Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Absolutně nekorektní, ale přesto zábavná jízda, která má své skvělé chvilky (Ianův brácha, stopař, židové), ale i slabší stránky (vykrádání kultovních scén z Prciček, pochodující nahotinky aneb Opakovaný vtip přestává být vtipem, dědkovy a jiné genitálie atd.). Celkově ale koukatelná záležitost, která ale výrazněji nevybočuje ze žánrového průměru. Viděna Unrated verze. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ničim výjimečná předvídatelná tenn road movie, která si ale ani na nic víc nehraje a snaží se jen zabavit a to jí jde občas opravdu dobře. Krom toho 130ti minutová unrated verze je teda strašná úchylárna, kdy to scénáristi Sean Anders a John Morris pojali trošku po svým a místo aby se do děje snažili vložit nějaký kozy atd, tak tam jen tak do záběrů mimo jakejkoliv příběh, jakoukoli návaznost na nějakou situaci pouští nahý holky s pořádnejma melounama, což vlastně naznačili už scénkou na začátku a což je teda gut a vůbec mi to nevadilo, horší ale už bylo, že tam pouští i nějakou strašnou velkou černou klobásu, na kterou je většinou zaměřenej záběr a divák se může celkem nadlouho prohlídnout jak se houpe, teda jako né že by mě to strašně nezajímalo, ale přece jen bych uvítal menší výskyt. Ale na to že to mělo 130 minut a je to taková blboučká komedie, tak jsem se prakticky vůbec nenudil, by naopak sem se dokonce většinu času skvěle bavil ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Přijeď za mnou a budeš mít jízdu se vším všudy….. Je mu 18 a ještě neměl holku. Tak se z lidí stávaj teplouši. Ještě že má kámoše (zajímavá role pro C. Duke). Komedie, která pobaví a nesnižuje se ke zbytečným ,,vopruzárnám“. Prostě jde jen o to, vyvenčit brko. Dojde i na trapné situace, ale to k životu patří. A ti, kterým je tato komedie určená především, by mohli vrnět blahem. A včas zjistí, o čem ten chlapskej život opravdu je. PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Mě tyhle romantické teenager komedie v repertoáru chybí. Na Sex Drive jsem si nedávno vzpomněl a hned jsem si ho šel pustil. Před deseti lety, mě to nejspíš bavilo více. Asi taky proto, že tehdy jsme byl taky teenager. Ovšem zápletka je tak fádní, že za zmínku nestojí. Ovšem herecky je Sex Drive dobrý. Clark Duke do těchto filmů zapadne a jeho pobaví a Amanda Crew je sympatická i sexy. Navíc po letech je vtipné poznávat mnoho herců, které se následně uplatnilo, nebo objevilo ve známých seriálech. Sex Drive zabaví, neurazí a rychle uteče. Na to, že má netradiční délku dvou hodin. Ale u filmu jsem se bavil a příjemně to uteklo. Bohužel humor už není dávno tak vyzrálý jako před lety. I když scény s Amiši jsou skvělé. Rád jsem si tento film připomněl. Třeba si na něj za dalších deset let vzpomenu. I když, možná už asi ne. / Verze Director Cut obsahuje možná několik prodloužených scén, což jsem tu nepoznal. Ale rozhodně více prsou i penisů. Juknete a pochopíte sami. [Director's cut] (68 %) ()

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Celkem pohodová road movie o jedné panické cestě v klasickém GTO z roku 1969. Je příjemné vidět, jak se film a jeho postavy postupně vyvíjejí a celé se to nezvrhlo jen v přehlídku nahých těl, chlastu a zábavných amerických večírků. Vedle té emoční roviny a nalezení té pravé lásky však zůstala zachovaná i zábava, na kterou jsme v podobných snímcích již zvyklí, a kterou tu samozřejmě také očekáváme. I přes některé momenty je to v podstatě další tuctovka, donut vás ale jistě potěší a to bude asi to hlavní, co si odsud odnesete, protože až se trochu seznámíte s hlavními charaktery, bude vám hned jasné, jak to celé dopadne. (6/10) ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • V Americe vyšla na DVD "necenzurovaná" o 20 minut delší verze. Během celého filmu se po okolí náhodně procházejí polonahé slečny. (Pumiiix)
  • Film je natočen na motivy knihy "All the Way" od Andyho Behrense. (Dlee)
  • Trojice jezdí ve sportovním autě z roku 1969 z třídy tzv. "muscle cars" (silná americká auta). Jedná se o model 1969 Potiac GTO Judge s motorem V8 (osm válců), s výkonem cca 300 koní a objemem 6250 ccm (prostě 6,3l). Rex (James Marsden) jezdí na motorce Honda CR 125 R. (c.tucker)

Reklama

Reklama