Reklama

Reklama

Claire a Phil Fosterovi (Tina Fey a Steve Carell) jsou manželský pár žijící na předměstí, pachtící se realitou každodenního života. Aby jejich vztah neztratil šťávu, mají jednou týdně večer rande. Jenže i to se časem mění v pouhou rutinu. Jejich snaha znovu podnítit manželské jiskření je jednou zavede do módního bistra na Manhattanu, kde si neuváženě přivlastní cizí rezervaci. Bohužel se ukáže, že ona rezervace byla pro dvojici zlodějů. Díky náhodné záměně identit se tenhle obyčejný pár náhle ocitne uprostřed divoké honičky a prožije dobrodružství, které jen tak neskončí. Najednou si vzpomenou, proč se do sebe zamilovali a znovu zjistí, jak se báječně doplňují, což jim pomůže vypořádat se s bezskrupulózními gangstery, zkorumpovanými policajty i bláznivým taxikářem. Na tohle rande rozhodně nezapomenou a pokud dokážou bláznivou noc přežít, možná znovu objeví i vášeň vytrácející se z jejich manželství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

Fr 

všechny recenze uživatele

....Jsme jen nudný párek z N.Jersey. Slíbil jsem ženě večeři ..... O tom, jak se manželům v nejlepších letech vydařila večeře, při které měli zapomenout na problémy všedního dne. V rámci oživení vztahu si zahrají na detektivy, lupiče, striptéry a prožijí dobrodružství, které jejich manželství minimálně utuží. Tak to prostě je. Film plný manželských problémů nemusí pobavit ty mladší, ani ty, kteří se ve všem chtějí pitvat či zbytečně přemýšlet nad kombinacemi. A nejvíc zklamaní budou ti, kteří se nechtějí smát vtipům o znuděných manželích. Film pro ty starší, kteří uvítají nepřítomnost fekálního humoru a nadchne je krása dříve narozených žen. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Hledám pro sebe a manželku námět na erotické dobrodružství. 2.) Mám ve zvyku zabírat rezervace jiných lidí. 3.) Často navštěvuji klub ,,Mentolový hroch“. 4.) Dusím se doma v oprátce jednotvárnosti. PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Naprosto absurdní scénář, naprosto absurdní film...Ale stálo to za to! Film se sice nevyhne pár slabších momentů, ale celkově jich není moc. Honička Audi vs. Taxi jedním slovem ÚCHVATNÁ podívaná (tak dobře jsem se prostě už dlouho nezasmál) a následná scénka v klubu není o moc méně vtipná. GRATULUJI hlavním aktérům, jelikož to zahráli skvěle, a jak jsem zmiňoval - tak dlouho jako u výše zmiňovaných dvou scén jsem se ještě nezasmál! ()

Reklama

moviesfan 

všechny recenze uživatele

V herce S.Carell nemám důvěru z předchozích ne zrovna úspěšných filmů. Zde si u mě mírně napravil reputaci, avšak jedinou postavou za zmínku stojí Tina Fey. Tato sympatická herečka filmu prospěla. Wahlberg samozřejmě také, ale ten si zahrál jen minimálně. Komediální příběh poměrně ujde, občas se dostane do fáze "kýčovitosti", ale místy se jedná o dobrou zábavu. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Vcelku pohodová komedie o jednom manželském páru, který se vydal na schůzku, ale vůbec netuší, jak se jim celá noc změní a oni prožijí spoustu dobrodružství, nebezpečí a vtipných situací. Já jsem si teda film užil. Vidím tady spoustu negativního, ale nemyslím si, že je to až takovej průser. Není to nějaká super filmařina, ale účel mi rozhodně splnila. Líbila se mi ta sympatická dvojka Carell a Fey a taky mini rolička Marka Wahlberga, která byla pro kvalitu filmu asi rozhodující, protože bez něj by to nemělo pro mě šťávu. Nakonec jsem se rozhodl pro 3*, ale uvažoval jsem o 4*. Rozhodlo to, že ta jízda městem (která není špatná) mohla vymáčknout více šťávy. 65%. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Spojenie Tiny Fey (30 Rock) a Stevea Carella (The Office), ktorí majú v USA veľkú starpower do celovečerného filmu..no nie zlý nápad. Síce na stoličku režiséra sa dostal Shaun Levy (Noc v Múzeu, Ružový Panter), ale výsledok by mohol byť zaujímavý. V príbehu o ide o klasický manželský pár (Fey, Carell), o ktorom si myslia že sú niekto iní a preto sa snažia bojovať o svoje životy...prosté, jednoduché. Ako vidieť pri pozeraní filmu, podstatou bola vynikajúca improvizácia hlavných hrdinov známa napríklad zo Saturday Night Live, ktorá je miestami vtipná inokedy trápna, a šialenosť Carella je stále typická. Ich humor sadne nenáročnému divákovi najviac. Výhodou filmu je, že času plynie rýchlo, ale nápady a hlavne herecké hviezdy vo vedľajších rolách sú odfajčené po chvíli, napríklad taký Mark Wahlberg bol asi prvý krát vtipný vo filme. Akčné scény sú obstojne zvládnuté, predsa Shaun Levy má trochu talentu a vie ho podať..viď naháňačka Audi/taxík. Ale čo tomuto chýba, je lepší koncept, a proste využitie dobrých nápadov, ktoré boli vo filme len navrhnuté, ale takmer vôbec nepoužité. Date Night je absolútne nenáročný, málo vtipný film, ktorý si ale nájde mnoho divákov...u mňa je to slabší priemer. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Natanya je ve skutečnosti jméno jednoho izraelského jména, nejedná se o běžné izraelské jméno pro ženu. (HellFire)
  • Keďže Mark Wahlberg je vo všetkých scénach od pol pása nahý, museli byť natočené veľmi starostlivo, aby nebolo vidno jeho tetovanie Boba Marleyho na ľavom ramene. (erapo)
  • Jméno klubu Peppermint Hippo je odkazem na epizodu 706 seriálu South Park, kde hlavní postavy hrají mladé detektivy. (HellFire)

Reklama

Reklama