Reklama

Reklama

Lenny, Eric, Kurt, Marcus a Rob jsou staří kamarádi a bývalí spoluhráči ze školního basketbalového týmu, kteří se po třiceti letech setkají na pohřbu jejich milovaného trenéra zvaného Klakson. Z Lennyho je úspěšný hollywoodský agent se sexy ženou, která je úspěšná módní návrhářka, a třemi neskutečně rozmazlenými dětmi, vychovávanými asijskou chůvou, kterou Lenny ze strachu před přáteli představuje jako výměnnou studentku. Obtloustlý Eric má diktátorskou dceru, čtyřletého syna, který je neustále kojený, psa s ochrnutými hlasivkami a předstírá, že je spolumajitelem úspěšné firmy se zahradním nábytkem. Kurt je zase snaživým a nedoceňovaným mužem v domácnosti, který očekává třetí přírůstek do rodiny. Má příšernou tchyni, která s nimi žije. Marcus má problémy s pitím a jako jediný je starý bezdětný mládenec. A mrňavý Rob se oženil s o dost starší hippie ženou, kterou bezmezně miluje, zároveň má s předchozími partnerkami dvě překrásné, vysoké, dospělé dcery a třetí dceru, která je mu podobná. Po trenérově pohřbu se pětice přátel přesune i s rodinami do velké chaty u jezera, kde slavili v roce 1978 své první basketbalové vítězství. Pánové vzpomínají na šťastné chvíle, připomínají si roky ve školních lavicích a postupně objevují, že stárnout neznamená pokaždé dospět, že v každém muži navždy zůstane kus dítěte a dospělost je taková, jakou si ji člověk udělá. Také se jim podaří spravit si vztahy s dětmi i manželkami a sehrát odvetný basketbalový zápas s dávnými rivaly z dětství se zapojením svých dětí, čímž si urovnají dávnou křivdu. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (852)

Payushka 

všechny recenze uživatele

Nevtipnost jen podtrhuje fakt, že téměř za každou hláškou se zbytek hereckého osazenstva zasměje. Ve stylu koukejte, jak se bavíme, jak nám to přijde legrační – zasmějte se taky! Tohle všechno musíte protrpět, až přijde konec, kde dostanete od filmu facku ve formě morálního ponaučení. Všichni se sejdou, začnou vyjmenovávat své chyby a jejich možná řešení. A pokradmu na vás mrkají, že byste se v některé z postav měli najít i vy, jakožto divák, který od nich určitě očekává radu do života. Fuj. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Jelikož už mně není 10, tak jsem se moc nebavil. Jako největší joke mi přišlo Sandlerovo opíkaní slaniny na UV lapaču hmyzu, výbornej byl klasicky Rob Schneider a Steve Buscemi. Jinak se bohužel kvalitní herecké osazenstvo nevyhýbá trapnosti, za což já se červenám až na prdeli, když se musím v duchu zjebat za mrhání časem. Podívat se na to určitě dá, menší pedanti to možná i ocení, ale já s tímhle končím, o dvojce ani nekotólám. 55% ()

Reklama

imf 

všechny recenze uživatele

Je to jenom klasická výplňovka, ve které se za velké peníze "fláká" partička Sandlerových kamarádů, ale... fóry se sypou ze všech rukávů a skříní, komedianti si kradou hlášky jako o život a všechno kličkuje skrz předvídatelnou zápletku takovým tempem, že se tomu dá v rámci žánru rodinných sandlerovek jen těžko něco vytknout. Dennis Dugan podobně jako u (J)elit ze střídačky nasadil hladivou vlezlost kombinovanou s podpásovými gagy a věřte, nevěřte... šlape to na plné otáčky. A to mám obyčejně na tyhle "lenivé kamarádčoft filmy" (viz Trable v ráji) vyloženě pifku. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler si ide vždy svojou cestou a je mu postupne prichádzam na chuť. Nie vždy mu to vyjde, ale občas trafí a skvele pobaví. Pri poslednom stretnutí som sa výborne bavil a Machri pokračujú presne v tomto duchu. Dobrou náladou a humorom je prešpikovaný celý film. Často som sa zasmial, pár krát vybuchol a trápnych momentov tu veľmi niet. Najlepší fór? "Som chlap!"...Len tak ďalej Sandler , aj baviť nás niekto musí...80%. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Strašně americké, ale naprosto cíleně. Mě se na tom líbila taková ta chlapská upřímnost. Kámošství a touha si zase, jen tak z prdky, hrát jako malí na chatě přímo sálá z každýho záběru a já se u toho parádně pobavil. Fakt byla sranda, jak se ty kámoši mezi sebou furt dobírali a navíc mám rád ten Sandlerovskej humor. V jinym filmu neuvidíte, jak tlustá babča-negřice spadne držkou přímo do šlehačkovýho dortu. A je tam aquapark. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (35)

Reklama

Reklama