Reklama

Reklama

Megažralok vs. obří chobotnice

  • USA Mega Shark vs. Giant Octopus
Trailer

Obsahy(1)

Za nešťastných okolností jsou rozmrazeni dva obrovští tvorové, kteří zůstali v ledu z dávných dob. Již tehdy bojovali o vládu nad mořským světem a nyní v tom pokračují. Avšak nebojují jen spolu, ale každým svým krokem ničí lidstvo a zabíjí spoustu nevinných obětí. Skupinka vědců se rozhodne proti nim bojovat a zachránit tak lidstvo před obrovskou hrozbou. Otázkou pro ně však zůstává, jak zabít obřího Megalodona a ještě většího Octopuse. (m@rz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Viem si predstaviť pohovory v The Asylum štúdiu. Trvajú možno pár minút. Scenáristi musia pred touto, už dnes klasickou produkčnou spoločnosťou stáť rady. ,,Veď oni berú každú sračku!,, kričia si. Herci, stačí pár zabudnutých polohviezd, ktorý budú pracovať, len aby boli opäť na obrazovkách. Bez toho by sa utápali v alkohole a erotickom rauši. Na triky im stačí jeden počítač s jednoduchým operačným systémom, spraviť doslova pár záberov, ktoré sa potom budú dookola opakovať po celý film. No a nakoniec spraviť propagačné materiály a booklety lepšie, ako samotný snímok a máme tu kokot!nu jak remeň. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

WOW! Just WOW! Představte si žraloka s třímetrovými zoubky co loví 10 kilomentrů nad hladinou dopravní letadla a plave rychlejc než tryskáče :-) A taky rád žere mosty. No, když mu to chutná… A na druhý polokouli řádí chobotnička, ze který by bylo opravdu hodně sushi. Žádný konvenční zbraně je nedokážou zničit a škody jsou obrovský, takže jediným řešením je použít proti nim feromony a domluvit těm dvěma nadržencům vášnivý rande, který započali před 18 miliony let, kdy během něj zamrzli v ledu. EPIC ROFL ()

Reklama

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Od filmu s názvem Mega Shark vs. Giant Octopus bych očekával větší počet scén s těmito monstry, než sotva ubohou čtvrthodinku, která je jinak obklobena neskutečně nezajímavým rádobyvědeckým balastem (špatně odehraným a ještě nešťastněji natočeným v rádobymoderním pojetí s probleskujícími prostřihy do další scény). Potěšil jen coolózní Lorenzo "vím, že hraju ve sračce a nebojím se z toho i ze sebe udělat srandu" Lamas v úloze vojenského popichovače nabubřelých vědců, ani on se však po vzoru monster dlouho v záběru nezdrží. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Film to je naozaj dementný. Samotné monštrá ni sú spravené veľmi zle, dá sa na ne v pohode pozerať, no vidíme ich dosť málo. Hlavne chobotnicu, o tej ak keby to ani nebolo. Potom tu máme partiu postáv, ktoré snáď ani nebduem komentovať. Posadiť také blondínu za ponorku, je fakt opovážlivosť (nie že by nebola pekná)... 30%. ()

Rocky62 odpad!

všechny recenze uživatele

Zda-li dostanete také šílený nápad jako já a pustíte se do projekce, musím vás předem varovat. Chobotnice a žraloci jsou všežravci, když nemají zrovna chuť na velryby, není pro ně žádný problém smlsnout si na ponorkách, mostech či ropných plošinách. Také se jistě budete těšit na úchvatné záběry obrovských mořských nestvůr, ale dostane se vám příšerné počítačové animace, kterou by strčila do kapsy zvířátka vyrobená z plastelíny. Pokud se i přes tyto ''klady'' pustíte do projekce, snad vás potěší lehká romantika mezi hlavními postavami. Nevídaný sračkoidní paskvil. 0% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • Vedci vo filme tvrdia, že žralok patrí k druhu megalodon. Tento druh žraloka však dorastal len do dĺžky okolo 20 metrov. V jednej scéne však žralok zaútočí na Boeing 747. Toto lietadlo má dĺžku zhruba 70 metrov a žralok je ešte omnoho dlhší. O fakte, že do úst sa mu zmestí jadrová ponorka, ani netreba hovoriť. (ČSFD)
  • Prúdové lietadlo v jednej scéne je Boeing 747 so štyrmi motormi. Keď však lietadlo stiahne žralok pod hladinu, jedná sa o iný typ lietadla s dvoma motormi. (ČSFD)
  • V úvode filmu sledujeme kladivohlavé žraloky a ďalšie tropické a subtropické druhy. Žiaden z nich nežije v chladných vodách Arktídy, v ktorej sa úvod odohráva. (ČSFD)

Reklama

Reklama