Reklama

Reklama

Epizody(5)

Soutěž Big Brother je v plném proudu, zbývá posledních pár soutěžících. Tam venku, za zdmi studia, se ale začíná cosi dít...něco podivného, krvavého, nezvratného. Televizní štáb ani soutěžící ještě netuší, že už zanedlouho budou mít jiné starosti než jak si vzájemně nelézt na nervy. Zombie epidemie je tady, a je potřeba se jí postavit tváří v tvář. Nic jiného totiž ani nezbývá. (Trash)

(více)

Recenze (285)

anderson 

všechny recenze uživatele

Počas priebehu jednej pofidérnej reality show začnú okolitý svet ohrozovať nemŕtvi. (16.9.2008) --- Vo svetle tejto pecky vyzerá DIARY OF THE DEAD len ako akademický "blábol" Mr. ROMEROa. A ešte jedna nezabudnuteľná hláška: Producent (díva sa na správy plné nepokojov a horiacich áut): "Prečo kurva tí vandali nesedia radšej doma ? Veď pre nich robíme takéto skvelé programy !!!" :-) (16.11.2008) ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Keď už som si pomaly začal obľubovať jednu jedinú (hlavnú ženskú) postavu (Kelly), tak už sa zrazu seriál končí. Ach, tvorcovia, strašné s vami občas. Mimochodom okrem onej postavy sú všetci príšerné nesympatickí nehereci, z ktorých si skutočne neviem vybrať, kto je ten najhorší. Dead Set mi v podstate nič nedal, iba tak ako väčšina zombie movies/series poukázal na život medzi živými mŕtvolkami. Dej chabý, prakticky žiadny. Snaha o využite postáv nulová. Paradoxne posledný diel je dielom najlepším a práve vďaka nemu zvyšujem o jednu hviezdu. Slabší priemer. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

V rámci zombie žánru se nebojím a nestydím hodnotit plným počtem.....Když se Romero nechal po shlédnutí remaku dawn of the dead slyšet, že běhající zombie nemůžou nikdy dobře fungovat jako kritika tupé konzumní společnosti, tak jsem s ním víceméně souhlasil, protože Snyderův film opravdu brnkal na trošku jinou strunu..Ale po shlédnutí Dead Set beru své přikyvování zpět a i mistr Romero by asi měl svůj výrok něják předělat :D protože tohle je teda těžce satirická záležitost=Desítky a stovky agresivních, tupých a rychlých zombíků mlátící na plot areálu jakéhosi Big Brothera ve snaze dostat se co nejblíž(a možná až na kůži)soutěžícím uvnitř-Stejně jako se ještě za živa snažili dostat co nejblíž ke svým oblíbencům...Soutěžící zatím živí ale povětšinou stejně tupí jako okolo plazící se a vztekle slintající zombie...Klasika-Největší nepřátelé pro zatím přežívající nejsou běhající mrtví ale ostatní živí...A to všechno je stále live v TV-dokud poslední generátory nevypnou budou zombíci v obchoďácích moci sledovat aktuální dění ve vile, pozorovat své idoly a favority-živé nebo mrtvé=vždyť je to nakonec jedno.... ()

Bart 

všechny recenze uživatele

Zasadit zombie epidemii doprostřed dění vyřazovací noci soutěže Big Brother byl v tomto případě geniální námět. Seriál se povedl a dá se směle porovnávat s celovečeráky svého žánru, které poslední dobou velkého úspěchu nedosahují. Musím říct, že jsem se na seriál těšil a mé velké očekávání zklamáno nebylo. Skouknuto na jeden zátah. ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Geniální nápad, skloubit tolik profláklou reality show Big B. se zombie žánrem horroru. Ten začátek, který byl víceméně jen o těch ubožácích ve vile mě dost znechutil, ale vydržel jsem to... netrvalo dlouho a přišla zábava. Heh, účastnící tohoto "zájezdu" mi byli sympatičtější než všechny české reallity stars dohromady. Ano, herecký ansábl byl skvostný, ale všemu vévodil mistrovský Andy Nyman, jehož postava neměla chybu. Jsem rád, že jsem viděl zase originální a zábavný horror, i když jistě nějaké ty mouchy měl (tak mě napadlo.. kam se poděla všechna zvířata?? Že by je zombíci stihli všechna spapat?? .) ani psa ve filmu nebylo...) rád mu je odpustím a dávám plný počet. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Při premiéře na Channel 4 vidělo pilotní epizodu 1,5 milionu diváků. (Chatterer)

Reklama

Reklama