Reklama

Reklama

Ztracena v pustině

  • USA And Soon the Darkness (více)
Trailer
Krimi / Thriller / Mysteriózní / Horor
USA / Argentina / Francie, 2010, 91 min

Čerstvé dvacátnice Ellie a Stephanie se odpojí od svého cyklistického družstva, aby si projely Argentinu na vlastní pěst - Ellie prahne po úchvatných přírodních scenériích, dobrodružství a zábavě, kdežto Stephanie hodlá uzavřít jednu neúspěšnou kapitolu ve svém romantickém životě. V malém městečku Alemana na ně číhá mnoho nástrah, čehož si však Ellie pohlcená flirtováním s místním pobudou Chuchem ani nevšimne. Dalšího dne zmeškají dívky autobus zpátky do civilizace - a po hádce se rozhodnou jít si každá po svém. Hned nato však Ellie zmizí - a Stephanie ji musí najít, než se setmí a naplní se její nejhorší obavy... (Canal+ Action)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (150)

castor 

všechny recenze uživatele

U podobně laděných snímků jsem hodně tolerantní a shovívavý. Základní linie samozřejmě postrádá logiku (denně to slýcháváme z médií, jak se všude unáší mladé roštěnky, nicméně dvě přesně takové – jedna z nich navíc vyzývavá, nezodpovědná a tím pádem nesnesitelná fešanda – si to vyrazí jen tak na výlet do argentinské pustiny), nicméně zbytek alespoň během prvních desítek minut docela ujde. Na slečny se pěkně dívá, na okolní krajinu jakbysmet, tu a tam se dokonce dá mluvit o atmosféře. Další kroky už se ale ubírají dost naivním a primitivním směrem, a to je minimálně škoda. Právě kvůli naivitě a nevěrohodným zvratům je výsledek prchavý, jak bublinky v sodovce. Tvůrci si holt mysleli, že nalákat na obrázky v plavkách odpočívajících Amber Heard a Odette Yustman bude stačit. A ono – docela to stačí. Protože na ději to postavit nešlo.. ten zřejmě vznikal cestou štábu na argentinský venkov!! ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Zase jeden z těch trochu lepších béčkových thrillerů s klasickým scénářem, ale s velmi slušnou režií a s hezkýma holkama v hlavních rolích. Některé věci tu ale nebyly úplně dotažené, ať už jde ("překvapivě") o chování postav nebo o různé věci, které by si zasloužily třeba malou odbočku na konci, když už byly naťuklé.. 5/10 ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

No jo. Zajít si v minišatičkách do čtvrtý cenový v jihoamerickym vidlákově, cumlat se s místnim Don Juanem a pak ho poslat někam dřív, než stačí zaskórovat, to všechno si řiká o průser. A když se jedná o dvě šukézní Američanky na kolech, který toho rozumu dle očekávání moc nepobraly, platí to všechno dvojnásob. Thriller, kterej si nehraje na něco, čím rozhodně není. Žádná psychlogie či překombinovaná zápletka, jen dvě hezký holky v problémech. 50% ()

miciveres 

všechny recenze uživatele

V otvaracich titulkoch som sa dozvedel, ze o scenar sa postarali az dvaja ludia. Povedal som si - Parada. Viac hlav, viac rozumu. V tomto pripade vsak siel rozum niekde do uzadia. Po pozreti filmu som rozmyslal, ake strasne hlupe by to bolo, keby to pisal iba jeden z tych scenaristov... No ale koho budem klamat. O tento film som zavadil len kvoli Odette a Amber + Argentinska sceneria a Urban taktiez potesili, takze v konecnom vysledku si to tu jednu hviezdicku urcite zasluzi. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Kým sa Odette Yustman predvádza v miestnej krčme a slní pri jazierku je sa na čo pozerať, ale potom nasleduje pátranie (námatkové blúdenie kade tade) po zmiznutej kamarátke, ktoré ja absolútne o ničom ako inak celý film vrátane tuctového najnezaujímavejšieho rozuzlenia aké v najhoršom prípade asi musí očakávať každý. Oproti tomuto má napríklad TURISTAS úplná premakaný scenár. Karl Urban proste opäť stúpil vedľa a fakt nechápem prečo sa tomuto filmu vôbec upísal. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama