Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí. Netuší ovšem, že se jim jejich přání splní, a že dostanou šanci svou budoucnost ovlivnit. Po bouřlivém večírku se ocitnou v roce 1986 a jejich „současný“ život začíná... podruhé. Originální komedie neotřelým způsobem nahlíží na zklamání a opětovné naděje zpackaného života. John Cusack (Identita, Lásce na stopě), Rob Corddry (The Daily Show With Jon Stewart) a Craig Robinson (Kancl, Noc v muzeu) vás přesvědčí, že na změnu není nikdy pozdě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (520)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Neskutecna prdel tezici z napadu Navratu do budoucnosti, kde se particka tri naprosto ultimatnich zkrachovalcu a neskutecne sympatickejch idiotu dostane zpatky v case a zacne delat bordel. A i kdyz tu jsou ctyri, opravdu myslim tri, protoze Duke je tu naprosto k nicemu, zbytecnej a nezajimavej a mezi trojku Cusack, Corddry a Robinson se absolutne nehodi. Z vedlejsich roli jeste musim zminit ultimatniho Glovera a hlavne asi tak na sto let vypadajiciho Chase. No a o nic jinyho tu v podstate nejde, slet dementnich vtipku, chlastacek, fuckujicich hlasek, proste parta kamosu utrzena ze retezu. A ve vysledku je to kurevska zabava nemajici hluchy misto. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Tady nejde ani tak o nostalgickou poctu 80. létům, ale o hodně ulítlou bromance partičky ztroskotanců, kterou navíc plně docením až budu v jejich věku. V záplavě fekálií občas vyplavou i nějaká ta životní moudra, nad jejichž pravdivostí nelze spekulovat. Kdyby si je ti idioti, co mě denně předjíždí ve 120 v obci, protože by mohli přijít o 5 minut déle do práce nebo na obchodní schůzku, uvědomili dříve, než jim život definitivně proteče mezi prsty, tak by se nám všem žilo líp a konečně by zmizela vlajková loď českého kapitalismu, zarudlý fotr od nasrané rodiny. #ZARUDLÍ_FOTŘI_ČR ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Ten film je hrozná píčovina, ale je to vtipná píčovina a mě to pobavilo. Pařba ve Vegas byla evidentně inspirací a třeba scéna se chcanim na záchodě je prakticky stejná. Originalitou tenhle film zkrátka moc neoplývá, ale mně je to jedno. Prostě po dlouhý době zase nějaká totálně ujetá komedie, u který jsem měl několik výbuchů smíchu. 90% ()

Gimli 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát dvě hvězdičky, ale pak jsem si uvědomil, že na tom filmu není krom dvou tří vtípků nic vtipného. Jinak se jedná o hovadské orgie party ztroskotanců, v nichž zůstal dokonale nevyužit nejenom nápad s cestováním v čase ale také prostředí 80. let. A to je u filmu, který na tohle láká diváky, zřejmě špatně. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Vynikající komedie, u které jsem se perfektně pobavil a kterou jsem si náramně užil. Nebýt účasti mého velice oblíbeného herce Johna Cusacka, nevím, jestli bych měl vůbec snahu si tento film obstarat a kouknout se na něj, ale protože zde tanhle můj oblíbený herec hraje, neváhal jsem ani na okamžik, film jsem si zakoupil a podíval se na něj a výsledek je takový, že jsem samozřejmě velmi nadšený. Mělo to zajímavý nápad, bylo to vtipné, bylo to originální, bylo to zajímavé, bylo to fajn. A ten look 80. let, to byla velice příjemná retro výprava zpátky do minulosti, kdy Michael Jackson byl ještě černoch, kdy lidi poslouchali hudbu ve walkmanech a kdy jsem ještě nebyl na světě. A proto vnímám námět tohoto filmu jako velice nápaditý, stálo za to se na tenhle film podívat, rozhodně svého času s tímto filmem stráveným nelituji. A ten konec, to už byla jen taková třešnička na dortu ("Je špatné využít znalosti budoucnosti k osobní prosperitě a zbohatnutí?"), kterou jsem si vychutnal. Jako vždycky skvělý Cusack je doplňován kvalitními hereckými výkony v podání ostatních herců, obzvláště Rob Corddry dokazuje, že má komediální talent, a jeho výkon je snad dokonce v tomto filmu nejlepší ze všech. Ve vedlejší roli potom samozřejmě potěšil Chevy Chase. Tahle komedie si ode mne vysloužila čtyři hvězdy a rozhodně jsem ji neviděl naposledy. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (12)

  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 212krát, což je 2,12krát za 1 minutu. (Dixxx)
  • Do kin byl film rozesílán pod názvem Bulldogs. (HellFire)
  • V originální zvukové stopě filmu je zmínka o snímku Butterfly Effect (2004). V českém dabingu je film zmíněn pod názvem Motýlí efekt, přestože český distribuční název je Osudový dotek. (Num3roO)

Reklama

Reklama