Reklama

Reklama

Extrakt

  • Česko Výtažek (více)
Trailer 2

Hrdina americké komedie Joel (Jason Bateman) je vlastníkem firmy, která získává výtažky z rostlin. Zdá se, že už brzy vydělá slušné peníze, ale pak se na něho začne valit jedna katastrofa za druhou. Nejprve se jeden z jeho zaměstnanců nešťastnou náhodou vážně zraní, poté Joel zjistí, že s věrností jeho ženy je to na pováženou, další problémy se zaměstnanci na sebe také nenechají dlouho čekat, zvlášť když se na něho zaměří právník (Ben Affleck). A to vše znamená, že jeho plánovaný poklidný život je v ohrožení, takže je potřeba s tím něco udělat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (152)

kubilov 

všechny recenze uživatele

Jasona Batemana z té starší a trochu umírněnější generace amerických filmových bavičů tak úplně nevyhledávám, ale tady mi nevadil. Co mi vadilo více byl nesmyslný scénář plný neodpustitelných kravin, nelogických zvratů a dementního chování některých postav. Navíc na divně zarostlýho Bena Afflecka vážně nemám náladu se dobrovolně koukat. Za Milu, Kristen a J.K. aspoň ty 3* ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie na téma co vše se může pokazit v jedné menší výrobně. Čekal jsem podobný typ jako Fast Food Nation. Ben Affleck opět podal dosti slabý výkon a nepomohly mu ani dlouhé vlasy. Já mu toho feťáka prostě nežral. Mám slabost vždy pro postavy, které hrají J. K. Simmons (každého zaměstnance pojmenoval Dinkus) anebo takový David Koechner. Ze zbylých (ne)herců mě zaujal Kissácký symbol Gene Simmons. Extract neurazí, nenadchne, za pár hodin si nevzpomenu na nějakou vtipnější chvilku, přesto se nejedná o zbytečně strávený čas. ()

Reklama

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Mým prvním a doposud taky jediným setkáním s Mikem Judgem byl před třemi lety jeho Absurdistán. Nenadchl mě tehdy, ani dnes. Jestli to mám ale srovnávat, vyjde z toho Extract podstatně lépe a to hlavně díky obsazení ( jmenovitě by to byl Jason Bateman, kterému role naivního blbounka vyloženě sedí :-) Když se podívám na své hodnocení obou filmů, napadá mě jedna věc. Jestli je to s Mikem jako s vínem, budu možná skládat na jeho příští komedii chvalozpěvy - zatím 50%. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Snímek by patrně chtěl být komedií, ale neudělal pro to naprosto nic, takže pobavení se nedočkáte ani náznakem. Spíš smutného rozboru jedné rodiny a firmy, které se dostaly do krize. Na psychologické drama je to ale zase příliš plytké. Film na mě zapůsobil jako totálně neambiciózní, jakoby tvůrcům nešlo o nic, než jak zaplácat čas. /5. 2. 15./ ()

Chicony 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie na odreagování, která neurazí. Neočekával jsem vodopády vtipů a nezapomenutelných hlášek, čehož se mi nakonec ani nedostalo. Přesto je Extrakt rozumný a originální film, na který jsem se rád podíval a klidně bych se i podíval znovu. Ačkoliv Ben Affleck není mým oblíbencem, za tím barem v roli zarostlého jedince, který rád vše řeší práškem či drogou, mu to docela slušelo. Mila Kunis je nádherná a je neodmyslitelným doplňkem (nejen) tohoto filmu. ----- "But this Step guy, he's the Holy Grail. See if both his balls had been knocked clean off, it'd be a good case, but not a great case. and with no balls, he's no man at all. The jury will never feel they can walk in the shoes of a ball-less neutered He-She freak. But Step! He's got one ball! Barely. But to a jury, he's still a man. And that man is hanging on by a thread. I'M TELLING YOU, THIS MAN IS A FUCKING POWERBALL. THIS GUY IS A... Oh hello. I'm Joe Adler." ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Jako součást reklamní kampaně jezdil Ben Affleck na tour po různých městech. Začal ve Vancouveru 20. srpna 2009 a skončil 14. září v Los Angeles. (Cheeker)

Reklama

Reklama