Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři malí muší uličníci jsou nerozluční kamarádi. Každý je jiný: Nat je snílek a rozený vůdce, IQ má chytrý mozek a Scooter je neuvěřitelně žravý. Rok 1969: „Kosmická raketa Apollo 11 startuje první misi na Měsíc. Na palubě ponese tři odvážné astronauty - Armstronga, Aldrina a Collinse. Jejich kroky budou prvními kroky lidí po mesíčním povrchu…“ Pro Nata a jeho kamarády je to ta pravá příležitost splnit si svůj sen o obrovském dobrodružství… 3… 2… 1… START! Motory jsou zažehnuty a na palubě Apolla 11, v helmách astronautů, jsou schovaní naši tři muší dobrodruhové. Kouzelný animovaný příběh tří malých much, které se stanou součástí prvního přistání na Měsíci. Napínavé, komediální i dojemné vesmírné dobrodružství pro všechny generace nabízí díky 3D technologii jedinečný trojrozměrný zážitek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (142)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Animáky většinou nadhodnocuji, protože musím ocenit obrovskou snahu autorů poradit si s kresbou a také je to můj oblíbený žánr. Tuhle sračku jsem však vyloženě přetrpěl. Spolu s Pastí na žraloka a Alfou a Omegou je to to nejhorší, co jsem v daném rámci viděl. Ostuda, které na Djawadiho kariéře zanechá poskvrnu. 15% ()

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Tak jako docela jo, děcka se trochu poučily o prvním přistání na měsíci, mě rozbolely oči asi po pěti minutách těch thrí-dí (d)efektů a brambůrky došly asi po deseti minutách od začátku filmu. Jinak mě to celé přišlo celkem o ničem, vtipy poskrovnu, dialogy tak akorát pro tříletý smrady... Ale jádrem pudla jsou právě ty 3D efekty, které třeba jsou prostorové (ačkoliv opravdu prostorové byly asi jen tři scény), ale použitá technologie nedovoluje velkou škálu barev (resp. žádnou) a oči celou dobu trpí pohledem na prakticky šedo-bílo-barevně-vyblutý film se směšnými brýlemi na nose. Příště prosím nechte 3D snímky speciálním kinům. Ale děcka! Berte kina útokem!!! 1,44:1 - IMAX ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $13,555,237Tržby Celosvetovo $38,351,220║ Tento priemerný CGI animák v prvom rade zachraňuje, že je robení 3D. Aj keď bola možnosť sledovať to len cez tie papierové modro-červené okuliare v klasickom kine, potešilo to v určitom merítku zrak. Príbeh je v robení v priamočiarej rovine a hlavne pre tých najmenších, v podstate ide o tip rozprávky určenej na pohodlný oddych, občas sa tu nájde pár vydarených fórkov, v celku štandardnej animácie na dnešnú dobu čo nepokazí dojem ale hlavne je že to je robené trojrozmerne, čím to ako tak v tomto merítku uspokojí. /videl v kine: 55%/ ()

Lakkkkky 

všechny recenze uživatele

První film, který v Plzni promítáme jako 3D nalákalo mnoho diváků, avšak ne kvůli kvalitě, jak se posléze dozvídám od diváků, ale spíše jen kvůli efektu 3D který, podle mě, není zas tak dokonalý. Grafika ve filmu je zpracovaná velice dobře, avšak patetické a neokořeněné dialogy či monology celý film ztrhávají strmě dolů. Jediné čeho si na filmu snad užijete je přistání na měsíci a chůze astronautů po Měsíci, snad jen to je ve filmu dovedeno k dokonalosti. A jediná postava která stojí za podotknutí je Cvalda, kterému se čas od času zasmějete... ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Chystá se první cesta na Měsíc a kromě trojice astronautů se na cestu vydává i trojice much (to by mě zajímalo, kdy tvůrcům animáků dojdou všechna možná i nemožná zvířátka). Nápad to špatný není, ale kromě povedeného přistání na Měsíci nenabízí naprosto nic, co by potěšilo nebo pobavilo i dospělého. Jen klukovské dobrodružství, což je pro mě málo, ale dětem to stačit může. A ten konec WTF? To tam opravdu musí vystoupit skutečný astronaut a vysvětlit amíkům, že ve skutečnosti na Měsíc žádné mouchy neletěly? :-DD ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Kromě celovečerní verze filmu byly natočeny další dvě verze snímku o délce 49 minut určené pro promítání v zábavných parcích po celém světě. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve studiích v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama