Reklama

Reklama

Pokrevní bratři – film s unikátním příběhem o vzestupu a stejně rychlém pádu pokračuje. Podobně jako krvavý boj se spravedlností.  Troy Duffy, scénárista a režisér Pokrevních bratrů, uvádí pokračování syrové stylizované krvavé ságy bratrů MacManusů. Ti se společně se svým otcem ukrývají v tichých irských údolích daleko od míst, se kterými byli dříve spojeni. Když se k nim však donese zvěst o loupežné vraždě oblíbeného kněze, bratři se vrací do Bostonu, aby uskutečnili násilnou a krvavou výpravu za spravedlností. Společnost jim dělá i nový parťák a v patách mají přitažlivou agentku FBI… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (199)

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Nechce se mi věřit, že někdo spáchal pokračování ultra debilního prvního filmu, notabene to stejné individum, které má na svědomí i právě onen první díl. Nedokoukáno, mnohokráte přeskočeno v ději, kdesi za 75% stopáže zastaveno, vypnuto, smazáno. Jediné plus náleží skutečnosti, že jsem to viděl na lačno. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednotka mala aspon pochybnu myslienku nad ktorou sa dalo uvazovat. Dvojka ma len biednu pointu ku ktorej kym sa dopracujeme, tak musime vytrpiet neskutocnu nudu behom ktorej Duffy neuspesne variuje sceny z jednotky. Hlavni hrdinovia su stale nezaujimavi. Ale tentokrat tu prakticky uplne absentuje Dafoe a jeho nahrada, ktoru stvarnila Julie Benz je so svojim otrasnym prizvukom neznesitelna. O nieco lepsie dopadla nahrada mrtveho Rocca v podani Cliftona Collinsa Jr. Na jednej strane trochu otravne ale zaroven obdivuhodne pôsobi snaha obsadit vsetky postavy z jednotky. A je jedno, ci minule zomreli, alebo prezili. Dokonca aj legendarna mačka sa tu zase mihne. Prestrelky mi pripadali priemerne az nudne. Nakrocenie k tretiemu dielu sa snad nenaplni. Takze vysledkom je po kazdej stranke slabsie pokracovanie, ale pre fanusikov jednotky to snad za jedno pozretie stoji. 5/10. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Bohužel se Troy Duffy vůbec nepoučil, to co sráželo první díl, tedy nezajímavé a zpomalené střílečky tady opakuje dvojnásob.K tomu si přičtěte minimum vtipných hlášek, zapomeňte na drsný styl, 90% stopáže je to regulerní komedie, paradoxně co není moc vtipná.Směšný záporák, smrt oblíbené postavy, nahrazení Dafoea Julií Benz, která je sice neuvěřitelně sexy, tam ale všechny její klady končí.K tomu neskutečně zabité finále, doslova odfláknuté a přesně takový pocit mám z celého filmu, prostě je to odfláknutý.Našlo se samozřejmě pár momentů, který proslavili styl Troye Duffyho, celkově se ale jenom vykrádá a i ten příběh není nijak zvlášť strhující.Ve všech ohledech o dost slabší, což je dost škoda, jelikož tam kde se měl Duffy šanci zlepšit, se paradoxně prostě zhoršil a zajímavé je, že zatímco Norman Reedus vypadá po deseti letech úplně stejně, Flanerymu evidentně chutnal kokain.Neslané nemastné nic, které určitě zůstalo za očekáváním a i přesto si v roce 2019 pustim třetí díl :) 50%. ()

haushinkaa 

všechny recenze uživatele

Některé scény skoro jako přes kopírák obšmahlé z jedničky, soundtrack z jedničky a pro mě (tady) strašně nesympatická Julie Benz, jejíž postava je mi téže nesympatická, protože si nejspíš myslí, že když ze sebe bude věty dávit hlubokým hlasem se silným důrazem na první slabiku a každé druhé slovo, které ze sebe drasticky vydere bude sprosté, tak bude drsná. Pro mě je pouze trapná. ()

shyster 

všechny recenze uživatele

To, co mě vadilo na jedničce, se tady zdesetinásobilo. A to jsem po prvních 30 minutách myslel, že ztisícenásobilo. Ta neustálá snaha říct hlášky, které nehorázně šustí papírem a trapností. Ty neustále zpomalovačky při střílečce, kdy se hlavním hrdinům nic nestane. No a pak ta "rekonstrukce" přestřelek. Překvapila mě Julie Benz. Nejspíš tím strašným přízvukem, ale pak tím jejím sexappealem. Bohužel filmu ani nepomohli náražky na všechny různé filmy a ani snaha vyrovnat se trilogiii o Kmotrovi. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • V scéne, keď dvaja írski bratia, Connor a Murphy McManusovci, vstupujú do miestnosti cez okno, tak ešte predtým si okno prestrelia. Avšak keď Connor zo zbrane strieľa, je vidieť že vôbec nestrieľa do okna, ale úplne mimo neho. (domco10)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadských mestách Toronto, Hamilton a Oshawa. (MikaelSVK)
  • SPOILER: V prvním filmu zemře 33 lidí, zatímco tady jich napočítáme 59. (HellFire)

Reklama

Reklama