Reklama

Reklama

Ztracena v pustině

  • USA And Soon the Darkness (více)
Trailer
Krimi / Thriller / Mysteriózní / Horor
USA / Argentina / Francie, 2010, 91 min

Čerstvé dvacátnice Ellie a Stephanie se odpojí od svého cyklistického družstva, aby si projely Argentinu na vlastní pěst - Ellie prahne po úchvatných přírodních scenériích, dobrodružství a zábavě, kdežto Stephanie hodlá uzavřít jednu neúspěšnou kapitolu ve svém romantickém životě. V malém městečku Alemana na ně číhá mnoho nástrah, čehož si však Ellie pohlcená flirtováním s místním pobudou Chuchem ani nevšimne. Dalšího dne zmeškají dívky autobus zpátky do civilizace - a po hádce se rozhodnou jít si každá po svém. Hned nato však Ellie zmizí - a Stephanie ji musí najít, než se setmí a naplní se její nejhorší obavy... (Canal+ Action)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (150)

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Jako celek to nepůsobí až tak hrozivě. Je tu ovšem pár zvratů a dialogů, které mě bohužel bolely. Trochu větší spád, koukalo by se na to mnohem lépe, a nelogičnosti by byly zapomenuty. Děvčata herecky velmi překvapily, a pohled na ně byl jak jinak velmi příjemný. A Karl Urban? To je zde prostě obrovský omyl a hrůza. ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Obávám se, že tvůrci vsadili na to, že se většina diváků zaměří pouze na Odettu a Amber a mizerný absolutně nepromyšlený děj zůstane bez povšimnutí. Ani není potřeba se na film nijak soustředit a lehce se objeví řada nesmyslů a nepřesností. Podle toho taky ten film dopadl. Dvě hvězdy, z toho jedna za scénu v plavkách. ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Jennifer Derwingson, Marcos Efron .. Dobrý (ehm) dojem uchovávají pouze vzpomínky na dvě sličné dívčiny (bez nich prakticky absolutně nezajímavé) a slušné exteriéry Argentinského venkova. Jinak žánrově pouze "dobrodružný cestopis" říznutý podprůměrnou thrillerovou zápletkou. Nic urážlivého, ale ani pamětihodného či jinak obhajitelného. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Krásná ukázka toho, že se z pitomoučkého scénáře dá udělat minimalistický, ale napínavý a hodně zábavný thriller. Herecké výkony jsou vesměs standartní, avšak pěkné holky v hlavních rolích potěšily. Velké plus přičítám zejména povedené kameře a střihu. And Soon the Dakress je nečekaně velice zručně odvedená filmařina. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jako v mnoha jiných, i zde se nás snaží nalákat vábničkami v podobě vzhledných modelek, které jsou posléze buď masakrovány nebo distribuovány. V případě AStD je to rozděleno přesně na dvě poloviny, kdy ta první je celkem nudná, holky si užívají sluníčka a nasávají alkoholu s argentinskými chlapci a v té polovině druhé už přece jen přituhuje. Občas se vyskytnou nelogické situace a chování, ale dá se to překousnout a závěr...závěr? Tak ten dopadne dobře...a nebo špatně, to už se nechte překvapit. 55% ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama