Reklama

Reklama

VOD (1)

Adrenalinový nářez plný hrůzy a násilí! Po nečekaném hitu Rec, přichází pokračování, které si s předchozím dílem rozhodně nezadá! Do karanténou izolovaného domu, plného krvelačných bestií, vstupuje zvláštní jednotka, která má vše vyčistit a posbírat vzorky pro výzkum. Uvnitř ale čeká krvavé peklo, z nějž není úniku! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (864)

Fr 

všechny recenze uživatele

Sakra Pablo, TOČ TO VŠECHNO!!!..... Tak aby bylo jasno: INFEKCE JE SKUTEČNÁ. Proto je tu zvláštní tým, který má masky a zbraně. Hodně zbraní. A taky kamery na helmách. Tam kde jednička (v tom nejlepším) skončila, bez zdržování navazuje ,,part II“. A musím říct, že je to dost dobrý! Tenhle barák, ve kterým dítě není dítě a rozčísnout lebku dokáže kdejakej kněz (sorry za spoiler), má konečně to, co mi v jedničce chybělo: dobré světlo a výtečný zvuk. A hlavně zajímavou akci, která připomíná spíš DOOM než [Rec]. VŠICHNI TU ZEMŘEME KVŮLI TVÝMU POSRANÝMU VIDEU! Více lidí, vypjaté situace, vše funguje bezchybně – až na kamery, ale tak to má být. A EPIDEMIE, KTERÁ NÁSLEDUJE TEMNOTU je nakonec zajímavější, než bych čekal. SUPER!! A věřím, že trojka bude ještě lepší!! PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ *** ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Už chápu, proč Španělé už 300 let nevyhráli ani jednu bitvu. Když dojde na lámání chleba, pošlou do akce zoufale podměrečný tým velmi špatně vycvičených tatíků, které vydávají za speciální jednotky. Jen jim nevysvětlí, co je to zajištění terénu a jak se týmově postupuje při čištění budovy. Nefunkčních nesmyslů bylo mnohem více než ve většině béček, které jsem kdy viděl (a že si v nich poslední dobou celkem libuji). No a co se týče puberťáků, na casting museli vypsat soutěž Španělsko hledá nesympatického dementa... Což zase tak neodsuzuji, to byl asi úmysl. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie horroru málokedy dopadne takto úspešne. Španieli opäť hodili rukavicu a hollywoodsky remake na seba určite nenechá dlho čakať. Ja ho ale po posledných skúsenostiach s určitosťou vynechám a budem si pamätať tento skvelý atmosferický horror, pri ktorom mi poskrúcalo črevá a tlak som mal vyšší ako pri infarktových stavoch. 80%. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Nehorázny náter. Namiesto napätia a tušenia hrozby z jednotky je tu brutálne tempo a "epickejšia" vízia apokalypsy. K tomu gejzír skvelých nápadov (vládne fór s ohňostrojovou raketou a záverečné prepínanie reality), oduševnení herci a hlavne brilantná technická stránka veci, ktorá "first person" filmy posúva na úplne iný level dokonalosti. Španieli absolútne vládnu. Pamätníkom osemdesiatkových klasík sa zrejme vynoria v pamäti Démoni 2. ()

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

Paco kontra Jaume. Chlapi sa napájajú tam kde zaznel posledný výkrik a vysielajú skromnú SWAT jednotku do zamoreného paneláku. Napätie nevädne, je obsiahnuté v nastražených pasciach besných kreatúr (ide aj o tých, ktorí boli v pilote nakazení a nemali možnosť sa činiť), ktoré o5 bez ostychu prejavujú neutíchajúce škrkanie v bruchu. Ubúda plynulý stupňovací efekt predchodcu, kde sa nervy drásali každou pribúdajúcou minútou a je naverbovaný "čistiaci" pud ťažkoodencov v ktorom obete si (bohužiaľ) vyberá sám diabol. Teda pribúda nadbytočná démonická línia, ktorá síce vrátka k apokalypse necháva dokorán otvorené, ale v blízkosti kyslého farára a pri tuctovej transformácií hlasov vyznieva detinsky. Kvalitatívne slabší akčnejší klon raziaci samé technické vylepšenia (PIP, rozostrenia-zrnenia-šumenia, prepínanie medzi "svetmi", druhá perspektíva) z ktorého nie som až tak paf ako z prvého teroru, ale zas nadväzujem na tvrdenia, že filmovým modifikáciam FPN hanba učinená nebola a jedná sa určite o jedno z tých podarenejších pokračovaní. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Většina záběrů byla natočena samotnými herci. Například speciální jednotky měly kamery na helmách a vytvořily tak podstatné množství záběrů. (KucC)
  • V celosvětových kinech film utržil 18,9 milionu amerických dolarů. (NIRO)
  • Pablo Rosso, kameraman z prvního dílu REC (2007), se vrátil v tomto díle v roli člena SWAT teamu Rossa. (Kailo)

Reklama

Reklama