Reklama

Reklama

Peter Klaven (Paul Rudd) je úspěšný realitní makléř, který se zasnoubí s dívkou svých snů Zooey (Rashida Jonesová). K velkému zděšení však zjistí, že nemá žádného blízkého kamaráda, který by mu mohl jít za svědka. A tak se pustí do pátrání po opravdovém příteli. Po řadě bizarních a ponižujících setkání Peter potká Sydneyho Fifea (Jason Segel), šarmantního a zábavného chlapíka, s nímž si okamžitě padne do oka. Ale čím více se oba naprosto odlišní muži sbližují, tím více trpí vztah Petera a Zooey. Peter je nakonec nucen volit mezi svou snoubenkou a novým nejlepším přítelem v příběhu, který se tak stává komickou úvahou na téma, jaký je skutečný význam přátelství. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (416)

predators 

všechny recenze uživatele

Konečně něco ze života, co má hlavu a patu, dokáže rozesmát a dokonce poslouží jako obraz každého z nás. Buď a nebo? Možností ztotožnění se s postavami je mnoho a díky tomu děj nepostrádá ten správný šmrnc. Ostatně od toho komedie jsou, aby navodily dobrou atmosféru. A takové kámoše aby člověk pohledal... :-) Zajímavosti: Někdy se lidem nepodařilo do hovínka šlápnout. Nevyšel jim krok. / Zato se trefili jeden cyklista a dva skejťáci. :-) 75% ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Zprvu musím podotknout, že tu onu chytrost a pohrávání si s klišé žánru bych bral opravdu s rezervou, náznaky tam jsou a skutečně I Love You, Man je o něco inteligentnější než běžné komedie a snad i Apatowské komediální dramata, ale jinak je překvapivě obyčejná a ke konci nepříjemně předvídatelná. Svou životní výpovědí o pokročilých mládencích se nechytá na Poslední polibek a na komediální rovině není víc než průměrná. Za zklamání se však označit určitě nedá, nic vážného proti Kámoši k pohledání nemám, je uspokojivý, milý a pohodovost se správným parťáctvím z nej přímo sálá a to i přesto, že přirovnání "jako ze života" bych zde zrovna nepoužil. 6/10 ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Kámoš k pohledání mohl být slušně nadprůměrnou romantickou komedií s příjemným obsazením. Já se těšila zejména na Paula Rudda, který se mi zalíbil coby Objekt mé touhy:) A i když je scénář celkově vydařený, doplněn o vtipné hlášky, situace i charaktery jednotlivých postav, Kámoše k pohledání stahuje do průměru častá trapnost, přehnanost a lehká nechutnost některých scén. A všechny tyto zápory jsou ještě výstavně zabaleny do typického, praštěného amerického obalu. Zejména neustálý výskyt otřepané fráze "Miluju tě." - "Já tebe taky." začínal být s postupem času už značně otravný. I tak se ale jednalo o pohodovou podívanou, která mohla být v jistých směrech jen o trošku umírněnější. ()

Fleur6 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemná komédia s tradične pohodovým Segelom, skvelými gay scenes a neprimeraným počtom psích výkalov. Trochu som sa obávala z toho množstva trojhviezdičkových hodnotení (aj z mojej TOP), že to bude priemer, čo ma bude nudiť, ale našťastie sa nič také nedialo. A z tých prdov sa nedalo (dúfam, že sa práve vtedy nepísali nejaké písomky, lebo ten smiech bol dosť hlasný). ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Členové rockové skupiny OK Go se objeví na konci filmu v titulcích. (HellFire)
  • Hudební skupina Rush, oblíbená u hrdinů tohoto filmu, kteří navštívili v jedné scéně jejich koncert, skutečně sehrála asi hodinový koncert pro filmový štáb, herce a skalní fanoušky, kteří se o tomto vystoupení dozvěděli na internetu a v rádiu. (Zdroj: IMDB). (PogoJoe)
  • Kytara, na kterou hraje Peter v garáži skladbu Tom Sawyer, je Fender Geddy Lee Jazz Bass – téměř dokonalá replika kytary, na kterou hrál kytarista a zpěvák skupiny Rush, Geddy Lee. Na koncertě hraje Lee na originální kousek kytary. (HellFire)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno