Reklama

Reklama

Na střední škole v East Great Falls se další generace studentů pokouší přijít o panictví nebo najít pravou lásku. Rob ve školní knihovně náhodně objeví Bibli lásky, legendární knihu s radami zaručujícími sexuální úspěch, kterou psali v průběhu čtyřiceti let bývalí studenti. O knize řekne Nathanovi a Lubemu a okamžitě se rozhodnou z ní vyzkoušet některé rady. Jenže je vážně poškozena a trojici přátel nezbývá než začít doplňovat vlastními zkušenostmi chybějící kapitoly. Rob se pokusí udělat dojem na Ashley, která ho vmanipuluje do krádeže spodních kalhotek. Velmi lechtivý rozhovor Nathana s Danou v kostele zase vyslechnou z reproduktorů davy farníků. I když všichni tři mladíci prožívají další sexuální dovádění a nespoutanou zábavu, přesto se jim nedaří přijít o panictví. Mají pocit, že něco dělají špatně, a tak se rozhodnou sehnat všechny muže, kteří do Bible přispívali, aby chybějící stránky obnovili. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Narovinu - kdo si pustí nevím už kolikátý film s nálepkou "American Pie" určitě nečeká žádný inteligentní humor, ale plno sexu a primitivní zábavy, a doufá, že bude mít alespoň jakou takous úroveň, která ho upřímně pobaví, a nebude se cítit trapně. To bezpochyby spolňovaly 1, 2 a dejme tomu i 3 American Pie. Dál už se jen kopíruje značka, což by se dalo přežít, kdyby se tvůrci nepokoušeli vytvořit kopii Stiflera, to fakt nejde a působí to dost směšně. Ale i tak, v rámci možností jsem se zasmál, byť to nebyl žádný zázrak. ()

Ruuzha 

všechny recenze uživatele

Autoři už těžce vaří z vody, s původními díly to už nemá v podstatě téměř nic společného. V tomto díle snad jen knihu lásky, okolo které se točí celý film a Eugena Levyho, který si zahrál ve všech sedmi pokračováních. Děj je stejný jako u dalších X teenegerovských komedií. Parta kluků se snaží celý film zbavit panictví, aby se jim to nakonec povedlo a ještě k tomu s jejich vysněnými dívkami. Film je točen přímo do prodeje, takže nemůžeme čekat nějakou extra kvalitu, přesto se ale během filmu nudit nebudete a dostane i celkem slušnou porci více či méně kvalitního humoru a velkou dávku obnažených děvčat. ()

Reklama

sheen 

všechny recenze uživatele

Myslím, že oproti minulým dílům není posun k lepšímu ani horšímu, bohužel (pro mě), tam ubylo těch šíleností, co tam dokonalý Stifmajster prováděl (ten nový Stifler je pěkný suchar, je to výsada hrát kohokoliv od Stiflerů, měli tam obsadit nějakého většího řízka, celkově tam Stifler nedostal mnoho prostoru). Jinak je to hodně předvídatelná komedie pro teenegery, hlavně tedy pro pány, kterým nevadí pohled na silikonové kozy xD Opět až přehnaně navybírané "dívčiny" všechny s dokonalými proporcemi, to se jen tak nevidí. ()

ArsenalEagle odpad!

všechny recenze uživatele

Po tom, co jsem začal trochu sympatizovat se Erikem Stiflerem (American Pie 5,6) se zde objevují nový herci, na které si momochodem nezvyknu a zvykat ani nechci. Film se snaží budovat na první trojce, kterou nejspíš ani neviděl. S novými herci novější odpor.. Takže, bud udělat pokračování na 1,2,3, nebo 5,6 - jinak to nevidím! Prci, prci, prcičky: Kniha lásky aneb jak i největší bečka(která se snaží připomínat Finche) může zabodovat u kapitánky roztleskávače, jak se matka snaží být Noah Levenstein, aneb všechno zlý, je pro sex dobrý ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Kniha lásky se hodně blíží prvnímu dílu. Co vypadá dobře, jsou vedlejší menší postavy. Lehce oplzlý učitel nebo maminka v podání Rosanny Arquett dodávají filmu trochu nadhledu. Zezačátku to dokonce chvíli vypadá na vrácení se ke kořenům, ale ten samý návrat ke kořenům zhořkne při strašně debilních a trapných scénách se Stiflerem. Bez něj bych dával hvězdičky 3. Stejně ty trapnosti nezabrání tomu, abych se několikrát zasmál, a mohl souhlasit s mravním poselstvím. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Dievčatá majú tričká s nápisom Blazers - je to hokejový tým Oklahoma City Blazers. (Dzusta)
  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. Škola East Great Falls je Centennial Secondary School v Coquitlamu a lanovka na horách je lanovka na Grouse Mountain severně od Vancouveru. (Cheeker)
  • Eugene Levy je jediný herec, který se objevil ve všech sedmi dílech série Prci,prci, prcičky. (Pumiiix)

Reklama

Reklama