale najít… (více)

The Rock konečně akční?

The Rock konečně akční?

21.09.2008

Vypadá to tak. Ale sci-fi s pracovním názvem Tomorrowland vznikne pro Walt Disney Pictures, takže očekávejte spíš dobrodružství v rodinném duchu. Původně mělo jít o film inspirovaný stejnojmennou… (více)

The Rock je víla Zubnička

The Rock je víla Zubnička

02.03.2008

Tady už končí sranda. Dobrá, i Arnold a Sly to zkusili v komediích, ale tehdy už za sebou měli pěknou řádku tvrdých akčňáků. Dwayne Johnson se však v akčním žánru nestihl ani ohřát a už je z něj… (více)

Reklama

Reklama