Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři malí muší uličníci jsou nerozluční kamarádi. Každý je jiný: Nat je snílek a rozený vůdce, IQ má chytrý mozek a Scooter je neuvěřitelně žravý. Rok 1969: „Kosmická raketa Apollo 11 startuje první misi na Měsíc. Na palubě ponese tři odvážné astronauty - Armstronga, Aldrina a Collinse. Jejich kroky budou prvními kroky lidí po mesíčním povrchu…“ Pro Nata a jeho kamarády je to ta pravá příležitost splnit si svůj sen o obrovském dobrodružství… 3… 2… 1… START! Motory jsou zažehnuty a na palubě Apolla 11, v helmách astronautů, jsou schovaní naši tři muší dobrodruhové. Kouzelný animovaný příběh tří malých much, které se stanou součástí prvního přistání na Měsíci. Napínavé, komediální i dojemné vesmírné dobrodružství pro všechny generace nabízí díky 3D technologii jedinečný trojrozměrný zážitek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (142)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Animáky většinou nadhodnocuji, protože musím ocenit obrovskou snahu autorů poradit si s kresbou a také je to můj oblíbený žánr. Tuhle sračku jsem však vyloženě přetrpěl. Spolu s Pastí na žraloka a Alfou a Omegou je to to nejhorší, co jsem v daném rámci viděl. Ostuda, které na Djawadiho kariéře zanechá poskvrnu. 15% ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem od toho očekávala víc. Myslela jsem si, že to bude krásný animák pro děti, u kterého se pobavím atd...ale místo toho to byl animák, kde se nic nedělo, nebyla tu žádná sranda, děj, dobrodružství ....nic. Tvůrci se snažili abychom si mysleli, že mouchy nejsou vážně špatné..a už vidím, jak na palubě raketoplánu nechají žít 3 mouchy a řeknou, že jsou take členové posádky..jasně...i na animovaný film je to moc. Film mě zklamal, ale dívat se na to dalo a těm malým dětem nevadí, že je to úplně o ničem...takže 2 hvězdičky. ()

Reklama

Niles 

všechny recenze uživatele

Cestu na mesiac som sa rozhodol pozrieť preto, lebo som už konečne chcel vidieť 3D film. A 3D, aj keď nie je žiaden zázrak, je tu najväčším plusom. Keby som to videl v 2D, asi by som išiel s hodnotením ešte nižšie. Príbeh, vtipy ani animácia totiž neoslnia, takže je to len priemerná rozprávka, ktorá sa v pamäti dlho neuchová. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Ramin Djawadi: 1. Cape Canaveral [1:33] ,2. Junkyard Dreams [1:41] ,3. Amelia Earhart [2:07] ,4. Nat Convinces Friends [2:14] ,5. Phase I Sneaking Into Nasa [3:20] ,6. Phase II Mission Control [0:58] ,7. Phase III Launch Prep [1:56] ,8. Lift Off [1:15] ,9. Blue Danube [2:16] ,10. Waltz In Space [1:09] ,11. I Did It Grandpa [2:33] ,12. From Russia With Love [2:33] ,13. Saving The Mission [3:53] ,14. In Space [2:25] ,15. Contaminants On Board [3:51] ,16. Manual Landing [3:33] ,17. Moon Walk [4:53] ,18. Nadia [0:54] ,19. Russian Operatives [4:20] ,20. Saving Scooter [2:19] ,21. Grandpa To The Rescue [1:57] ,22. Cold War [3:40] ,23. Back To Earth [1:51] ,24. Homecoming [1:47], ()

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Tak jako docela jo, děcka se trochu poučily o prvním přistání na měsíci, mě rozbolely oči asi po pěti minutách těch thrí-dí (d)efektů a brambůrky došly asi po deseti minutách od začátku filmu. Jinak mě to celé přišlo celkem o ničem, vtipy poskrovnu, dialogy tak akorát pro tříletý smrady... Ale jádrem pudla jsou právě ty 3D efekty, které třeba jsou prostorové (ačkoliv opravdu prostorové byly asi jen tři scény), ale použitá technologie nedovoluje velkou škálu barev (resp. žádnou) a oči celou dobu trpí pohledem na prakticky šedo-bílo-barevně-vyblutý film se směšnými brýlemi na nose. Příště prosím nechte 3D snímky speciálním kinům. Ale děcka! Berte kina útokem!!! 1,44:1 - IMAX ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Kromě celovečerní verze filmu byly natočeny další dvě verze snímku o délce 49 minut určené pro promítání v zábavných parcích po celém světě. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve studiích v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama