Reklama

Reklama

Nezlobte mimozemšťany

  • Česko Nezlobte mimozemšťany aneb Muži v černém (více)

Obsahy(1)

Bláznivá parodie na sci-fi filmy typu Akta X.
Čtyři lidé chtějí strávit příjemný víkend na chatě uprostřed lesa. Večer se ale z lesa ozývají podivné zvuky. Vydají se zjistit co se stalo. Najdou obrovskou světelnou kouli, která nevěstí nic dobrého. Za pár hodin doráží na místo zmatená dvojice vyšetřovatelů z FBI. Záchrana lidstva může začít. (DVD Edice)

(více)

Recenze (39)

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka ! Hlavně si to v trafikách nekupujte, čekal jsem kravinu, ale u které bych se alespoň od srdce pobavil, ale u tohodle to fakt nejde. Je to strašný !!!! Horší komedii jsem snad v životě neviděl, a jestli jo, tak je to hodně dlouho a radši jsem na ní zapomněl. ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

To, že je táto komédia nevtipná - to by som ešte nejak odpustil. Sem tam sa to totiž stáva aj pri zdarilejších kúskoch. To, že je ale navyše neskutočne trápna svojimi kŕčovitými pokusmi o vtipy nasilu (ktoré samozrejme nevychádzajú) s so všadiaľ trčiacou lacnotou, to už neprepáčim. Jeden z filmov, ktoré už nikdy nechcem vidieť. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Kdo nezná žádného mimozenšťana, ten ho nemůže ani zlobit. Jen pro připomenutí - Potkají se dvě planety. Jedna si stěžuje té druhé: "Nikdy jsem neměla tolik trapasů jako co jsem napadena cizopasníky co si říkají homo sapiens." "Neboj," konejší ji ta druhá planeta, "to nebude moc dlouho trvat." ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Aneb muži v černém. Vzhledem k omezenému rozpočtu se to bohužel tváří jako mé oblíbené slovo - telenovela. Pár povedených záběrů střídá velké množství nekvalitního filmu. Stupidní dialogy, strašná kamera a zcela nulové herecké výkony. Asi jediné co je na filmu celkem povedené je hudba. A zatím co se potýkám s myšlenkou zda je to parodie nebo volovina, podvědomí mi říká, abych to vypnul. Já jsem však zvědav, kam až to dojde a jak vypadají ti mimozemšťané. Držel jsem se fest a chce to hodně kuráže k dokoukání. ()

Easykk odpad!

všechny recenze uživatele

Já blbec zas jednou udělal chybu a nepodíval se na ČSFD co že si to beru domu...za takovéhle filmy bych tvůrce zatkl, posadil je hezky do křesla a nechal je na to koukat tři dny a tři noci dokola...třeba by se poučili až by jim mozek po pouhých dvaceti minutách šílenstvím vytekl ven ušima a dal se na zběsilý útěk s následnou honičkou přes pět států a finální přestřelkou na pobřeží předtím než by uplaval na jiný kontinent....tam se třeba točí lepší filmy. ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem si pustil Sounds. Chvili film bezel a dle desive kamery jsem si po 10 minutach rikal, sakra kdy uz se nejaka ta baba svlikne!!! Po te co jeden blbec delal ze leze po skale, jsem teprve pochopil, ze se nejedna o porno, ale o jakousi blaznivou parodii. No popravde blazni tam byli vsichni, asi jako kdyz na konkurzu sezenete par hercu, jejichz ukolem je, aby celej film ze sebe delali mentalne postizeny dementy. Scenarista asi trpel utkvelou predstavou, ze vecne opakovani dialogu: "Co je to." "Nevím!" , je treskute zabavne! Na filmu je videt, ze veskery rozpocet se skladal z minci v rozbitych prasatkach a v kapesnych na svacinu. Chrochtam blahem pred takovyma filmama - bridilstvi je totiz desne zabavna vec!!! ()

DarkDemon odpad!

všechny recenze uživatele

Mám za to, že když dávám tomuto amatérskému paskvilu hodnocení „odpad“ tak tím urážím pár docela dobrých filmů ... něco tak stupidního si žádá a definuje zcela novou kategorii. ()

ecceHOMMO odpad!

všechny recenze uživatele

RÝCHLO DAJTE RUKY PREČ OD TOHOTO TU!!!!!!!!....paródia??...a ja som myslel, že v paródii ide hlavne o vtip a humor ( čo je mnohokrát na úkor deja)....ale tu žiaden humor nieje.....toto nie je paródia toto je DEMENCIA....( v iných parodiách sú aspoň dáke trápne akože vtipné skeče...tu vtip ako taký a ani pokusy oň niesú)...v žiadnom prípade nepozerať!!!!......iba ak by ste chceli niekoho utýrať k smrti.....asi najhorší film aký som kedy videl.... ()

Ev.D. odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je absolutní DĚS, hnus a tolik sprostých slov ,který ani představit nejdou . Nejhorší ,,film" mýho života. Větší sračka se vážně nenajde. Stačí mi narazit na název filmu a už se mi to vrací. Tak znechucená jsem snad nikdy nebyla. Nejhůře promarněných 90 minut mého života. Řeknu vám ,že s tohodle patvaru budete při nejlepším do konce svýho života psychicky labilní. Absolutně žádnej děj, jen pár debilů v lese ,kterým z břicha vyleze něco jako shnilej maxi salát. Že 7 % ? A děláte si ze mě prdel, to si nezaslouží ani 0. Mohli by tohle ,,dílo" používat místo eletrickejch křesel určitě by to mělo větší účinek stačí 5 minut a vsadím se ,že dotyčný vyklopí i to co neví. Jedno dobré poučení, nekupujte si filmy bez toho aniž by jste se podívali na čsfd, nikdy. Toho kdo tohle vymyslel by měli zavřít, vykuchat, pověsit a desetkrát přehrát tuto k*******u. Největší urážka Odpadu! v dějinách databáze. UŽ NIKDY VÍCE !!!! ()

Han22 odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím že tahle pičovina strčí do kapsy i filmy jako Omega Doom nebo Invaze světů. Nejstrašnějších 90 minut mého života. ()

johnymdoe odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší režie,scénář,herecké výkony,kamera,hudba,efekty...prostě všechno!!!Film u kterého jsem si musel dát sklenku šampusu abych se dokázal dodívat a i tak jsem velmi vážně přemýšlel nad tím dojít si pro žiletku a ukončit své trápení.Dal bych jednu hvězdu za to že jsem u toho neumřel..ale nedám! ()

zdeny99 odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní sračka, která celou dobu připomíná nějaké podomácké splácané home video, na které se nedá dívat. Tohle nemá ani s parodií nic společná, protože parodie je aspoň vtipná. Tohle je absolutní hrůza. [1047. hodnocení, 38. komentář, 11%, 34. nejhorší film] ()

pilarius odpad!

všechny recenze uživatele

Je to jeden z mála filmů, které jsem neměl ani sílu dokoukat. Ba co víc, ale ani vlastně pořádně rozkoukat, protože se to opravdu nedalo a vlastně ani nebylo co rozkoukat. Příšerná slátanina ve všech ohledech: kamera, scénář, herci. Jako mají některé jogurty na obalu uvedeno, že zaručeně obsahují 0 % tuku, tak tenhle film zaručeně obsahuje 0 % humoru a inteligence. ()

Ssoumess odpad!

všechny recenze uživatele

Vyhozených čtyřista korun do hajzlu!!! Deset korun mě stálo DVD, 250 Kč stál stolek z Ikea, který jsem vzteky rozkopl, a 140 Kč si účtuju za těch dvacet minut co jsem se na to vydržel dívat. Homevideo pana Letochy je tisíckrát zajímavější, než tahle... Bláznivá parodie na sci-fi filmy typu Akta X (WTF?). Asi nejhorší film všech dob -10/10 ()

Reklama

Reklama