Reklama

Reklama

Becky Fullerová (Rachel McAdams) je mladá, krásná, ambiciózní a právě získala vysněnou práci. Přesto se její život řítí do pekel. Scenáristka Aline Brosh McKenna lehce oprášila vlastní úspěšný model z komedie Ďábel nosí Pradu a stvořila další variaci na téma souboje „Panny s Netvorem“. Zaměstnání televizní produkční je ideální pro workoholiky, kterým to stejně rychle mluví jako myslí a kteří nemají problém zařídit na počkání nemožné. Tedy i pro Becky, která má zachránit vadnoucí ranní televizní show jménem Rozbřesk, jejíž podíly na koláčích sledovanosti jsou tenké jako papír. Akční Becky má mraky nápadů, co udělat jinak a lépe, jenže hned ten první se promění v permanentní noční můru. K moderátorské harcovnici ranního vysílání Colleen Peckové (Diane Keaton) se totiž rozhodne přidat legendu mezi americkými žurnalisty Mikea Pomeroye (Harrison Ford). Tenhle nesympatický a nafoukaný potížista jí vinou smlouvy, kterou má podepsanou s televizní společností, nemůže poslat kamsi, a tak jí z moderátorského křesílka alespoň znepříjemňuje život, jak se dá. Aby bylo ještě hůř, nebezpečně to skřípe i mezi ním a Colleen, a aby bylo úplně nejhůř, koláče se dál ztenčují, i když už to skoro nejde. Tváří v tvář nevyhnutelnému krachu se Becky pokusí o nemožné, ačkoliv bezmála stachanovské nasazení jí začíná komplikovat rodící se vztah k jednomu z kolegů (Patrick Wilson). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (511)

RHK 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie z tvrdě konkurenčního prostředí velké televize. Mladá producentka se snaží přímět ke spolupráci v ranní show stávající otrávenou moderátorku - bývalou miss (Diane Keaton) a nepříjemnou novinářskou legendu (Harisson Ford - "nafoukaný idiot, co vydělává 3x víc než ona"), což je nevděčná snaha vyžadující mnoho antistressových úhozů hlavou o zeď. Vtípky zpočátku jednoduché jako v sit-comu, ve druhé polovině filmu je už humoru zásluhou Harissona Forda podstatně více. "Sbohem." "Sbohem." "Sbohem." "Sbohem." "Sbohem..." Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=tzaBjG8ol3w ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Už se s těmi svými třemi hvězdičkami cítím poněkud trapně, ale poslední dobou mě skvělý filmový zážitek až na výjimky docela míjí. Morning Glory je pohodová úsměvná podívaná s juchavou Rachel McAdams a otrapou Harrisonem Fordem, kteří se svých rolí ujali dobře a pobavili mě. Romantická zápletka v pozadí byla docela zbytečná, ale věci kolem ranního vysílání mě bavily. Trochu mi to připomínalo The Ugly Truth a v Rachelině roli bych si uměla představit Heigl. Každopádně to bylo dobré, jen ne nijak zvlášť dobré. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

"PRACOVAL JSEM S NÍM NĚKOLIK LET A ZA CELOU DOBU MI NEŘEKL JINAK NEŽ SEŇOR SRÁČ." Po téhle hlášce jsem minutu řval smíchy do polštáře (a vzápětí zase, když přišlo na sexuálního násilníka). Polovina herců tu sice nemá co hrát, ale hyperaktivní Rachel a zahořklý cynický Ford si to dali pěkně a je to nečekaně vtipný. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

-NAJALA SIS TŘETÍ NEJHORŠÍ OSOBU NA SVĚTĚ. -AHA A KDO JSOU TI PRVNÍ DVA? -KIM ČONG-IL A ANGELA LANSBURYOVÁ. Vím, že to k takovému vyprávění patří, ale občas mi to zběsilé tempo trošku lezlo na nervy. Jinak byl snímek dost pohodový i pohotový, hlavně spolehlivý (a sakra málo obsazovaný) John Pankow. 70%. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

V tomto prípade nejde len o moju slabosť pre Rachel McAdams, ale o celkový dojem z tejto tuctovej, miestami trápnej no stále "dobrej" komédie. Potešil aj deduško Ford a jeho sĺza, ktorá ma núti pridžmuriť oči... 6/10. Inak pravdou je, že sa na to nedá v určitom zmysle pozerať, pretože tzv. "teleráná" sú verejne známe sračky... nooo Rachel je Rachel, ach joo. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (17)

  • IBS News Studio je skutečné televizní studio pro zpravodajství a zábavné programy. (ČSFD)
  • Harrison Ford, hrající ve snímku zpravodajského moderátora, je podle svých slov na zprávách závislí. Sleduje je v televizi, poslouchá v rádiu a také si kupuje velké množství periodik. (Olík)
  • Film je z části inspirovaný hrou „Sunshine Boys“ od Neila Simona, která se na Broadwayi hrála už od roku 1972. (Terva)

Reklama

Reklama