Reklama

Reklama

Babicovy dobroty

(pořad)

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (607)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Spíš by se to mělo jmenovat "Babiččiny dobroty" ( jenom sranda ). Tento kuchař mne prostě nezaujal, asi je to z důvodu velké konkurence ostatních pořadů na jiných stanicích. Čeho je moc, toho je moc. Jiří Babica působí někdy, že ani do deseti neumí napočítat. / Viděné epizody cca *12.dílů / ( Hodnocení: 1/10 ) ()

Beastmaster4 odpad!

všechny recenze uživatele

Nesympatický pořad s nesympatickým kuchařem/moderátorem. Styl jakým pan Babica moderuje a v tomhle pořadu vaří, mi přijde až moc buranský a tak nějak obyčejný. Těch několik dílů, které jsem ať celé nebo z části viděl, mi naprosto stačily k ironické zábavě na úkor hlavního "hrdiny" :-D....No a ten díl s tím trotlem, co hrál Babicovi při "vaření" na fagot, to bylo maximum "novácké" debility :-D ()

Reklama

Othello odpad!

všechny recenze uživatele

"Nebo jsme dělali v Düsseldorfu takovou akci pro pět tisíc lidí a vezli jsme tam jídlo kamionama. Všechno jsme to přišpendlili, aby to po cestě drželo. Přišpendlili jsme to blbě. Přijeli jsme na místo, otevřeli dveře a puding plaval v nudlích, krabi se v tom plácali… Za tři hodiny jsme to museli dát do původního stavu." No ty krávo... ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Hele, volové, Jirka je sparťan, takže ani nemůže být špatný. Poslední dobou se nám tu začal kdejaký patla ze závodky nosit tak, jako by dranžírák, rondon a ocílka byly vstupenkou do háj socajety. Tož to nee! Ne každá venkovská Eržika může odběhnout od svých dvanácti děcek, která se jí rodila rok co rok již od jejích devíti a jež všechna stále kojí, do krajského města pro rukolu a Chateuneuf-du-Pape. Když jí proto Georges prozradí, že i s čerstvým špenátem a podlité zbytkem krabicáku od neděle to bude k žrádlu natolik, že jí Fero neseseká fasádu, její srdce zaplesá. Proč si nedat i civilnější přístup k oné démonické vědě, magii a tajnosnubné květině, jíž je kuchtění žvance? Pořád lepší, než aby tak, jako jistý ceckatý plešoun, učil národ cpát řízek doprostřed bramborového salátu, protože tři dé pyčo, jo, to je ono. Jeden pak zasedne v restauračním zařízení, obdrží buchtičky bez šodó, neboť na to klohnil při tvorbě pyramidy z těstokrychlí pozapomněl, a říká si - za co? Démonizujeme Jiříka přespříliš. Neslyšel jsem ho radit, aby se na stůl narvalo co nejvíce reklam a umělohmotné flory. Nevím o tom, že by mu přišlo jako výborný nápad srát do guláše nebo servírovat na papírových kartoncích. Spíše mi přijde, že jen nechce býti namyšlenou serebritou za každou cenu....... Mimojiné - děláte tu Zagorky, ale k večeři byl smažák, co?)) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ty voe to je zase jeden povedenej nováckej pořad. Babica blábolí nesmysly, u kterých se nestačim divit ani já nekuchař a navíc mi přijde, že je pernamentně nalitej. Bohužel se na to nedá koukat ani jako na guilty pleasure pořad, je to prostě příšernost oproti které jsou Kluci v akci klenotem českých kuchařů ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)
  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)
  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)

Reklama

Reklama