Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (351)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

První dva díly Wrong Turn jsou skvělou a krvavou i černohumornou béčkovou zábavou, prostě se neberou vážně. Ve videotrojce chybí peníze a je to vidět, příšerné digitální triky kazí i to jediné, co by film mohlo jakžtakž zachraňovat od naprostého odpadu. Nicméně úplný závěr mne nakonec donutil udělit alespoň jednu hvězdu, obrovská škoda, že tahle brilantní tečka byla tím jediným, co se povedlo. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Začátek konce série. Trojka se po svěží splatterovské řeži proměnila v rukách packala O'Briena v rutinní vyvražďovačku. Ta sice vystřídala partu teenagerů za bohatou skupinu uprchlých trestanců, bohužel jim do cesty přidělí jediného (!) degustátora lidského masa, a to starého známého "Three Fingera." Banda ultradrsných hajzlů je však překvapivě v prdeli: věčně vysmátý kanibal jim v lesním terénu klade jednu pastičku za druhou (navíc mnohdy nehezky digitální), kdežto jejich zbraně ho trefit nedokážou. Vyloženě srandovní je pak scéna, kdy vězni mrtvému kolegovi řežou nohy, jako by to byl kus gothajskýho salámu. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Rád mačkám tvé kozy." ,,Svissst!" ,,Áááá, co to kurva je???" O žádné veledílo se nejedná, jen je dobré si uvědomit, co člověk od Pachu krve očekává. Masakrování nebohých obětí? Jistě. Pak je vše vpořádku. Jednoduchý příběh nenudí, lesní prostředí si zaslouží celý pytel hvězd. Masakrovaných je slušná řádka a ocenit je třeba to, že většina umírá jinou smrtí, než ostatní. Šípy, oštěpy, ocelové struny, pistole, nože, ostnatý drát...hezký arzenál. Mnohé gore efekty se povedly (prostřelení šípem, probodnutí oštěpem či pojídání mozečku), pár jich ovšem vyloudilo na tváři úsměv (pižlání nohou se hrubě nepovedlo, to i v Kanibalech je amputace věrohodnější). Pěstní souboje jsou efektní, ale v duchu osmdesátkových béček, jelikož po jedné bombě by se už dotyčný nezvedl. Nemluvě o tom, že úder mezi chlapské nohy vyřadí na hodně dlouho... Mutant měl zřejmě podobné schopnosti jako Wolverine. Přesto jsem se docela bavil, nelogičnosti přehlížel a držel palce kanibálkovi, aby je všechny sejmul. Konec vyloženě potěšil! ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Obávám se, jsem se právě dodíval na brutální vraždu série Wrong Turn. První dva filmy mám poměrně rád, jedničku považuju za slušné odpočinkové hixploitation (3*), dvojku pak za zábavnou, splatterem říznutou vyvražďovačku (4*), ale třetí díl je neuvěřitelně špatně zahraná a zrežírovaná nudná fraška, u níž jsem se už po půl hodině modlil v její předčasný konec, aby se chudinka dlouho netrápila. Foxové, shořte v pekle za to, že jste osud téhle série vložili do rukou Declanovi O´Brienovi, což je, eufemisticky řečeno, velice nedostatečně talentovaná osoba. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Skutočne zlý film. Nečakal som nič extra, veď ide už o druhé pokračovanie priemerného hororu a k tomu je to direct to video film, ale i tak. Druhý diel si z prvého filmu zobral akurát tak postavy a priniesol nový pohľad na to, ako sa môže takýto film poňať. Bola to slušná splatter zábava, pri ktorej nikomu nevadilo to množstvo hlúpostí čo sme mohli vidieť. Ale Lef for Dead sa vykašlal na zábavnú časť filmu a chcel pokračovať či nadväzovať na ako takú serióznu jednotku... samozrejme neúspešne. Celý film sme pozerali ako skupinka väzňov blúdi po lese a behá sem a tam(skoro ako LOTR ;-) hororové scény minimálne, gore nechutne digitálne. Verím, že za všetko môže netalentovaný rejžo Declan O'Brien, ale prípadnej štvorke v rukách niekoho iného sa nebudem brániť. PS: Keby bol celý film ako vtipná úvodná scéna, tak by to bolo úplne o niečom inom. No, škoda. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • Na začátku filmu by měl mladíkovi v zeleném tričku, kterého sekáček rozdělí na 3 části, sekáček podle umístění ran naporcovat i oči, k čemuž však nedošlo. (dominikciz)
  • O Elize Dushku se kdysi říkalo, že si zopakuje svou roli z prvního filmu Pach krve (2003) poté, co v rozhovoru přiznala, že by se k sérii ráda vrátila. Nakonec se ve filmu neobjevila. (asxasx)
  • Když ke konci filmu vypadne kanibal z náklaďáku, zazní známý zvuk „Wilhelm scream“. (LUKICKK)

Reklama

Reklama