Reklama

Reklama

Claire a Phil Fosterovi (Tina Fey a Steve Carell) jsou manželský pár žijící na předměstí, pachtící se realitou každodenního života. Aby jejich vztah neztratil šťávu, mají jednou týdně večer rande. Jenže i to se časem mění v pouhou rutinu. Jejich snaha znovu podnítit manželské jiskření je jednou zavede do módního bistra na Manhattanu, kde si neuváženě přivlastní cizí rezervaci. Bohužel se ukáže, že ona rezervace byla pro dvojici zlodějů. Díky náhodné záměně identit se tenhle obyčejný pár náhle ocitne uprostřed divoké honičky a prožije dobrodružství, které jen tak neskončí. Najednou si vzpomenou, proč se do sebe zamilovali a znovu zjistí, jak se báječně doplňují, což jim pomůže vypořádat se s bezskrupulózními gangstery, zkorumpovanými policajty i bláznivým taxikářem. Na tohle rande rozhodně nezapomenou a pokud dokážou bláznivou noc přežít, možná znovu objeví i vášeň vytrácející se z jejich manželství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Dvě a půl hvězdy, protože Steve Carell a Tina Fey jsou sice dobří komici, ale i oni potřebují schopný scénář. Tenhle současný "tak ať improvizují klidně celý film, oni něco vtipného jistě vymyslí, když se to nepodařilo nám" trend se mi příliš nelíbí. Noční rande navíc režíroval specialista na nepodařené komedie Shawn Levy a jistě to byl jeho nápad, natočit přes polovinu filmu zběsile (a zbytečně) roztřesenou digitální kamerou. I přesto se ale vtipné momenty najdou - například to věčné vrážení do otevřených zásuvek, Carellovy narážky na Marka Wahlberga bez košile nebo opravdu originální (z celého snímku rozhodně nejoriginálnější) automobilová honička. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Ze všech těch filmů, které jsem viděla kvůli/díky Gal Gadot, je tohle největší omyl. Slabá akční žánrovka s klasickou komediální formulkou na téma, jak je to veselé, když se civilisti omylem připletou mezi tajné agenty, zkorumpované policisty atd. Takže to celé stojí a padá na (ne)oblibě Steva Carella a Tiny Fey čili žádný timing, žádný pořádný vtip, jen nuda, nuda, šeď. ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Aj z ošúchanej schémy sa dá za istých okolností vyžmýkať maximum. Vďaka dokonale komediálne zladenej dvojici Steve Carell a Tina Fey, rýchlo ubiehajúcim minútam, pútavej autonaháňačke a množstvu zaujímavo obsadených vedľajších rolí nad ktorými zaplesá nielen filmový divák (Mark Wahlberg ale jasne vedie) sa dá Date Night označiť za kvalitnú oddychovku. A pre tých, čo majú väčšie skúsenosti s Levyho tvorbou, môže ísť aj o jeho najlepší film. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Vcelku pohodová komedie o jednom manželském páru, který se vydal na schůzku, ale vůbec netuší, jak se jim celá noc změní a oni prožijí spoustu dobrodružství, nebezpečí a vtipných situací. Já jsem si teda film užil. Vidím tady spoustu negativního, ale nemyslím si, že je to až takovej průser. Není to nějaká super filmařina, ale účel mi rozhodně splnila. Líbila se mi ta sympatická dvojka Carell a Fey a taky mini rolička Marka Wahlberga, která byla pro kvalitu filmu asi rozhodující, protože bez něj by to nemělo pro mě šťávu. Nakonec jsem se rozhodl pro 3*, ale uvažoval jsem o 4*. Rozhodlo to, že ta jízda městem (která není špatná) mohla vymáčknout více šťávy. 65%. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

OMG bože uder ! Ono si Američania nedajú pokoj s tým svojim trápnym humorom, hlavná dvojka je neskutočne nudná a jediný dôvod prečo som to dopozeral bol že som myslel že Leighton Meester dostane viacej priestoru a ona tam bola len v pár záberoch. Pár dôvodov prečo film nepozerať, tak za prvé síce píšu že je to komédia, to sa mýlia nič tam nebolo vtipné,ani jedna scénka a už už som si myslel že tentokrát sa to zaobíde bez grciek ale mýlil som sa, za druhé vraj romantika, to iste, pár sladkých rečičiek nerobí s filmu romantiku a za tretie akčný thriller :D :D tak to hej, strieľať s plynovej / či aká to bola pištol / je akčné ako guma na traky :D ... tvorcom tejto hlúposti poradím, pozrite si napríklad Marečku podajte mi pero ... komédia ako remeň a bez grciek ! ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Natanya je ve skutečnosti jméno jednoho izraelského jména, nejedná se o běžné izraelské jméno pro ženu. (HellFire)
  • Pro režiséra Shawna Levyho byl film po snímcích série Noc v muzeu třetím po sobě jdoucím, který obsahoval slovo „Night“ v názvu. (Missa08)
  • Jméno klubu Peppermint Hippo je odkazem na epizodu 706 seriálu South Park, kde hlavní postavy hrají mladé detektivy. (HellFire)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno