Reklama

Reklama

VOD (1)

Na střední škole v East Great Falls se další generace studentů pokouší přijít o panictví nebo najít pravou lásku. Rob ve školní knihovně náhodně objeví Bibli lásky, legendární knihu s radami zaručujícími sexuální úspěch, kterou psali v průběhu čtyřiceti let bývalí studenti. O knize řekne Nathanovi a Lubemu a okamžitě se rozhodnou z ní vyzkoušet některé rady. Jenže je vážně poškozena a trojici přátel nezbývá než začít doplňovat vlastními zkušenostmi chybějící kapitoly. Rob se pokusí udělat dojem na Ashley, která ho vmanipuluje do krádeže spodních kalhotek. Velmi lechtivý rozhovor Nathana s Danou v kostele zase vyslechnou z reproduktorů davy farníků. I když všichni tři mladíci prožívají další sexuální dovádění a nespoutanou zábavu, přesto se jim nedaří přijít o panictví. Mají pocit, že něco dělají špatně, a tak se rozhodnou sehnat všechny muže, kteří do Bible přispívali, aby chybějící stránky obnovili. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Další díl prciček, ovšem jeden z těch slabších, dříve známé postavy, které vytvořily jakýsi standard v těchto filmech sou ztvárněny o poznání hůře, jasný příklad je stifler, který v této verzi nestojí za nic a celý nápad s renovací knihy byl podle předchozích obsahů určitě horší. Jediný klad filmu je Jennifer Holland. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Jak kdyby v Americe někdo chtěl prožít, pro Evropana známý Americký sen, a na základě značky starý už takřka dvacet let, se rozhodl natočit film, který bude lautr némlich to samý s nekonečnými odkazy na první díl a s takovejma trapákama, že Vám za ně bude trapně víc, jak jim samotným ve filmu. Hrůza a děs. Nechápu, kam tahle série dokázala zajít. ()

Reklama

majxik 

všechny recenze uživatele

Uff, teda ždímání serie se trošku už nedaří... Stiffler je asi nejslabší článek rodiny, jinak si nedokážu představit proč mi přišel tak neuvěřitelne bez kouzla... Alespoň známá tvár Levensteina to trošku přizachránila... No co si budeme říkat... když dám 2 hvězdičky tak jedna je za to, že se jedná o moji oblíbenou serii trapáren a druha je pravě za Levyho... ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Po několikátém zhlédnutí a hlavně zkušenosti s nejnovější (a nejtragičtější) inkarnací Girls' Rules musím o hvězdu zvýšit hodnocení. Děj se alespoň točí okolo bájné Bible, která se do té doby jen mihla v prvním dílu série, každý z úhlavní trojice dostává aspoň trochu prostoru, nechybí zde nechutnosti, nahotiny, ujetý humor a zkrátka celý film je v únosné míře zábavný. Plus zde alespoň v malé míře figuruje charismatický pan Levenstein, bez něhož si nedokážu sérii Prciček ani představit (pomrkávám na Girls' Rules). Zpracování taky není úplně zlé, film nepůsobí až tak amatérsky. Mezi kazy patří např. zdejší inkarnace Stiflera, Dwight, který je jako postava absolutně nepřesvědčivý a vůbec zde ve výsledku nemusel být. Stejně tak mě zklamala holka, která se snažila během filmu neustále Stiflerovi něco říct. Že by těhotenství? Ani náhodou, pravda je trapnější, než by si jeden mohl myslet. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

„Nejsem tak nevinná, viděla jsem Hříšný tanec a Modrou lagunu.“ Tak tohle je dost ostrý sešup. Ale jo, být mi jedenáct, asi bych se dost bavil, slintal a užíval si to. A možná přesně tohle bylo záměrem. Stifler je naprosto tragický a hlavně naprosto zbytečný.. Trapná karikatura. Stejně tak humor. Jakýkoliv pokus o vtip vychází naprázdno, nebo překročí hranice čehokoliv, co má s vtipem něco společného (sob). A ani ty holky nebyly hezký, vychrtlý "modelky" mě vážně neberou. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu zazní písnička Dance Dance (2005) od skupiny Fall Out Boy z alba „From Under The Cork Tree“. (wesi96)
  • Dievčatá majú tričká s nápisom Blazers - je to hokejový tým Oklahoma City Blazers. (Dzusta)
  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. Škola East Great Falls je Centennial Secondary School v Coquitlamu a lanovka na horách je lanovka na Grouse Mountain severně od Vancouveru. (Cheeker)

Reklama

Reklama