Reklama

Reklama

Poltergeist

  • USA Poltergeist (více)
Trailer 2

Legenda hororového žánru Sam Raimi přichází s úplně novým zpracováním klasického příběhu o rodině, jejíž poklidný život se obrátí naruby, když se v jejich domě začnou dít podivné věci. Útoky děsivých bytostí se stále stupňují a rodina musí čelit nejhorší noční můře ve chvíli, kdy zmizí jejich nejmladší dcera. (Forum Film CZ)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (367)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Pohodovej rodinnej fantasy horůrek v posledních minutách eskalující v nefalšovanej popcorňák, kterej se fakt vážně brát nedá. Digitál a hraní si s barvičkami je pěkné a je velká škoda, že jsme se na "druhou stranu" podívali jen v několika málo záběrech, protože vizuálně je vymodelována parádně. Poltergeist je zvláštní horor - na jednu stranu je tak blboučce staromilský, ale přesto je natočený jako moderní horor - v tom dobrém, i v tom špatném. Moc sice nevyděsí, ale jako oddychová zábava funguje. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nie som fanaticky uctievac originalu. Videl som ho len raz, takze vznik remaku mi nevadil, ale vzhladom na vysledok ho povazujem za absolutne zbytocny. Podme najprv ku kladom. Skvela technicka stranka, vdaka comu sme konecne mohli vidiet aj ako to vyzera v tej druhej dimenzii. Casting. Vsetci herci, vratane deti, su dobre typovo obsadeni. Lenze to je vsetko. Film postrada akukolvek atmosferu. Vsetky tie lakacky su neskutocne predvidatelne a vdaka plocho napisanym postavam som sa o ne vôbec nebal a tak nejak znudene som sledoval aky dalsi celkom kvalitny trik na mna vybafne. Takze vysledok je jedna velka remeselne natocena nuda. 4/10. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Trailery klamou, ale to už víme asi všichni. Stejně tak víme, že remaky klasik dopadají ve většině případů katastrofálně. U nového Poltergeista se sice nejedná přímo o katastrofu, ale o úspěchu se mluvit nedá. Já osobně tohle beru jako takový mině strašidelný film pro děti. Lekačky čekáme, vše je zdigitalizováno a postavy hrajou svůj standart anebo nehrajou vůbec. Výhodou je, že film celkem rychle odsejpá a jak rychle začne tak i skončí, takže je to takovej koukatelnej podprůměr. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem do čeho jdu a dostal jsem přesně to, co jsem od tohoto remaku očekával. Původní Spielbergovu verzi jsem samozřejmě viděl a samozřejmě se to nedá srovnávat. Remake se mohl pochlubit alespoň lepší hudbou a akustikou, což je i logické, když přihlédneme na rok produkce původní verze a remaku. Je to jako přes kopírák, akorát v novější více američtější verzi. ___ (Cinestar, Hradec Králové) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Horrory ja rád. Avšak duchárske nie sú zrovna môj najobľúbenejší subžáner. Najviac ma iritujú tie azijské s malými, ukrivdenými, mŕtvymi dievčatkami. To je fakt otrava. Alebo aj americká séria "Paranormal Activity" je tiež poriadna nuda. Za najlepšiu duchárčinu považujem trilógiu z osemdesiatych rokov minulého storočia "Poltergeist". Najmä na prvé dva diely nedám dopustiť. Asi preto som sa pomerne dlho zdráhal si pozrieť remake tohto filmu, ktorý natočili v roku 2015. Ale čuduj sa mi svete nie je to vôbec špatné. Je to celkom podarená, zmodernizovaná verzia pôvodného príbehu. *** ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • Téměř polovina kostýmů a rekvizit použitých ve filmu byla prodána fanouškovi v Anglii ještě před uvedením filmu do kin. (LUKICKK)
  • Název filmu se objeví až během závěrečných titulků. (noelcoward73)

Související novinky

Čeká nás várka hororových pokračování

Čeká nás várka hororových pokračování

02.11.2023

Jak nám letos ukázalo třeba australské Mluv se mnou, americké Smrtelné zlo: Probuzení nebo v současnosti v kinech i na streamu čerstvě úřadující snímek Pět nocí u Freddyho, hororovým filmům s nízkým… (více)

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

Cruise nepovede nových Sedm statečných

Cruise nepovede nových Sedm statečných

05.01.2014

Nejspíš dobře víte, že je současný Hollywood semeništěm nepřeberného množství remakeů a rebootů. Zvláštní zálibu v nich má studio MGM, které spoluprodukuje Hobity nebo Bondovky a i jinde se snaží… (více)

Reklama

Reklama