Reklama

Reklama

Ledové ostří 3: Splněný sen

(TV film)
  • USA The Cutting Edge 3: Chasing the Dream (více)

Po zranění partnerky si mladý nadějný krasobruslař Zack najde novou, kterou musí před mistrovstvím řádně připravit. Vzhledem k tomu, že nikdy profesionálně nezávodila, jsou všichni z týmu, včetně trenéra, proti... (TV Prima)

Recenze (69)

Eawy 

všechny recenze uživatele

Prvé zhliadnutie tohto filmu ma presvedčilo o tom, že sa natáča stále to isté. Tento príbeh (natočený 3x) sa režisérom asi zapáčil. Takto natočený film sa mi , ale páčil a nedokázala som z neho odtrhnúť zrak. Okrem toho hlavná postava v podaní Matta Lantera pôsobí na mňa charizmaticky. Ďalej sa mi páčil výber hudby. No, v konečnom dôsledku, za neoriginálny nápad som strhla 15% takže iba 75%. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Po výborné jedničce a ucházející dvojce je trojka tragicky nepovedená. Nudná, prázdná, bez jiskry. Potřetí stejný mustr, navíc naroubovaný násilně a neumětelsky, už prostě nemůže nic nabídnout, zejména když ve scénáři není jediný nápad, v obsazení není jediná osobnost, která by dokázala upoutat a ani toho bruslení už není tolik. Navíc, když se nějaké objeví, je naprosto bez šťávy. Raději než tohle, je lepší si znovu pustit jedničku z roku 1992. ()

Reklama

PRobin odpad!

všechny recenze uživatele

Sice je to vedené jako romantické sportovní drama, ale může mi někdo vysvětlit, kde v téhle zbytečnosti bylo to "sportovní" a "drama"? Ve sportovním filmu by toho mělo být k vidění víc než jen trojí objetí kluziště a pár sedlehů. Stejně jako za drama nepovažuji filmové rozepře s bývalou přítelkyní. Jen další z řady neúspěšných nastavovaných pokračování. ()

Allka 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak zbytečný film, že zbytečnějšího snad není. Naprosto věrná kopie jedničky (alespoň v druhé půli), i s úplně stejnou závěrečnou scénou s dokonce totožnými kecy. Rozdíl je jedině v tom, že tentokrát se role obrátily a místo hokejisty tu máme hokejistku a tím zkušeným je muž. Respektive roztomilý mladíček. Ten už vůbec není tak protivný a rozmazlený, jako byla Katie v prvním Ledovém ostří, a od začátku má se svou náhradní partnerkou milý vztah. Což je sice roztomilé, ale bohužel hlavně kvůli tomu ztrácí děj šťávu a vtip. Zajímavý nebo nějaký neotřepaný příběh tu také nenajdeme, tudíž filmu zbývá už jenom to krásné bruslení. Které je taky trochu přitažené za vlasy, když ho člověk porovná s reálnými prvky v soutěžích. ()

Prochy38 odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud jsem dal minulému dílu 1*, zde musím dát odpad! a upřímně, vůbec mě to nebolí. Takto se přiživovat na kvalitním originále? Kdyby to aspoň mělo nějaký smysl, nebo lépe nějakou svoji myšlenku, ale to nee... Ještě více mě s**e, že, jak je teď moderní, nasadit tam holku, která mírami odpovídá dnešnímu idolu mladých holek a kluka, který xichtem vlastně to samé. Takže z kvalitního nápadu, který kdysi hodili tvůrci na plátna se teď stala teen-sračka pro puboše a krom vizáže "hrdinů" vlastně nejde o nic... Film na blití... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama