Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři malí muší uličníci jsou nerozluční kamarádi. Každý je jiný: Nat je snílek a rozený vůdce, IQ má chytrý mozek a Scooter je neuvěřitelně žravý. Rok 1969: „Kosmická raketa Apollo 11 startuje první misi na Měsíc. Na palubě ponese tři odvážné astronauty - Armstronga, Aldrina a Collinse. Jejich kroky budou prvními kroky lidí po mesíčním povrchu…“ Pro Nata a jeho kamarády je to ta pravá příležitost splnit si svůj sen o obrovském dobrodružství… 3… 2… 1… START! Motory jsou zažehnuty a na palubě Apolla 11, v helmách astronautů, jsou schovaní naši tři muší dobrodruhové. Kouzelný animovaný příběh tří malých much, které se stanou součástí prvního přistání na Měsíci. Napínavé, komediální i dojemné vesmírné dobrodružství pro všechny generace nabízí díky 3D technologii jedinečný trojrozměrný zážitek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (142)

Loooki 

všechny recenze uživatele

Tú jednu hviezdičku ten film, má iba, preto, že po tom, čo na slovensku bolo zrušené jediné IMAX kino, a fascinujúci svet 3D akosi? zmizol pod zemský povrch toto je jediným potešením pre deti predškolského veku...Ja som ho zo sestrou absolvoval, stačilo. Príbeh o muchách, ktoré poletia na mesiac, však nemôže dokonale zaujaťako rozprávky od Pixaru aj napriek tomu, že na neho hľadíte cez červeno modré okuliare :) ()

Lakkkkky 

všechny recenze uživatele

První film, který v Plzni promítáme jako 3D nalákalo mnoho diváků, avšak ne kvůli kvalitě, jak se posléze dozvídám od diváků, ale spíše jen kvůli efektu 3D který, podle mě, není zas tak dokonalý. Grafika ve filmu je zpracovaná velice dobře, avšak patetické a neokořeněné dialogy či monology celý film ztrhávají strmě dolů. Jediné čeho si na filmu snad užijete je přistání na měsíci a chůze astronautů po Měsíci, snad jen to je ve filmu dovedeno k dokonalosti. A jediná postava která stojí za podotknutí je Cvalda, kterému se čas od času zasmějete... ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

A tak jdu zase do kina. Tento rok už posedmé. Což si myslím, že je docela dobrý výkon:-) Na to, že je teprve začátek února. Tentokrát je to tento film. Byl jsem hlavně zvědavý, jaký budu mít z promítání zážitek, když mně pokladní dala nejen vstupenku, ale i 3D brýle. Byl jsem docela překvapen, poněvadž nikdy jsem film nesledoval v brýlích. Kdo by se nechtěl na Měsíc podívat. Myslím si, že asi každý z nás by si přál strávit alespoň hodinu na Měsíci. Bohužel, finanční náklady jsou v dnešní době velmi vysoké. A tak se tam může podívat jen nějaký arabský šejk:-( Všechno je jednou poprvé a tak ani mě nemohla minout 3D animace a brýle k tomu určené. Příběh je na ucházející úrovni. Nic moc. I když je spíše pro děti. Ruské mouchy se vydaly na Měsíc a prožijí veliké dobrodružství. Kdo by to byl kdy řekl, že tam budou létat nejen lidé, ale i pro mně velmi odporný hmyz, který lidem pije krev. Během děje se nedočkáte ničeho, co by vás mohlo překvapit. Za to 3D záběry se povedly a povím vám. S těmi brýlemi je to opravdu zážitek. Připadalo mi, že mouchy mám na dosah ruky. Občas jsem chmatal rukama a chtěl si na mouchy, nebo předměty sáhnout. Budete se cítit jako v jiném světě. A neustále budete nad něčím přemýšlet. Alespoň u mně to tak bylo. Musím pochválit technické detaily. Např. let raketou, nebo móda z 60. let patří mezi nejvydařenější. Nesmím zapomenout ani na velmi hezké zobrazení řídícího centra v Houstonu. A když kamera prolétala trávou, tak jsem skoro oněměl. Malou kaňkou na snímku je průměrný dabing. I ty dialogy mohly být lepší. Možná jsem udělal chybu, že jsem na film nezajel do pražského kina IMAX, které je jediné, kde si film 100% vychutnáte. Na závěr chci všechny upozornit, kdo film ještě neviděli a čekají na dvd rip. Nečekejte a běžte do kina. Cestu na Měsíc hodnotím horšími 4 hvězdami. A těším se, až se tam někdy, třeba v podobě mouchy podívám. ()

skinnee 

všechny recenze uživatele

Par rokov dozadu som pri bezpribehovom IMAXe skoro nedychal. Teraz pri niekolkych castiach som si vychutnaval tu tretiu dimenziu. Skoda pribehu, ktory bol az prilis decky. Celkovo pre deti asi nieco vynimocne a nenarocne. Lenze tvorcovia si neuvedomili, ze s detmi chodia do kina aj rodicia. Pre nich tam je toho dost malo. ()

piglit 

všechny recenze uživatele

Věru zajímavé dílko - snad jen bych propříště zvolil jako hrdiny něco méně nechutného - doporučuji škrkavky, případně kolonii spirochet (bakterie způsobující syfilis). Fakticky se mi v té superrealistické kompozici párkrát zvednul kufr. Asi stárnu a už nedokážu vychutnat opravdové umění, když ho vidím... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve studiích v Los Angeles. (Terva)
  • Kromě celovečerní verze filmu byly natočeny další dvě verze snímku o délce 49 minut určené pro promítání v zábavných parcích po celém světě. (Terva)

Reklama

Reklama