Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí. Netuší ovšem, že se jim jejich přání splní, a že dostanou šanci svou budoucnost ovlivnit. Po bouřlivém večírku se ocitnou v roce 1986 a jejich „současný“ život začíná... podruhé. Originální komedie neotřelým způsobem nahlíží na zklamání a opětovné naděje zpackaného života. John Cusack (Identita, Lásce na stopě), Rob Corddry (The Daily Show With Jon Stewart) a Craig Robinson (Kancl, Noc v muzeu) vás přesvědčí, že na změnu není nikdy pozdě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (520)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Po všech těch negativních komentářích jsem tomuto filmu moc nevěřil (ačkoliv trailer se mi líbil). A proto to bylo takové překvapení! Hot Tub Time Machine sice nedosahuje kvalit loňské Pařby ve Vegas, nicméně dost se jí přibližuje. Jako by si scénárista až po první půlhodině (která byla dost nezáživná) uvědomil, co vše může dělat s takovýmhle námětem a teprve pak se to rozjede. Michael Jackson, rusové, ruka Crispina Glovera, Loogle, Black Eyed Peas a dokonce tam zazní i jméno Martiny Navrátilové! A to jsem už polovinu dalších skvělých odkazů určitě zapomněl (z těch filmových si ještě vzpomenu na Osudový dotek a Terminátora). Ubrat pár nechutností a prostříhat první půlhodinu a jdu nekompromisně na plný počet. Takhle to je "jen" slušných 80 %. P. S. Lyndsy Fonseca potěšila i na prostoru pár minut. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $36miliónovTržby USA $50,287,556Tržby Celosvetovo $64,409,159Tržby za predaj DVD v USA $22,407,790 //počet predaných kusov 1,229,493║ Prvotriedna suchá pitomosť, kde je asi najlepší chlap bez ruky a záver filmu, ináč strašné rutinné. /25%/ ()

Reklama

Gimli 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát dvě hvězdičky, ale pak jsem si uvědomil, že na tom filmu není krom dvou tří vtípků nic vtipného. Jinak se jedná o hovadské orgie party ztroskotanců, v nichž zůstal dokonale nevyužit nejenom nápad s cestováním v čase ale také prostředí 80. let. A to je u filmu, který na tohle láká diváky, zřejmě špatně. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Na víc než na jedno koukání to není, ale dívat se na to dá. Základní zápletka je kombinace vykrádaček z Pařby ve Vegas a Návratu do budoucnosti. Všechno, co se ve filmu tváří sofistikovaně nebo psychologicky je spíš trapné, ale jakmile děj sklouzne buď do odkazů na 80s kulturu nebo k fekálnímu humoru ("a když prohraju sázku, tak ho tady kamarádovi vykouřím"), je to slušná řachanda. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nekorektný brutálny humor plný nadávok, sexu a časových paradoxov ("What color is Michael Jackson?") spolu s geniálnym nadhľadom ("It was some kind of ... hot tub time machine!") a skvelým castingom (najmä bohovský Craig Robinson) s 80s fetišom (cameo role Chevyho Chasea a Crispina Glovera) pomáhajú mozgu oslabiť závity natoľko, že občas aj zabudne na logické princípy a na to, že film absolútne nedáva zmysel. Občas. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (12)

  • V originální zvukové stopě filmu je zmínka o snímku Butterfly Effect (2004). V českém dabingu je film zmíněn pod názvem Motýlí efekt, přestože český distribuční název je Osudový dotek. (Num3roO)
  • Blaine (Sebastian Stan) vo filme spomenie seriál 21 Jump Street (od r. 1987), kde naráža na policajnú jednotku, ktorá sa špecializuje na vyšetrovanie medzi mladými ľuďmi. V televízii takisto sleduje snímku Rudý úsvit (1984). (fefee)
  • Do kin byl film rozesílán pod názvem Bulldogs. (HellFire)

Reklama

Reklama