Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Kultovní cyklus výuky německého jazyka Alles Gute vedený Milanem Šteindlerem a Davidem Vávrou z České sody se vrací s novými díly, které vycházejí na DVD poprvé. Dvanáct lekcí o celkové délce 70 minut. S nezapomenutelnou dvojkou si prosvištíme pár slovíček a propereme několik vět. (oficiální text distributora)

Recenze (91)

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Zasmál jsem se párkrát, ale starší díly Alles Gute byly úplně někde jinde. Dneska je to na úrovni Tele Tele. Díky bohu, že se nedělá nová Česká Soda byla by to nejspíš pohroma. ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Některé díly se mi jeví dobré (Hitler se Stalinem, První noc v holobytě, Reinharrt protektor) a některé slabší (Dežo ví, Nebe), ale pořád máme co dočinění s nadstandardem českého humoru. 75% ()

ganz 

všechny recenze uživatele

Bohužel staré dobré Alles gutes už to není, pořád zde najdeme dobré vtípky a narážky, bohužel už se dostavily trapné momenty a trochu hluchá místa. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Stejně tak dobré jako dřív. Chlapi se toho nebojí, a to se musí ocenit. V dnešní době je to snad se svobodou slova (v jistých ohledech) ještě horší, než kdy dřív. A jejich odvaha se proto musí patřičně ohodnotit. 90% ()

U.Tarare 

všechny recenze uživatele

Slabota. Už to není takový humor jako byl v České sodě. Z toho, co jsem zatím viděl byl povedený díl pouze "Evropě to vosolíme", jinak zbytek byl na odpad. ()

Karkanoid 

všechny recenze uživatele

Evropě to vosolíme je bezkonkurenční díl.. Zbytek samozřejmě nic moc. Bohužel. Možná na tom měli dělat trochu déle. Vždyt to je sůl! Scheize! ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Vtipy ve stylu škoda Henlein atd jsou prostě kultovní, nevšední a hlavně silně provokativní. A při tom chytré, promyšlené a v žádném případě hloupé, či stupidní. Alles Guta je podle mě vlajkovou lodí pořadu Česká soda. ()

Fary 

všechny recenze uživatele

Puvodni Ceskou sodu jsem mel opravdu rad, ale tohle uz je stupidni a nudne... :-/ Par vtipnych mist to bohuzel nespravi... ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Naprostá špička v oblasti zábavy a parodie. Dvojice Milan Šteindler a David Vávra zaslouží absolutorium. Schválně bych chtěl vědět, jak na tohle reaguje Němec, když to vidí. A hlavně dneska už by snad ani nic takového na veřejnoprávní stanici nemohlo běžet. Vsadím se, že by nás totiž kvůli tomu vztali eurofanatici z Bruselu na vidle. ()

Ještěřák 

všechny recenze uživatele

"Kdybys nebyl blbej, nestal by ses Hitlerem!" Teď si ještě na noc pustit Orlíky a můžeme jít krásně volnomyšlenkářsky složit hlavu na polštář. Tlučící se Santa s Ježíškem - slovensky komentovaní - nemají chybu. ()

Lionheart 

všechny recenze uživatele

Nové díly jsou jen slabou ozvěnou dílů dávných. Konec poezie, nové díly mě zklamaly. Neskonale. 2* za osolenou Evropu. ()

ADZI 

všechny recenze uživatele

Co se týče České sody, nejsem zrovna velký fanoušek, ale u tohoto počinu mám výjimku. Občas skvělé nápady, zároveň člověk procvičí němčinu. Krátké a výstižné díly. Proč ne, podívám se kdykoli znova. ()

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Už to není takové jako dříve, ale pořád velmi kvalitní výuka německého jazyka. Možná, že by se toto nové zpracování mohlo starším vydáním i vyrovnat, ale to by jednotlivé díly nemohly mít takové výkyvy. Jeden díl je geniální, člověk vzpomíná na staré dobré časy, ale jakmile se podívá na další je znechucen, ale i přesto jsem rád za to , že tento kultuvní cyklus opět vznikl a já se u něj mohl výborně bavit a vzpomínat na starou dobrou Českou Sodu. ()

Heavyman 

všechny recenze uživatele

Co se mi líbilo byl nový opalovací prostředek Reinhard Reichs Protektor. Oproti sodě je to slabota, ale nápady mají pořád dobrý. ()

Reklama

Reklama