Reklama

Reklama

Poltergeist

  • USA Poltergeist (více)
Trailer 2

Legenda hororového žánru Sam Raimi přichází s úplně novým zpracováním klasického příběhu o rodině, jejíž poklidný život se obrátí naruby, když se v jejich domě začnou dít podivné věci. Útoky děsivých bytostí se stále stupňují a rodina musí čelit nejhorší noční můře ve chvíli, kdy zmizí jejich nejmladší dcera. (Forum Film CZ)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (367)

Thomick odpad!

všechny recenze uživatele

Sam Rockwell prvních 20 minut jenom pije čaj, aby se ve zbytku mohl plně soustředit na svou roli nesnesitelnýho hovada, ve kterou evidentně sám nevěří. Nesnesitelnost se nicméně v týhletý rodině nejspíš dědí, a tak jeho kluk tvrdohlavě trvá na chůzi rychlostí hlemýždě, aby takhle neustále na něco zíral. Ugh. Fakt neznám film, co by byl únavnější smyčkou než tohleto... ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Tupý a povrchní rymejk původní Spílbergoviny, která byla už sama o sobě trapnou a kýčovitou sračkou, děsivou akorát tak pro fanoušky Tynkiwinkiho nebo úchylné hospodyňky, co chytají nejtěžší autistické záchvaty ze zapatlané obrazovky a bordelu ve skříni, a jíž by v anotaci daleko lépe vystihovala „Rodinná kokotina“ než „Horor“. Na druhé straně je zase málo filmů, kdy od první minuty zarytě fandíte zlu. Ti fakani byli tak hnusní a iritující, že jsem přál, aby je to lidožravé elcedéčko, strašlivá bubuvrba a děsuplný šatník nějakým brutálním způsobem pozřeli už tak v desáté minutě a jako zákusek si hned poté daly slizkého tátu se slizkou mámou. A kdyby se některému z těch paznehtů náhodou podařilo dostat ven, okamžitě bych ho nakopal se švédskou utěrkou zpět do útrob toho velkoplošného Samsungu, bubáci nebubáci, aby si, kurva, ty ťápoty zevnitř po sobě hezky vyčistil. Bohužel se tak nestalo a močopudné rodinné hodnoty a lepkavé displeje opět zvítězily nad tentokrát sympatickým a progresivním záhrobím. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nepovedený remake už tak nepovedené klasiky (Jak se říká jaký otec takový syn, tak zde to platí neskonale). Obrovská škoda, že film s tak lákavým a atraktivním trailerem dopadl tak mdle. Na remake jsem se těšil, poněvadž originál se mi nelíbil už jako malému chlapci. Tuším ve 12 letech, kde jsem měl na kontě pouze 30 hororů, tak Poltergeist patřil mezi to nejhorší, remake však nedopadl o moc lépe. Všichni co si stěžovali na Insidious 3, že obsahuje spousta lekaček,tak já si stěžuji zde,pač Poltergeist obsahuje pouze jednu a o atmosféře nemůže být žádná řeč. Je to podivně barevné a digitální a o zábavě se také nedá příliš mluvit Potěšila scéna s klaunem a s vrtačkou, zbytek stál za vylíž prdel. 40% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Barevně světélkující sranda pro děti od 8 do 12 let. Ty starší už rozhodně nevyděsí. Typicky naleštěná duchařina, která vám opět dokáže, že pokud americká rodinka dokáže držet za jeden provaz (doslova), tak je na ně krátká i banda agresivních poltergeistů. Remake kultovní verze z roku 1982 jede přesně po vyjeté stopě moderních hororů; takže totálně vohulený lekací scény, digitální bubáci (i když přiznávám, jejich svět byl docela fajně zpracován, i když kompletně CGI) a levné strašení v podobě zvířat, tentokrát veverky. Nevyjímaje to, že tu nechcípne jediná postava. Poltergeist je však nejsilnější ve fázích, kdy jdou triky stranou a děsí praktičtěji. Taková jednoduchá scéna s vrtačkou se tak řadí asi k tomu nejlepšímu, co zde najdeme. Bohužel, i vzhledem ke krátké stopáži, je to celkem málo. (40%) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem nikdy rád původní film a remake mi opět ukazuje, jak jsou předělávky zbytečné. Tenhle film nepřináší naprosto nic nového kromě vymakanějších triků. Ale jen kvůli tomu přetáčet celý film... to mi přijde jako hodně málo. Nebavil jsem se, nebál jsem se, nudil jsem se. Otravný film, který už nechci vidět. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • Natáčelo se ve filmových studiích Pinewood v Torontu a Hamiltonu v Kanadě. (Cheeker)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 60. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Související novinky

Čeká nás várka hororových pokračování

Čeká nás várka hororových pokračování

02.11.2023

Jak nám letos ukázalo třeba australské Mluv se mnou, americké Smrtelné zlo: Probuzení nebo v současnosti v kinech i na streamu čerstvě úřadující snímek Pět nocí u Freddyho, hororovým filmům s nízkým… (více)

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

Cruise nepovede nových Sedm statečných

Cruise nepovede nových Sedm statečných

05.01.2014

Nejspíš dobře víte, že je současný Hollywood semeništěm nepřeberného množství remakeů a rebootů. Zvláštní zálibu v nich má studio MGM, které spoluprodukuje Hobity nebo Bondovky a i jinde se snaží… (více)

Reklama

Reklama