Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (351)

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Skutočne zlý film. Nečakal som nič extra, veď ide už o druhé pokračovanie priemerného hororu a k tomu je to direct to video film, ale i tak. Druhý diel si z prvého filmu zobral akurát tak postavy a priniesol nový pohľad na to, ako sa môže takýto film poňať. Bola to slušná splatter zábava, pri ktorej nikomu nevadilo to množstvo hlúpostí čo sme mohli vidieť. Ale Lef for Dead sa vykašlal na zábavnú časť filmu a chcel pokračovať či nadväzovať na ako takú serióznu jednotku... samozrejme neúspešne. Celý film sme pozerali ako skupinka väzňov blúdi po lese a behá sem a tam(skoro ako LOTR ;-) hororové scény minimálne, gore nechutne digitálne. Verím, že za všetko môže netalentovaný rejžo Declan O'Brien, ale prípadnej štvorke v rukách niekoho iného sa nebudem brániť. PS: Keby bol celý film ako vtipná úvodná scéna, tak by to bolo úplne o niečom inom. No, škoda. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Začátek konce série. Trojka se po svěží splatterovské řeži proměnila v rukách packala O'Briena v rutinní vyvražďovačku. Ta sice vystřídala partu teenagerů za bohatou skupinu uprchlých trestanců, bohužel jim do cesty přidělí jediného (!) degustátora lidského masa, a to starého známého "Three Fingera." Banda ultradrsných hajzlů je však překvapivě v prdeli: věčně vysmátý kanibal jim v lesním terénu klade jednu pastičku za druhou (navíc mnohdy nehezky digitální), kdežto jejich zbraně ho trefit nedokážou. Vyloženě srandovní je pak scéna, kdy vězni mrtvému kolegovi řežou nohy, jako by to byl kus gothajskýho salámu. ()

Reklama

Zayl 

všechny recenze uživatele

Třikrát a dost. Epileptická zvrácenost, bez citu pro jakoukoli soudnost, jejímž úkolem je tak akorát někoho nasrat. Chápu, myšlenkovou hloubku jsem od toho čekat nemohl, ale proboha, aspoň odvést slušnou řemeslnou práci, když už nic. Je až ironické, že právě tento film, ze kterého má být cítit krvavý feeling, je postaven na digitálních efektech. Jediné, co zůstalo sérii společné, je samotný název, protože tato bezcharakterní obludnost jí dala slušný knockout. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

V dvojke mi vadila neoriginalita (kopírovanie) scenára - TCM, HHE. Tu je scenár v podstate originálny, resp, má potenciál na drsnú bezduchú killovačku. Nevyužitá šanca plná klišé a nudného putovania (bez atmosféry jednotky). ALE! je tu skvelá úvodná scéna, skvelý koniec a dostatok vyčačkaných vrážd. Dá sa to pozerať, občas som sa bavil, občas to bolo otravné. Bolo to iné ako dvojka, ale ako celok na rovnakej úrovni. Vďaka jednotlivým krváčinám som sa však bavil viac... ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Uprchlí vězňové si mysleli, že se díky příležitosti, která se jim nabídla, dostanou na svobodu. Místo toho se dostali pod drobnohled nenažraného kanibala. Ten se je chystá všechny pozabíjet a samozřejmě sežrat. Postava Three Fingera je pěkný nezmar. Nic ho nezničí. Vždycky dostal pořádně na frak a v dalším dílu se objevil vždy plný síly. Jestli se někdo odhodlá k natočení čtvrtého dílu, tak tomu nebude určitě jinak. Ze série Wrong Turn vzešel další hororový "hrdina", jehož postava by se časem mohla stát kultovní a zařadit se tak po bok svých slavných kolegů. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • Autobus, ktorý viezol trestancov začal horieť, chytila sa nádrž a on vybuchol, avšak problém je v tom, že nafta, na ktorú jazdí autobus, neexploduje. (beso74)
  • Ze strážní věže, která se objevila ve třetím díle, zbyly jen ohořelé trosky, což odkazuje na první díl, ve kterém mutanti strážní věž zapálili, načež shořela. (Matej.Mirejo)

Reklama

Reklama