foto

Meredith Salenger

  • nar. 14.3.1970 (48 let)
    Malibu, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Lego DC Superhrdinky: Střední škola pro padouchy
The Second Coming of Christ
2017 An American Dog Story
2016 The Perfect Daughter
2013 Crush
Jake a Jake
Jodi Arias: Dirty Little Secret (TV film)
2011 The Lamp
2009 Útěk na Horu čarodějnic
2008 Quality Time
2006 Činy a sláva 3: Rozdělení
2005 Náš děda (TV film)
2001 My Best Friend's Wife
Zeptejte se Cindy
2000 H.U.D. (TV film)
1999 Chicks (TV film)
Jezero
Oz Witch Project, The
1998 Bug Buster
Hrozny hněvu
Polda
1997 Happenstance
Sparkle and Charm
1996 Pier 66 (TV film)
1995 Dědictví hříchu (TV film)
Girl in the Cadillac
Glory Daze
Městečko prokletých
Venus Rising
1994 Dead Beat
1993 The Great O'Grady (TV film)
1991 Edge of Honor
1989 Sni svůj krátký sen
1988 Dubnové ráno (TV film)
Jimmy Reardon
Polibek
1986 Konečná hranice (TV film)
My Town (TV film)
1985 Cesta Natty Gannové
1982 Annie

TV seriály

2018 Daredevil (TV seriál)
No Good Deed (S03E03)
2016 Star Wars Povstalci (TV seriál)
Vize a hlasy (S03E10)
2012 Hollywoodské sny (TV seriál)
2009 24 hodin (TV seriál)
Day 7: 10:00 p.m.-11:00 p.m. (S07E15)
2008 House Poor (TV seriál)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Krvavá svatba (S01E02)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Spoušť (S02E18)
2002 Dawsonův svět (TV seriál)
After Hours (S05E21)
Cigarette Burns (S05E18)
1998 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (S02E19)

Dokumentární

1991 Edge of Budget: The Making of Edge of Honor

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace