Reklama

Reklama

Epizody(5)

Soutěž Big Brother je v plném proudu, zbývá posledních pár soutěžících. Tam venku, za zdmi studia, se ale začíná cosi dít...něco podivného, krvavého, nezvratného. Televizní štáb ani soutěžící ještě netuší, že už zanedlouho budou mít jiné starosti než jak si vzájemně nelézt na nervy. Zombie epidemie je tady, a je potřeba se jí postavit tváří v tvář. Nic jiného totiž ani nezbývá. (Trash)

(více)

Recenze (285)

Bart 

všechny recenze uživatele

Zasadit zombie epidemii doprostřed dění vyřazovací noci soutěže Big Brother byl v tomto případě geniální námět. Seriál se povedl a dá se směle porovnávat s celovečeráky svého žánru, které poslední dobou velkého úspěchu nedosahují. Musím říct, že jsem se na seriál těšil a mé velké očekávání zklamáno nebylo. Skouknuto na jeden zátah. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Prečo mi nikto nepovedal, že okrem The Walking Dead existuje aj iný zombie seriál? A hlavne, že je lepší? V prvom rade ide teda (ako všetci písali) o výborný nápad- skombinovať Big Brothera so zombie apokalypsou. V druhom rade potom prichádzajú klasické situácie, typické pre zombie filmy. Niekomu to môže prísť neoriginálne, alebo nudné, podľa mňa to k tomu jednoducho patrí. Potešil ma z času na čas vyskytujúci sa čierny humor, sympatická hlavná hrdinka, nervák producent, atmosféra a zombiecky apetít. Sklamal ma záver, ale keďže nechcem prezrádzať dej, nebudem rozoberať prečo. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

Počas priebehu jednej pofidérnej reality show začnú okolitý svet ohrozovať nemŕtvi. (16.9.2008) --- Vo svetle tejto pecky vyzerá DIARY OF THE DEAD len ako akademický "blábol" Mr. ROMEROa. A ešte jedna nezabudnuteľná hláška: Producent (díva sa na správy plné nepokojov a horiacich áut): "Prečo kurva tí vandali nesedia radšej doma ? Veď pre nich robíme takéto skvelé programy !!!" :-) (16.11.2008) ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Na to, že se jednalo o krátký seriál to bylo hodně dobré a mělo z počátku vtipný nápad. Vtip a legrace se během času rychle vytrácí, až zbyde bezvýchodné, smutné a snad i trochu vypovídající drama. Herecké výkony jsou špičkové, triky taky, ovšem trhaná kamera při akci a brutalitách mi vadila. Nemám tento styl natáčení rád a Britové jsou na něj přímo "experti". Hodně dobré a zajímavé. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ono to není špatný, ale vlastně ani nevím, čím přesně mě to zaujalo a připadalo mi to hodně v pohodě koukatelné. Příběh je hrozně předvídatelný, prakticky se tam všechno děje až pár vteřin až minut poté, co vás napadne, že by se přesně tohle mohlo stát. Postavy jsou spíše ploché, nijaké až nezajímavě nesympatické. I když ta, co tu soutěž uváděla byla docela dobrá. Zombíci tu a tam ujdou, ale utíkají, že jo. Musím ale říci, že mi to přišlo zábavnější než třeba Zombieland. Ono možná je to tak obyčejné, normální, a tuctové, až to vlastně baví. Hodně určitě dělá ten prvotní nápad nahnat zombíky do reality show. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Při premiéře na Channel 4 vidělo pilotní epizodu 1,5 milionu diváků. (Chatterer)

Reklama

Reklama