Reklama

Reklama

VOD (1)

Na střední škole v East Great Falls se další generace studentů pokouší přijít o panictví nebo najít pravou lásku. Rob ve školní knihovně náhodně objeví Bibli lásky, legendární knihu s radami zaručujícími sexuální úspěch, kterou psali v průběhu čtyřiceti let bývalí studenti. O knize řekne Nathanovi a Lubemu a okamžitě se rozhodnou z ní vyzkoušet některé rady. Jenže je vážně poškozena a trojici přátel nezbývá než začít doplňovat vlastními zkušenostmi chybějící kapitoly. Rob se pokusí udělat dojem na Ashley, která ho vmanipuluje do krádeže spodních kalhotek. Velmi lechtivý rozhovor Nathana s Danou v kostele zase vyslechnou z reproduktorů davy farníků. I když všichni tři mladíci prožívají další sexuální dovádění a nespoutanou zábavu, přesto se jim nedaří přijít o panictví. Mají pocit, že něco dělají špatně, a tak se rozhodnou sehnat všechny muže, kteří do Bible přispívali, aby chybějící stránky obnovili. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

B!shop 

všechny recenze uživatele

No jestli jsou takova prdel vsechny ty video pokracovani originalnich Prcicek, tak to je asi skouknu vsechny. Proste jsem se nudil a potreboval nejvymastenejsi oddechovku u ktery nemusim premyslet a tohle byla idealni volba. Samozrejme s puvodnima dilama to nema prakticky nic spolecnyho, takze tyhle 4* nemuzou bejt na stejny urovni jako 4* pro prvni tri dily, ale tvurci docela dobre rozvinuly vedlejsi zapletku o knize lasky z puvodnich Prcicek a samozrejme nechybi Stiffler, tentokrat hranej nejakym dementem. A o co tu jde? Samozrejme klasika, banda blbu chce zasunout. Herci pusobi jak slaby kopie znamejch komiku, obzvlast pan tlustoch je jako bracha Jonaha Hilla. Jenze rejza si asi uvedomil, ze nema v ruce zadny slusny herce, slusnej scenar a asi ani rozpocet, tak najmul bandu kozatejch holek a je to vlastne jedna velka jizda pres hromadu vecirku, kde se kali, ukazujou kozy, hraje svizna hudba a sem tam naka ta dobytkarna. Ale je to naprosto oddechova zabava. Tak po skouknuti vsech ctyrech video pokracovani Prcicek je tohle absolutne nejlepsi dil. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Po poslednom videnom diely som si povedal, že už daľší u mňa nehrozí. Z kultovej teen komédie s vtípkami o sexe sa stala komédia snažiaca sa o čo najtrápnejší vtip a posledné dva diely skončili na úplnom dne žumpy. Ale ohlasy na zatiaľ posledný diel neboli najhoršie a tak som sa k tomu predsa len dokopal. The Book of Love nie je tiež žiadna sláva, no aspoň to nesrší nechutnými vtipmi, ale trápne je to stále (čo čakať od video filmu?). Tento diel má z každého niečo. Zápletku prvého dielu, obnažené ženské telá, sem tam niečo nechutné, Jimmovho otca, svojho Stiflera a happyend v ktorom nakoniec aj los zasunie. Blbosť na jedno pozretie, ktorá neurazí a chvalabohu nejde v duchu posledných dvoch dielov. Som zvedaví čo ukáže stará partia v American Reunion. Moje poradie American Pie zoradené do troch kategórií: pozeraťelné a fajn diely, diel po ktorom neumriete a žumpa komédií (1,2,4,3) (7) (5,6). ()

Reklama

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Tahle serie měla skončit u třetího dílu, kde se ještě bylo opravdu čemu smát, ale tahle stupidita plná fekálních a nereálných scén a dementních dialogů neměla nikdy vzniknout, za celou dobu jsem se jen párkrát pousmál, ačkoliv by se tahle břečka zasloužila odpad! budu milosrdný a hodnotím 1* za slušnou plejádu rajcovních slečen. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Sám by som sa bol určite nepustil do zhliadnutia ktoréhokoľvek dielu tejto rady. Nakoľko som však mal vždy šťastie na nejakú spoločnosť (väčšinou v doladenom stave) nemal som výraznejší problém sa nekrotene pobaviť pri všetkých z nich. (2. a 3. diel som nevidel). Treba však uznať, že pričom ostané boli fajným priemerom, The Book of Love spolu s Band Campom už základnú American Pie laťku nepreskočili. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Po několikátém zhlédnutí a hlavně zkušenosti s nejnovější (a nejtragičtější) inkarnací Girls' Rules musím o hvězdu zvýšit hodnocení. Děj se alespoň točí okolo bájné Bible, která se do té doby jen mihla v prvním dílu série, každý z úhlavní trojice dostává aspoň trochu prostoru, nechybí zde nechutnosti, nahotiny, ujetý humor a zkrátka celý film je v únosné míře zábavný. Plus zde alespoň v malé míře figuruje charismatický pan Levenstein, bez něhož si nedokážu sérii Prciček ani představit (pomrkávám na Girls' Rules). Zpracování taky není úplně zlé, film nepůsobí až tak amatérsky. Mezi kazy patří např. zdejší inkarnace Stiflera, Dwight, který je jako postava absolutně nepřesvědčivý a vůbec zde ve výsledku nemusel být. Stejně tak mě zklamala holka, která se snažila během filmu neustále Stiflerovi něco říct. Že by těhotenství? Ani náhodou, pravda je trapnější, než by si jeden mohl myslet. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu zazní písnička Dance Dance (2005) od skupiny Fall Out Boy z alba „From Under The Cork Tree“. (wesi96)
  • Eugene Levy je jediný herec, který se objevil ve všech sedmi dílech série Prci,prci, prcičky. (Pumiiix)
  • Dievčatá majú tričká s nápisom Blazers - je to hokejový tým Oklahoma City Blazers. (Dzusta)

Reklama

Reklama