Reklama

Reklama

Epizody(5)

Soutěž Big Brother je v plném proudu, zbývá posledních pár soutěžících. Tam venku, za zdmi studia, se ale začíná cosi dít...něco podivného, krvavého, nezvratného. Televizní štáb ani soutěžící ještě netuší, že už zanedlouho budou mít jiné starosti než jak si vzájemně nelézt na nervy. Zombie epidemie je tady, a je potřeba se jí postavit tváří v tvář. Nic jiného totiž ani nezbývá. (Trash)

(více)

Recenze (285)

Matty 

všechny recenze uživatele

Reality-show, která své účastníky odhaluje až na kost. Sice nechybí skoro žádné klišé zombie hororů, ale tempo je strhující, atmosféra ponurá a Andy Nyman si svého nesnesitelného č....a užívá podobně jako Ricky Gervais Davida Brenta. Skromný počet epizod mne zamrzel, zároveň však oceňuji, že seriál není uměle natahovaný a končí v nejlepším. Zajímavé komentáře: JFL, Rex Mundi, Toj ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Ještě mi sice jeden díl chybí, ale ten mé hodnocení už určitě nezhorší. Perfektní nápad, perfektní zpracování, některým se určitě nebude líbit občasná roztřepaná kamera, ale mě to nevadí. Gore efektů je opravdu požehnaně, herci se mi líbí. Zatím jsem opravdu nenašel co vytknout. Po posledním díle. 95% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

A vítězem se stává ..... Co může narušit živé vysílání Big Brothers? Pokousanej chlápek, kterej přestane dejchat, by mohl žít!!! A jak se zachovají duševní suteréni v soutěžní vile?? Standartní nuda, žádná zvláštnost. Největším utrpením je čumět na ty dementy z B.B. Zombíci jsou zabíjeni klasicky, bez špetky invence. Prostě jde jen o to, kdo přežije a já musím konstatovat, že tenkrát měl Mareš kliku. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chystám se přihlásit do Big Brothers. 2.) Nevím, jestli jsou Zombie chytřejší než soutěžící B.B. 3.) Chci vidět, jak sere tlustej producent po vopici. 4.) Nejsem si jistej, jestli tvůrci chtěli naznačit, že B.B. je pořad pro zombíky. PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE **** NAPĚTÍ * ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Výborný britský horrorový miniseriál o prepuknutí zombie nákazy a snahe rôznorodej zmesi účastníkov reality show Big Brother vysporiadať sa s touto nezávideniahodnou situáciou. Všetkých 5 epizód (dohromady 180 minút) som sfúkol za jeden sobotňajší večer ako nič. Keby takéto seriály vysielali naše komerčné televízie namiesto "napumpovaných" kriminálok, tak by som pred nimi smekol, ale to sa s najväčšou pravdepodobnosťou nikdy nestane... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Při premiéře na Channel 4 vidělo pilotní epizodu 1,5 milionu diváků. (Chatterer)

Reklama

Reklama