Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Kultovní cyklus výuky německého jazyka Alles Gute vedený Milanem Šteindlerem a Davidem Vávrou z České sody se vrací s novými díly, které vycházejí na DVD poprvé. Dvanáct lekcí o celkové délce 70 minut. S nezapomenutelnou dvojkou si prosvištíme pár slovíček a propereme několik vět. (oficiální text distributora)

Diskuze

hippyman

hippyman (hodnocení, recenze)

nové díly jsou, stejně jako staré, prostě plné kontrastů - mezi ty povedené bych zařadil Evropě to vosolíme, Protektor či Kluci jsou v akci, naopak velmi slabé se mi zdály Jak se Češi baví, Liebe am internet nebo Santa vs. Ježíšek... prostě nic není dokonalé :)

L_O_U_S

L_O_U_S (hodnocení, recenze)

Nejlepší z nových dílů je jednoznačně Protektor, další už postrádají náboj, nejsou dobře vypointované a vaří z vody... Bohužel. S komentářem počkám až do konce série.

Isherwood

Isherwood (hodnocení, recenze)

hippyman: Santa vs. Ježíšek stojí hlavně na tom slovenském komentáři, který má odkazovat na jednoho legendárního sportovního komentátora. Na jméno si nevzpomenu. Každopádně Vojtěch Bernatský vzpomínal jeho úžasnou hlášku: "Na ihrisku je taková hmla, že aj ptáci chodíja pěšky." :)

Reklama

Reklama