Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka kamarádek společně slaví Vánoce. Bohužel v domě, kde před patnácti lety došlo k tragédii. Legenda vypráví, že malého Billyho zneužívala vlastní matka. Zamykala ho ve tmě na půdě a dolů směl jen o Vánocích. Když zjistil, že Santa Claus není, brutálně zabil svého otčíma, sestru i nenáviděnou matku. Znuděná děvčata vytrhne z vánoční pohody nejprve několik obscénních telefonátů. Později začne jedna po druhé mizet. Mrazivý sváteční večer a nezvaný host, který si přišel splnit své nejtemnější sny... (Intersonic)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (211)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Shirley Walker: 1. Dance of the Sugar Plum Fairy 2. (Everybody's Waitin' for) 3. The Man with the Ba 4. Silent Night 5. Jingle Bells 6. Deck the Halls 7. Arabian Dance 8. Waltz of the Flowers 9. Carol of the Bells 10. Final Waltz 11. Apotheosis 12. Waltz of the Snowflakes ()

j.bena 

všechny recenze uživatele

A sakra, tak mám, takový pocit, že jsem viděla ten nový snímek Černých Vánoc No- nebylo to špátné, děj byl stejný jako ze 70.let Podle mě je to takový Hitchcockovi žánr filmu. Dalo se na to koukat, chvílema i tuhla krev v žilách, ale pro mě takový bečkový horor. Viděla jsem horší ale hlavně daleko lepší!!!! ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $9miliónovTržby USA $16,273,581Tržby Celosvetovo $21,510,851Tržby za predaj DVD v USA $28,545,844 //počet predaných kusov 1,724,751║ Klasická pásová, ničím zaujímavá teen vyvraždovačka, ktorá našťastie nemá priestor pre nudu, stále sa tam niečo deje, takže zaspať pri tom nehrozí ale pre šancu na druhé pozretie vás ničím preboreným neohúri. /35%/ ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Remake je brakovější, hloupější a mnohem krvavější neboli akčnější. Na atmosféru se zde vůbec nehraje, jde se přímo na věc. Nejvíce mě rozesmálo, když se jedné postavě zapíchl nešikovně rampouch přímo do oka. Billy Lenz zde řádí jako pominutý a dokonce dostal i svůj původ. Crystal Lowe se ani tady toho nějak nebála. Jinak ten dům byl prolezlý skrz naskrz. Holt platí Všude dobře, doma nejlíp. 40% ()

petero 

všechny recenze uživatele

Nové Black Christmas podobne ako nové The Hills Have Eyes II sú rovnako blbé a vôbec to neskrývajú, dokonca sa tým hrdia. Baby sú tupé, jednoducho nie je možné nefandiť vrahovi. Vo filme sa nonstop fuckuje. Neprístupnosť je zrejme vysoká a tým pádom zamrzia nevyužité scénky vrážd ktoré sa odohrajú mimo obraz a my len vidíme špliechať potoky krvi (zrejme hodenej vedrom o stenu, sklo alebo rovno na dlážku). Vrah resp. režisér má zrejme úchylku na oči, vypichovanie, pojedanie, ozdobovanie vianočného stromčeka atď. Splodenie vrahovej sestry – dcéry je tiež ... na pobavenie. Akože vraždí sa dosť, dá sa na tom aj pobaviť ak neočakávate serióznosť a dosť ma to navnadilo na originál. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • V traileru je možné všimnout si několika scén, které se ve filmu nakonec neobjevily. Vystřižené sekvence měly být součástí "unrated" verze, která ale nebyla nikdy vydána. (Dlee)
  • Andrea Martin, která ztvárnila postavu Barbary, se jako jediná zůčastnila i natáčení původní verze Black Christmas (1974), kde si zahrála roli Phyllis. (Stocki)
  • Kristin Cavallari odmítla roli Kelli. (Stocki)

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Reklama

Reklama