Reklama

Reklama

Claire a Phil Fosterovi (Tina Fey a Steve Carell) jsou manželský pár žijící na předměstí, pachtící se realitou každodenního života. Aby jejich vztah neztratil šťávu, mají jednou týdně večer rande. Jenže i to se časem mění v pouhou rutinu. Jejich snaha znovu podnítit manželské jiskření je jednou zavede do módního bistra na Manhattanu, kde si neuváženě přivlastní cizí rezervaci. Bohužel se ukáže, že ona rezervace byla pro dvojici zlodějů. Díky náhodné záměně identit se tenhle obyčejný pár náhle ocitne uprostřed divoké honičky a prožije dobrodružství, které jen tak neskončí. Najednou si vzpomenou, proč se do sebe zamilovali a znovu zjistí, jak se báječně doplňují, což jim pomůže vypořádat se s bezskrupulózními gangstery, zkorumpovanými policajty i bláznivým taxikářem. Na tohle rande rozhodně nezapomenou a pokud dokážou bláznivou noc přežít, možná znovu objeví i vášeň vytrácející se z jejich manželství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

jh666 

všechny recenze uživatele

Neurazí, ale rozhodně ani nenadchne. Steve Carell se snaží, ale stejnak to nestačí, Ano, člověk se párkrát zasměje, ale většinou spíš stupiditě scénáře. Film z vod podprůměru nezachrání ani spousta hvězd ve vedlejších rolí. Na druhou stranu uznávám, že u hádky Jamese Franca a Mily Kunis jsem se pobavil a taxikář taky nebyl špatnej. To je tak všechno. 40 % ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Chápem (snažím sa chápať no), že sa to páči "senilnejšiemu" (že Elizabeth:) publiku, ale ja som sa teda nezasmial skoro vôbec... neprišlo mi to nejak funny a Steve Carell má za sebou oveľa lepšie role, kde nepôsobil taak... neviem Date Night mi vôbec nesadlo. Osobne? sklamanie, avšak dalo sa to čakať, keď v pozadí stojí sám S.Levy... 5/10 "Špionážni manželia v akcii", dúfam, že nebude pokračovanie... ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Tina Fey je vtipná a sexy! Smrtíci kombinace, "jedu po ní jako blázen" :-) Steve jaksi za posledních pár let na sobě nevymyslel nic nového a stále předvádí svého Carelovského ňoumu, který je většinu filmu těžce otravný. Tady byl svojí hereckou manželkou totálně zastíněn, ještě že tak. Nic nového, nic moc vtipného ani zábavného. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Noční rande je sice ve výsledku jen průměrná komedie s nenáročným humorem, ale přesto má některé přednosti, kvůli kterým převažují u mě kladné pocity. Solidní obsazení s profesionálními hereckými výkony, humor, který nikdy nesklouzává do suterénu a především jeho obsah osloví spíš diváky středního věku, jako jsem já. Na jednu stranu je to akční komedie a takových je opravdu spousta, ale ta druhá stránka, která si střílí z únavy manželství, uspěchanosti života, rituálů a stereotypů středostavovských manželů ve věku kolem čtyřicítky, je to, čemu dokonale rozumím a ten film je mi sympatický z téhož důvodu, jako jsou teenagerům sympatické teenagerské komedie, byť problematického obsahu. Celkový dojem: 55 %. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

V herce S.Carell nemám důvěru z předchozích ne zrovna úspěšných filmů. Zde si u mě mírně napravil reputaci, avšak jedinou postavou za zmínku stojí Tina Fey. Tato sympatická herečka filmu prospěla. Wahlberg samozřejmě také, ale ten si zahrál jen minimálně. Komediální příběh poměrně ujde, občas se dostane do fáze "kýčovitosti", ale místy se jedná o dobrou zábavu. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Natanya je ve skutečnosti jméno jednoho izraelského jména, nejedná se o běžné izraelské jméno pro ženu. (HellFire)
  • Keďže Mark Wahlberg je vo všetkých scénach od pol pása nahý, museli byť natočené veľmi starostlivo, aby nebolo vidno jeho tetovanie Boba Marleyho na ľavom ramene. (erapo)
  • Jméno klubu Peppermint Hippo je odkazem na epizodu 706 seriálu South Park, kde hlavní postavy hrají mladé detektivy. (HellFire)

Reklama

Reklama