Reklama

Reklama

Krvavý Valentýn

  • USA My Bloody Valentine (více)
Trailer 1

VOD (1)

Vinou Toma Hanningera, nezkušeného horníka, bylo v šachtě zavaleno a následně zemřelo pět lidí. Jediný, kdo tuto událost přežil, je Harry Warden, který se od této katastrofy nachází v komatu. Ale pozor! Je to právě on, kdo volá po odplatě! Přesně rok po tragédii, na den svatého Valentýna, ožije a brutálně zavraždí krumpáčem dvacetdva lidí. Nyní, deset let poté, se Tom Hanninger vrací zpět do rodného města. Stále ho ale pronásleduje černá můra a možná se ozývá i svědomí... Rád by se s tím vším vyrovnal a proto vyhledá svou bývalou přítelkyni Sarah, která je nyní provdána za jeho nejlepšího kamaráda Axela, šerifa města. Právě této noci se ale náhle začne vynořovat cosi z temné minulosti... Volné pokračování hororu z roku 1981. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (446)

POMO 

všechny recenze uživatele

Televízna inscenácia, ktorá sa topí v krvavej brutalite a 3D efekty využíva prekvapivo poskromne a nenápadito. Vďaka lenivosti scenáristu (ktorému jediné čo sa darí je skryť vrahovu identitu) asi najzaostalejšia vyvražďovačka široko ďaleko. Že sa nenachádzame v osemdesiatych rokoch ale v súčasnej kinematografii, prezrádzajú iba modernejšie "štekle" na nohách jednej nahej a čoskoro rozpáranej blondýny. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby USA $51,545,952Tržby Celosvetovo $99,060,196Tržby za predaj DVD v USA $19,288,458 //počet predaných kusov 972,044║ Prevarený priamočiary vyvraždovací vývar, ktorý nemá dej, žiadne zaujímavé postavy, atmosféru a len cedí premrštené krvyprelievanie na každom kroku. Ten minirozpočet tam je cítiť, nemalo to štýlom prevedenia ďaleko od lacnej televíznej báchorky. Tieto horrory poslednej asi 5ročnej dekády nestoja fakt za nič. /15%/ ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Tentokrát na to šli filmaři z jiné strany. Jako předlohu si vzali film natolik nepovedený, že jim jen těžko může někdo vyčítat, že ho zkazili. A přestože postavy i děj jsou opět očekávaně pitomé, nějak mi to tady nevadilo a docela jsem se bavil (možná to bude i tím, že jsem neviděl módně zbytečné 3D). A vůbec neřeším, jestli to bylo tím, jak je to blbé. Moc jsem nečekal, ale nuda nenastala. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Ako horor My Bloody Valentine príliš nefunguje, ako plnohodnotný 3D film aj kvôli malému výskytu trojrozmerných záberov taktiež nie. Skutočné napätie aby v ňom divák hľadal a Jensen Ackles zjavne nechal väčšiu časť charizmy v Supernaturale lenže napriek všetkej hlúposti a hutnej dávke klišé ide v kombinácii s 3D efektami a zábavnou pointou o pomerne svižne ubiehajúci experiment, ktorému nemožno uprieť minimálne snahu o resuscitáciu v Štátoch upadajúceho žánru. Že stav pacienta ostáva naďalej kritický je už vec druhá. A vidieť to znova by sa rozhodne rovnalo mrhaniu časom. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Můj ty Tondo! Tak tohle jsem vážně nechtěl vidět. Jako skalní příznivce mnohými (neprávem) opovrhovaného originálu z roku 1981 jsem se na remake celkem těšil (podle prvotních informací). A skutečnost? Na zvracení. Tohle je jeden z nejtupějších slasherů, které jsem kdy v životě viděl a s příběhem originálu to má tak málo společného, že si snad ani nezaslouží nosit stejný název. Jedinými plusy filmu jsou velmi solidní gore (lopata byla skvostná) a neskromný bodycount, ale jinak nuda, nesympatičtí herci, totálně zhovadilý scénář a závěr? ZÁVĚR?! Ten málem překlopil hodnocení do čistokrevného odpadu. Patrick Lussier by zasloužil za tento remake krumpáčem mezi oči... ()

Galerie (52)

Zajímavosti (14)

  • Leták na zdi ukazuje, že Valentýn připadá na sobotu čtrnáctého. To by znamenalo, že předchozí den je pátek třináctého. (bestlama)
  • Jde o remake staršího snímku z roku 1981. (Dines)
  • Natáčelo se v dolech Tour-Ed na předměstí Pittsburghu v Tarentumu. Tyto doly jsou uzavřeny od roku 1960 a nyní slouží jako muzeum. Natáčení v dolech trvalo 13 dní. (Chatterer)

Související novinky

Raimi a horory pro celou rodinu

Raimi a horory pro celou rodinu

05.10.2009

Podivnou novou divizi vytvořil Sam Raimi v rámci své na horory zaměřené produkční společnosti Ghost House Pictures. Pod hlavičkou Spooky Pictures prý budou vznikat „thrillery pro celou rodinu“.… (více)

Naštvaný řidič Nicolas Cage

Naštvaný řidič Nicolas Cage

01.09.2009

Skoro by to mohl být sequel k 60 sekundám. Nicolas Cage si v akčním filmu Drive Angry studia Nu Image/Millenium Films zahraje muže, jemuž tlupa motorizovaných padouchů zavraždí dceru a unese její… (více)

Horší než náckové...

Horší než náckové...

02.01.2009

...jsou pekelné mocnosti. Přesvědčí se o tom spojenecké komando, které se během 2. světové války vydá na záchrannou misi (možná najít nějakého Ryana), avšak nechtěně otevře bránu do Pekla a místo… (více)

Reklama

Reklama