Reklama

Reklama

Extrakt

  • Česko Výtažek (více)
Trailer 2

Hrdina americké komedie Joel (Jason Bateman) je vlastníkem firmy, která získává výtažky z rostlin. Zdá se, že už brzy vydělá slušné peníze, ale pak se na něho začne valit jedna katastrofa za druhou. Nejprve se jeden z jeho zaměstnanců nešťastnou náhodou vážně zraní, poté Joel zjistí, že s věrností jeho ženy je to na pováženou, další problémy se zaměstnanci na sebe také nenechají dlouho čekat, zvlášť když se na něho zaměří právník (Ben Affleck). A to vše znamená, že jeho plánovaný poklidný život je v ohrožení, takže je potřeba s tím něco udělat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (152)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie na téma co vše se může pokazit v jedné menší výrobně. Čekal jsem podobný typ jako Fast Food Nation. Ben Affleck opět podal dosti slabý výkon a nepomohly mu ani dlouhé vlasy. Já mu toho feťáka prostě nežral. Mám slabost vždy pro postavy, které hrají J. K. Simmons (každého zaměstnance pojmenoval Dinkus) anebo takový David Koechner. Ze zbylých (ne)herců mě zaujal Kissácký symbol Gene Simmons. Extract neurazí, nenadchne, za pár hodin si nevzpomenu na nějakou vtipnější chvilku, přesto se nejedná o zbytečně strávený čas. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Vcelku sklamanie. Ako nie je to zlý film. Ale čakal som viac zábavy, viac vtipných situácií. Po komentoch som čakal viac od Afflecka. Nemám voči nemu predsudky ako mnohý. Napríklad daredevil mi prišiel ako dorbý film. Avšak tu ma Ben nepotešil. A vlastne nikto (možno až na Milu Kunis:-D). Priemer. Hrubý priemer. ()

Reklama

Cerebrum 

všechny recenze uživatele

Není to nic extra, povětšinou je to šeď. Je tu sice několik celkem zábavných figurek - Milligan je jako vymaštěný šampónek super (a to chlapec nemusel ani nějak moc hrát), David Koechner jako ukecaný blb odvedle, Ben Affleck jako drogový dealer. Dohromady to však bohužel moc nedrží a tempo to má skoro jako nějaký artfilm. Díky za těch pár záběrů se sympatickou "potvorou" Milou Kunis! ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Průměr všech průměrů. A to i přes to, že některé nápady Mikea Judge jsou docela inovativní a zajímavé. Velkým problemé pro mě ale je, že poměrně reálnou hlavní postavu a jeho manželku zasadil do světa plnou nereálných jedinců. Pokud se tedy snaží snímek něco říct, díky výše zmíněnému se mu to ani trochu nedaří. A pokud to má být jen plochá komedie tak té zase ubírají bodíky ty realné hlavní postavy... Tři zmatené hvězdy. There he goes... Johnny Horsecock. ()

mala_kea odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto bez nápadu. Naprosto bez srdce. Affleck kdyby tam radši nebyl. Jen potápí ještě hlouběji tuto již potopenou lod, která však nevezla žádný náklad. Pasažéry ani nezachrání záchranné čluny, natož Mila Kunis, která je tam pouze na ozdobu. Prostě zůstane položená na dně už navěky a doufám, že už se nikdo nebude pokoušet o její vyzvednutí, popřípadě napodobení. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo převážně v americkém státě Kalifornie ve městě Santa Clarita v srpnu roku 2008. (Terva)
  • Jako součást reklamní kampaně jezdil Ben Affleck na tour po různých městech. Začal ve Vancouveru 20. srpna 2009 a skončil 14. září v Los Angeles. (Cheeker)

Reklama

Reklama